הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
לפי דעתי תעשה קצת אירובי יכול לעזור להחלמה
ושתהיה בריא 😃

לפי דעתי תעשה קצת אירובי יכול לעזור להחלמה
ושתהיה בריא 😃
דווקא יש מצב אתה צודק אחרי הריצה הזאת הגב מרגיש הרבה יותר טוב ומשוחרר 😃
הכתף לא כל כך אבל אולי תוך 4-5 ימים זה יתחיל לעבור.

אני במקומך הייתי שוקל מעבר לשחייה צורנית..
תהיה בריא.

כנראה שבאמת זה הבנץ' 4x120, הכל צריך להיות בהדרגה אצלנו - חבל שלא ראיתי את הסט בשביל לומר לך אם היה משהו לא בסדר.

בכל מקרה - תרגיש טוב!

כנראה שבאמת זה הבנץ' 4x120, הכל צריך להיות בהדרגה אצלנו - חבל שלא ראיתי את הסט בשביל לומר לך אם היה משהו לא בסדר.

בכל מקרה - תרגיש טוב!
תודה
היום הכתף מרגישה קצת יותר טוב אבל בכל מקרה אני לא רוצה להתאמן עד יום ראשון ולתת לזה להחלים

למה לא אמרת שכואבת לך הכתף?! ככה נתת לי לשדל אותך לשמור עליי בבנץ' ובסוף יצא שעשית חתירה עם 140 🙁
כתפיים זה אזור יחסית בעייתי, לדעתי אין לך מה להתרגש יותר מדי. תן לזה כמה ימים ואני בטוח שיהיה בסדר!

למה לא אמרת שכואבת לך הכתף?! ככה נתת לי לשדל אותך לשמור עליי בבנץ' ובסוף יצא שעשית חתירה עם 140 🙁
כתפיים זה אזור יחסית בעייתי, לדעתי אין לך מה להתרגש יותר מדי. תן לזה כמה ימים ואני בטוח שיהיה בסדר!
כל כך אהבת את איך שהוצאתי לך את המוט שפשוט לא יכולתי להרוס לך :(

יחד עם מקס? אחת 😄

עריכה: בעצם, עשיתי קודם חצי חזרה עם דודי, ואז חצי חזרה עם מקס. אני מכריז בזאת שיש לי חזרה אחת עם 140! @incin מה אתה אומר? מתקבל? 🤣

אני בטוח שזו חזרה הרבה יותר לגיטימית מהאנשים שאומרים לי שהם לחצו בצעירותם 180 ק"ג לשמונה חזרות, תתפלא כמה יש כאלו - מסתבר שחצי מהבטטות בגילי היו סופרמן בגיל 19.

אני בטוח שזו חזרה הרבה יותר לגיטימית מהאנשים שאומרים לי שהם לחצו בצעירותם 180 ק"ג לשמונה חזרות, תתפלא כמה יש כאלו - מסתבר שחצי מהבטטות בגילי היו סופרמן בגיל 19.
כן שמעתי כאלה גם.. ואצלי האינסטינקט הראשוני לצערי הוא להאמין ולחשוב "וואו" ואז להבין שכנראה מחרטטים אותי

Tank עדכן/ה את הלוג ״מלך הלינארית חוזר להתאמן + אימוני שיקום מפציעה״:

עדכון לוג: 11/05/15

מרגיש שהפציעה בכתף מתחילה לעבור. מחר אני חושב שאני עדיין לא אתאמן אבל אולי יום חמישי בבוקר אני אבוא. בכל מקרה ביום שאני חוזר אני הולך לעבוד בכל תרגיל רק עם משקלים נמוכים (אולי 50-60% ממשקלי RM). אני לא הולך לעשות את אותה הטעות פעמיים

קרא את שאר עדכון הלוג...

אל תתאמן, אתה כבר הרבה זמן סוחב איתך פציעות, תן לגוף כמה ימים להתאושש והפעם תחזור בצורה לינארית כמו שצריך מבלי להתגרות במשקלים.
החלמה מהירה 😃

אל תתאמן, אתה כבר הרבה זמן סוחב איתך פציעות, תן לגוף כמה ימים להתאושש והפעם תחזור בצורה לינארית כמו שצריך מבלי להתגרות במשקלים.
החלמה מהירה 😃
אימוני תחזוק קלים לא יפגעו בי גם בתקופה של פציעה. בנץ' 60 קילו וכמה מכונות ובייספס זה כל מה שאני רוצה לעשות בינתיים
וגם בא לי לרוץ

פרוטוקול פציעות ניסית?

פרוטוקול פציעות ניסית?
פרוטוקול פציעות נועד לפציעות קלות לא למה שהולך אצלי. למרות שאני מאמין שבמהלך השבועות הקרובים הפציעה שלי בגב הולכת להגיע לשלב שבו פרוטוקול פציעות יהיה דווקא לא רע בכלל לסקוואט ולדד ליפט. אבל צריך לחכות עם זה.

בעקרון עשיתי בהתחלה תרגילים של הפיזיוטרפיסט שהיו אמורים להחזיר לי את הדיסק למקום ולשפר לי את הכאבים ואחרי כמה ימים זה שיפר במלא את ההרגשה. אחר כך עשיתי 2 אימונים שבאחרון מהם הרמתי 150 קילו סקוואט וזה כנראה דפק לי את הדיסק והעיף אותו חזרה ובגלל זה הכאבים חזרו אליי ביום שישי. היום אני כבר מרגיש הרבה יותר טוב וכנראה בזכות התרגילים של הפיזיוטרפיה הדיסק עוד פעם חוזר לאט לאט למקומו ואולי עד סוף השבוע אני שוב אחזור להרגשה של "פציעה קלה".

פרוטוקול פציעות נועד לפציעות קלות לא למה שהולך אצלי. למרות שאני מאמין שבמהלך השבועות הקרובים הפציעה שלי בגב הולכת להגיע לשלב שבו פרוטוקול פציעות יהיה דווקא לא רע בכלל לסקוואט ולדד ליפט. אבל צריך לחכות עם זה.

בעקרון עשיתי בהתחלה תרגילים של הפיזיוטרפיסט שהיו אמורים להחזיר לי את הדיסק למקום ולשפר לי את הכאבים ואחרי כמה ימים זה שיפר במלא את ההרגשה. אחר כך עשיתי 2 אימונים שבאחרון מהם הרמתי 150 קילו סקוואט וזה כנראה דפק לי את הדיסק והעיף אותו חזרה ובגלל זה הכאבים חזרו אליי ביום שישי. היום אני כבר מרגיש הרבה יותר טוב וכנראה בזכות התרגילים של הפיזיוטרפיה הדיסק עוד פעם חוזר לאט לאט למקומו ואולי עד סוף השבוע אני שוב אחזור להרגשה של "פציעה קלה".
היגיון של מקס: אני פצוע, בוא נעשה PR אולי זה יעזור.

Tank עדכן/ה את הלוג ״במחלקת גריאטריה אצל מקס״:

עדכון לוג: 17/05/15 - אימון שיקום ראשון

אימון עצימות ראשון, מינימום גירוי על גב תחתון, מינימום גירוי על הכתף (הכתף כבר מרגישה הרבה יותר טוב וכמעט ולא כואבת, מאמין שעוד כמה ימים גג שבוע-שבועיים והכאב יעלם לגמרי)

בנץ' 4X12 עם 60-65 קילו
פרפר 2X12 עם 12 קילו
מתח 8 7 4 (לא מאמין עד כמה התעייפתי אחרי ה4X12 בנץ' אני לא זוכר פעם אחרונה שבה עבדתי בטווח חזרות כזה)
טי באר 12 8 8 עם 40 קילו
פרס 12 10 10 עם 40 קילו
בייספס טאמבלים 16 קילו

מרגיש שבור, הבנץ' הרג אותי יותר מכל סקוואט כבד שעשיתי בחיים. סט אחרון ה60 קילו הרגיש ב2 חזרות האחרונות יותר כבד מ120. בכל מקרה הגב מרגיש יותר טוב אחרי האימון והכתף גם כן.

בנושא קצת אחר, דיברתי עם פיזיוטרפיסט פרטי ובקרוב נסגור איתו על תאריך למפגש ראשון. זאת הפעם הראשונה שאני מתעסק עם פיזיוטרפיסט פרטי והמחיר מאוד לא אטרקטיבי לכיס שלי (270 ש"ח למפגש) אבל החלטתי שהבריאות שלי שווה יותר מכסף אז מקסימום אחרי 2-3 מפגשים אני אוותר אם אני אראה שזה לא מקדם אותי לשום מקום.

יום טוב לכולם, יום שלישי ממשיך במתכונן הזאת של הFBW

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית