אומר הבחור שסיים לעשות בנץ בתקופה הקרובה, חכה חכה תחזור לבנץ.
אני עדיין עושה בנץ', פשוט רק פעם אחת בשבוע 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אומר הבחור שסיים לעשות בנץ בתקופה הקרובה, חכה חכה תחזור לבנץ.
אני עדיין עושה בנץ', פשוט רק פעם אחת בשבוע 😃
יצאנו עבריינים עם אלון אתמול, החלפנו מוטות בין הראק לבנץ' בלי פיקוח של מדריך מוסמך 🚔
אגב בנץ' עשיתי עם אחד המוטות החדשים והיה סבבה לגמרי, גם דדליפט היה בסדר (בסרטון של הPR האחרון נראה היה מוט כזה)
התאריך הצטרפות שלך היה מתוכנן?אני בינתיים לוקח שבוע הפסקה טוטאלית מאימונים ואחרי זה או שאני אחליט להתאמן על לחיצות ופלג גוף עליון או שאני אעשה משהו אחר עוד לא החלטתי. מחר יש תור אצל האורטופד ואולי ישר יהיה צילום ונראה מה הוא יגיד. אני אעדכן פה מחר בכל מקרה.
האמת שהם סבבה, עשיתי איתם היום פרס ובנץ', ולפני זה גם עשיתי איתם בנץ', ודדליפט והם בסדר. סקוואט לא ניסיתי. תשמע אבל זה חוק מפגר שאסור להחליף מוטות בין המתקנים השונים בלי ליווי של מדריך מוסמך.חבר'ה קחו דברים בפרופורציה. זה שהם שמו את האלייקו בראק ובכלוב לא אומר שאי אפשר להחליף. ממש מסקרן אותי לשמוע על המדריך שיגיד משהו על זה. וחוץ מזה, לדעתי המוטות החדשים מצוינים לבנץ', לי אישית הם יותר נוחים מהאלייקו בגלל שהם קצת יותר עבים.
אני לא זוכר ת'אמת זה היה לפני 4 וחצי שנים אבל יש מצב 😃התאריך הצטרפות שלך היה מתוכנן?
אם כן אז אתה לוזר 😃.אני לא זוכר ת'אמת זה היה לפני 4 וחצי שנים אבל יש מצב 😃
גם לך יש תאריך חמוד, אתה בטוח שהוא מקרי?אם כן אז אתה לוזר 😃.
מישהו פה מקנא לא רק במשקלי העבודה שלי 🤣🤣אם כן אז אתה לוזר 😃.
אני גם לוזר 😃גם לך יש תאריך חמוד, אתה בטוח שהוא מקרי?
אני במקומך לא הייתי צוחק על זה.מישהו פה מקנא לא רק במשקלי העבודה שלי 🤣🤣
אני צוחק ובוכה בו זמנית. חבל אין פה סמיילי בשביל זהאני גם לוזר 😃
אישית אני מצטרף לאתר ב 2 מקרים
רק שמתמשים יכולים לרשום ויש לי שאלה שאני חייב לשאול ולא מצאתי לה תשובה בשבילי.
לא ניתן לראות את כל התוכן באתר והתוכן שכן ראיתי סיקרן אותי מאוד.
2 הדברים האלו היו, ואחרי קריאת המאמר של עליית במסת שריר ישר הצטרפתי.
אני במקומך לא הייתי צוחק על זה.
הכוונה למשקלי עבודה שלי עכשיו ושלך.
יש לזה הגדרה, אישתך/חברה שלך אומרת לך שיש לך את הזין הכי גדול בין כל החברים שלך.אני צוחק ובוכה בו זמנית. חבל אין פה סמיילי בשביל זה
🤣🤣🤣🤣🤣יש לזה הגדרה, אישתך/חברה שלך אומרת לך שיש לך את הזין הכי גדול בין כל החברים שלך.
אוקיי אז הגעתי לגראנד קניון והדבר הראשון שהרגשתי זה שאני נמצא בבית הספר למכשפים מהארי פוטר כי יש 900 מיליון מעליות וכל אחת מובילה למקום אחר והרופאים של מכבי בכלל לא נמצאים בקומות של מכבי ולקומה 4- אפשר לרדת מ3 מעליות שונות (לפחות) ואחת מהן בכלל מובילה אותי להולמס פלייס 🤬.
לאחר 50 דקות ארוכות של חיפושים (אני לא מנווט טוב כל כך) מצאתי את הרופא הנחמד ונכנסתי.
הרופא אמר שיש לי הרבה שרירים תפוסים באזור והביא לי הפניה לפיזיוטרפיה ומרשם למדבקות הדבקה לגב התחתון.
הפיזיוטרפיה תהיה ביום שלישי הבא ב28.4 בהדר. ובעצם עכשיו יש לי 2 פיזיוטרפיות, אחת אצל פיזיוטרפיסט פרטי ואחת אצל פיזיוטרפיסט של מכבי. אני מתכוון להיות גם שם וגם שם בתקווה שהן לא יפריעו זו לזו.
בנוגע לאימונים, השבוע הזה יהיה שבוע מנוחה. שבוע הבא אני חושב לעשות שבוע אימוני תחזוק שיכללו אימונים שלא מערבים בשום אופן את הגב התחתון. בעיקר התמקדות על מתח וצ'ין אפס. חושב להוסיף עבודה על חזה בדאמבלים בשיפוע חיובי של 45 מעלות כדי לערב פחות את הגב התחתון ועבודת דאמבלים על בייספס/טרייספס.
כרגע הולך להתחיל להדביק את המדבקות ואעדכן יום ראשון הבא אם אני מרגיש הבדל כלשהו.
Tank עדכן/ה את הלוג ״הטנק הפצוע שמחכה לתשובה מהאורטופד״:
מישהו יודע באיזה תחנה כדאי לרדת באוטובוס להדר כדי להגיע לרחוב הרצל 73?