הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אני זוכר ש BEAST פעם רשם על זה משהוא, יכול להיות שזה כבר קצת יוצא מההקשר אבל הוא אמר משהוא ש 15 חזרות קשה לשמירה על טכניקה, ובגלל שבסוף אתה מתחיל לחפף אז יכול מאוד להיות שזה מה שהגוף ילמד.
אני זוכר שאמרו את זה, אבל אני חושב שהכוונה הייתה כשאתה עושה סט עבודה, כלומר 15 חזרות עם RM15 שלך, ואז אתה מתעייף מהחזרות והמשקל וקשה לשמור על ריכוז. במקרה של מקס הוא הולך לעשות את זה עם הרבה פחות משקל.

אני זוכר שאמרו את זה, אבל אני חושב שהכוונה הייתה כשאתה עושה סט עבודה, כלומר 15 חזרות עם RM15 שלך, ואז אתה מתעייף מהחזרות והמשקל וקשה לשמור על ריכוז. במקרה של מקס הוא הולך לעשות את זה עם הרבה פחות משקל.
לדעתי הוא יכול לשאול בפורם של פאורליפטינג, יש שם אנשים שהם מאמנים ויגידו אולי מה יותר טוב היה למתאמנים שלהם, ואיפה הם ראו יותר שיפור בטכניקה.

לדעתי הוא יכול לשאול בפורם של פאורליפטינג, יש שם אנשים שהם מאמנים ויגידו אולי מה יותר טוב היה למתאמנים שלהם, ואיפה הם ראו יותר שיפור בטכניקה.
זה יהיה הכי טוב

אני חושב שהדעה של דודי מספיק טובה בשביל ההצלחה שלי ואני לא צריך לבזבז את הזמן של אף אחד אחר בפורום. המצב שלי גם לא כזה גרוע זה לא שאני לומד טכניקה מאפס הסקוואט שלי כבר יפה חוץ מהעליה שבה אני לא שומר כמו שצריך על הגב.

אז בסוף מה שיש לך זה המון שרירים תפוסים בגב התחתון?

אז בסוף מה שיש לך זה המון שרירים תפוסים בגב התחתון?
כן האזור מאוד תפוס ככה הבנתי. אני לא יודע איך קוראים לטיפול שהבחור הפיזיוטרפיסט עשה לי אבל בערך 20 דקות הוא עשה לי קליקים בכל הגוף ומאז אני מרגיש הרבה יותר טוב. למרות שהוא אומר שהוא לא באמת פיזיוטרפיסט אלה זה נקרא "אורטופדיה משלימה" או משהו.

אולי בתור רופא לעתיד תוכל להסביר לי יותר טוב מה הולך בגב שלי ולמה זה מרגיש עכשיו יותר טוב
החלטתי ליתר בטחון לתת עוד שבוע מנוחה על נייטראלי ושבוע הבא להתחיל להתאמן כבר עם התוכנית שלי לחיטוב. שבוע הזה יש לי 2 מפגשי פיזיוטרפיה ואולי אחריהם אני ארגיש יותר כשיר לאימונים מעכשיו.

כן, הגיע הזמן לחזור לשגרה אחרי כל החגים האלו 😃
אני בסוף לא אבוא גם השבוע אני רוצה לתת לגוף עוד קצת זמן להתאושש מהפציעה אז ניפגש כבר בראשון הבא 😃

אני בסוף לא אבוא גם השבוע אני רוצה לתת לגוף עוד קצת זמן להתאושש מהפציעה אז ניפגש כבר בראשון הבא 😃

כמה כואב לך? סקוואט עם 60 ק"ג אתה יכול לעשות?

כמה כואב לך? סקוואט עם 60 ק"ג אתה יכול לעשות?
יכול אבל כואב עדיין. זה אותו הכאב גם במשקל גוף גם ב60 קילו וגם ב3 פלטות. לא יודע אם כדאי לי להתאמן. בכל מקרה מעדיף לקחת עוד שבוע ליתר בטחון

תגיד, איליה הביא לך?

תגיד, איליה הביא לך?
לא... הוא שכח 🫤
שלחתי לו הודעה בוואטסאפ הוא אמר להזכיר לו בחמישי כי בשישי אנחנו נפגשים ואז שבוע הבא אני אביא לך

אה סבבה 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית