- פותח/ת השרשור
לא יודע מה להגיד. אחרי 2 טיפולים שבוע שעבר אני מרגיש קצת יותר טוב אבל ממש קצת. אני עוד רחוק ממצב שבו אני אוכל להתאמן...מקס יש עידכונים ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע מה להגיד. אחרי 2 טיפולים שבוע שעבר אני מרגיש קצת יותר טוב אבל ממש קצת. אני עוד רחוק ממצב שבו אני אוכל להתאמן...מקס יש עידכונים ?
בינתיים אין אימות ולא שלחו אותי לעוד צילומים. אני אבקש יום שלישי מהפיזיוטרפיסט שיתנו לי הפניה לצילום אם הוא חושב שיש בזה צורך.אבל מה נסגר עם הדיסקים? אושר שיש פריצה\בלט?
אהלן.
אומנם הייתי דיי בבאסה עד יום שבת/ראשון אבל משום מה התרגילים שהתחלתי לעשות לגב שבוע שעבר התחילו לעבוד כמו שצריך ביומיים האחרונים (זה גם מה שהפיזיאוטרפיסט אמר, שיקח להם כמה ימים לעבוד עד שהמצב ישתפר) והיום אני מרגיש הרבה יותר טוב כמעט מכל הבחינות. נפגשתי היום ב5 עם הפיזיוטרפיסט וסיפרתי לו על זה והוא אישר לי לחזור לאימונים, אז היום אני אלך פעם ראשונה ב3 שבועות האחרונות לאימון 😃
הוא אמר לי שאני יכול להתחיל לעשות הכל, אבל המליץ בינתיים כל עוד אני עדיין בתהליכי שיקום להתחיל לעבוד במשקלים קלים.
היום אני אעשה אימון עם כל תרגילי הבסיס, כשהסקוואט יהיה עם מוט ריק ודד ליפט עם 60 קילו ואני אראה איך אני מרגיש. אם המצב ישתפר עד האימון הבא אני אתחיל לאט לאט להוסיף משקלים. בפרס אני אתחיל גם עם כ5-6 סטים עם מוט ריק לנסות איך זה מרגיש. ובנץ' פרס לפי הרגשה, כנראה אלך על כמה סטים עם כ80 כי זה לא עובד ישירות על הפציעה שלי.
שמח מאוד על ההתקדמות ואעדכן פה לאחר האימון, מקווה שאני לא אלך מאוחר מדי כי אני רוצה עד אז לסיים את שיעורי הבית ובזמן האחרון יש לי מלא
יום טוב לכולם 😃
ושמע זה שאני מרגיש טוב יותר עכשיו לא אומר שעוד שבוע אני כבר אהיה בריא לגמרי, זה יקח זמן, אז עוד יש לך סיכוי גדול לעקוף אותי במיוחד אם תתחיל להתאמן על מסה!ואני חשבתי שאצליח לעקוף אותך בינתיים 🙄
בהצלחה אחי, מקווה שתצליח לעוף בחזרה למשקלי העבודה שלך.
אתה בא היום? אם כן מתי?טוב לדעת שאתה חוזר 😃
אני עכשיו בהתלבטות אם ללכת ממש עכשיו או מחראתה בא היום? אם כן מתי?
אם תבוא עכשיו תוכל לראות אותי עושה סקוואט עם מוט ריק 😃אני עכשיו בהתלבטות אם ללכת ממש עכשיו או מחר
עוד 5 דקות מגיע :-Dאם תבוא עכשיו תוכל לראות אותי עושה סקוואט עם מוט ריק 😃
טוב אז האימון הראשון אחרי 3 שבועות הפסקה היה מאוד מוצלח! התרגיל היחיד שבו איכשהו הרגשתי את הפציעה זה הדד ליפט. וגם בו לא יותר מדי למרות שעבדתי רק עם 100 קילו. תודה רבה ל @incin ול @yujinius על העזרה עם הטכניקות אני חושב שנסגרתי על טכניקות בטוחות גם בסקוואט וגם בדד ליפט שימנעו ממני כמעט לגמרי פציעות עתידיות.
בנץ' - כמה סטים של חימום + 2X5X100. נחלשתי קצת בגלל מחסור שימוש בקריאטין + תוספים אחרים אבל עדיין ה100 לא היה כבד וסגרתי את שני הסטים לבד.
סקוואט - כמה סטים של חימום + 2X80 1X100. שיפרתי את הטכניקה בהרבה ובזכות @incin אני מרגיש שאני בדרך בטוחה עכשיו. כנראה בגלל שהסקוואטים שלי היו עמוקים מדי איבדתי כיווץ בהאמסטרינג מה שגרם לBUTT WINK והרס לי את הכיווץ של הגב. עכשיו אני יורד פחות עמוק, רק עד המקביל, מותח את ההאמס למקסימום ואז ישר עולה למעלה בלי לאבד כיווץ ובלי להרוס את הגב.
פרס - כמה סטים של חימום + 3X5X60. לא תכננתי לקחת 60 קילו אבל הרגשתי שהפציעה שלי לא הפריעה בכלל. עבדתי בלי חגורה גם. המשקל היה דיי קליל.
דד ליפט - לצערי לא הצלחתי לעשות הרבה דד ליפט אבל עשיתי סט עם 5X60 וסט עם 5X100 ולפי הביקורת של דודי אין משהו בטכניקה שלי שיכול לגרום לפציעה. מה שמאוד משמח אותי
התכנון לשבועיים הקרובים הוא לחזור לשימוש בתוספים, להתמלא בקריאטין ולעבוד בנייטראלי במטרה לחזור למשקלי העבודה בבנץ', פרס ולאט לאט להתקדם בסקוואט ובדד ליפט במהלך החיטוב.
לאחר שבועיים מתחיל חיטוב ארוך ומייגע מה22 אחוז שומן שלי לאזור ה12. מקווה להתחזק על הדרך. לפחות בפלג גוף תחתון.
לא הולך להחליט מה יהיה אימון הבא ואיזה משקלים כי זה תלוי בפציעה ואיך היא תרגיש לקראת יום חמישי.
נחכה לטוב!
כבר לקחתי סט של 100 היום, אחד רק, הרגשתי קצת את הכאבים והחלטתי שזה המשקל שבו אני נעצר בינתיים.תעשה דדליפט של 50, הפלטות זהות בגובה, ועדיף לך להתחיל כמה שיותר פחות.
Tank עדכן/ה את הלוג ״מלך הלינארית חוזר להתאמן + אימוני שיקום מפציעה״:
עדכון לוג: 05/05/15 - אימון מאוד מאוד מוצלח!
קרא את שאר עדכון הלוג...
כבר לקחתי סט של 100 היום, אחד רק, הרגשתי קצת את הכאבים והחלטתי שזה המשקל שבו אני נעצר בינתיים.
איך היה המילואים?
אני מאוד מקווה שאני לא עושה טעות. זה היה רק להרגשה והרגשתי בסדר. אם מחר בבוקר הפציעה תתגבר אני אדע לא לעשות את זה יותר. אבל ממש בער לי והייתי חייב לעשות במיוחד שניצלתי את המצב שדודי היה במכון ורצה לראות איך הטכניקה שלי תראה עם סט קצת כבד כדי לתקן אותי בהתאם.מה קרה ללעשות עם מוט ריק ?
לדעתי אתה עושה טעות שאתה עלול להצטער אליה מאוד בעתיד, אחרי מה שקרה לך הייתי חוזר באמת למוט ריק, ואז כנראה מעלה כל אימון כמו ב SS נגיד 5-10 קילו, לדעתי אתה משחק באש אבל זה החלטה שלך כמובן.
אני בבית, כספי המיסים הולכים על זה שבאתי ל 4 שעות שכבתי על מיטה ונסעתי הביתה, מחר הולך לעוד יומיים.
הכי מעצבן שחזרתי ב 7 הביתה ואם הייתי יודע הייתי מגיעה בערב לאימון רגיל.
אני לא אהבתי שרשמתה שבדדליפט הרגשתה את הפציעה, בכל אופן מנסיון אישי שלי שנפצעתי הרבה פעמים בצורה לא רצינית, אז תמיד הייתי עושה משקל כזה שאני לא ירגיש את הפציעה. בכל מקרה מאחל רק בריאותאני מאוד מקווה שאני לא עושה טעות. זה היה רק להרגשה והרגשתי בסדר. אם מחר בבוקר הפציעה תתגבר אני אדע לא לעשות את זה יותר. אבל ממש בער לי והייתי חייב לעשות במיוחד שניצלתי את המצב שדודי היה במכון ורצה לראות איך הטכניקה שלי תראה עם סט קצת כבד כדי לתקן אותי בהתאם.
אני הולך לבדוק את מצב הפציעה שלי בימים הקרובים ובהתאם לזה להחליט האם זה חכם או לא להתחיל עכשיו לעבוד עם משקלים תלת ספרתיים. עם איך שהרגשתי היום אני חושב שאני במצב טוב מאוד.
אבל תודה רבה על הדאגה 😃
תודה! גם אני לא אהבתי את זה. בדד ליפט אני לא מתכוון להוסיף משקל בגלל זה בינתיים. אולי בעתיד. ואולי אני אחליט בכלל שלבטחון שלי אני אוותר על דד ליפט לתקופת החיטוב. הכל תלוי בשבועיים הקרובים שאחריהם אני מקווה מאוד להתחיל את החיטוב.אני לא אהבתי שרשמתה שבדדליפט הרגשתה את הפציעה, בכל אופן מנסיון אישי שלי שנפצעתי הרבה פעמים בצורה לא רצינית, אז תמיד הייתי עושה משקל כזה שאני לא ירגיש את הפציעה. בכל מקרה מאחל רק בריאות
אתה כמו חוזה עתידות עכשיו קמתי ומרגיש כאילו שבחיים לא הייתי פצועאני אחזה את העתיד - מחר תרגיש הכי טוב שהרגשת בשבועיים האחרונים.