הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
הוא כתב שהוא חושב להוסיף שחיה בתור פעילות אירובית, אז אני דיברתי על זה
אה אופס לא ראיתי.
בכ"מ גם לי לא נשמע לפצוע שכמוהו לבלות עוד בבריכה.

אה אופס לא ראיתי.
בכ"מ גם לי לא נשמע לפצוע שכמוהו לבלות עוד בבריכה.
לא נראה שהשחיה תפגע בפציעה (לא בטוח) פשוט נראה לי יותר מדי עומס על הכתפיים, ועל פלג גוף עליון בכללי גם ללחוץ 4 פעמים בשבוע וגם לשחות

לא התכוונתי לשחיה בעצמה התכוונתי שבנוסף לכול מה שהוא עושה זה לא יוסיף .

זה תגובה של שמן אמיתי. מוותר מהר על פעילות ספורטיבית
אה וגם ילד כאפות שנכנע ללחץ חברתי.
לא אמרתי שאני אוותר על הבריכה, פשוט אני אוותר על לשחות. אני סתם אכנס לבפנים כי זה נחמד. אז אני סתם שמן אמיתי אני לא ילד כאפות שנכנע ללחץ חברתי!

באופן כללי אני חושב שלא כדאי לך למהר להתחיל עם הרבה אירובי. תראה איך אתה מתמודד עם דל פחמימה בלי אירובי, רק עם האימוני כוח קודם כל

אזוב אותך שטויות, תבוא איתי לסאונה בימי שישי, אתה מזיעה שומן נטו.

באופן כללי אני חושב שלא כדאי לך למהר להתחיל עם הרבה אירובי. תראה איך אתה מתמודד עם דל פחמימה בלי אירובי, רק עם האימוני כוח קודם כל
20 דקות אופניים זה רק כדי להוריד קצת נוזלים לקראת סוף האימון ולהגיע ללא נוזלים לשקילה. זה עוזר לי לשמור על רמה זהה של נוזלים בשקילות כדי למדוד את ההתקדמות שלי
אזוב אותך שטויות, תבוא איתי לסאונה בימי שישי, אתה מזיעה שומן נטו.
עם זה אין לי בעיה אבל שישי הזה בסוף לא יצא לי כי אני ישר אחרי המבחן נוסע לנהריה :(

20 דקות אופניים זה רק כדי להוריד קצת נוזלים לקראת סוף האימון ולהגיע ללא נוזלים לשקילה. זה עוזר לי לשמור על רמה זהה של נוזלים בשקילות כדי למדוד את ההתקדמות שלי

עם זה אין לי בעיה אבל שישי הזה בסוף לא יצא לי כי אני ישר אחרי המבחן נוסע לנהריה 😭
תמיד יש עוד שישי.

אתה לא אוכל פחמימה, הרמת נוזלים שלך די דומה גם ככה

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 18/06/15 - אימון FBW אחרון, PR בבנץ'! יום מעולה!

שבוע 2 יום 5
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 93.0
ירידה משקילה קודמת - 0.2
ירידה סה"כ - 4.4
משקל מטרה - 75

בנץ' - חימום + 90X1 100X1 110X1 120X1 125X1 130X1
מתח - 3X8
הנפות לצדדים 2X8X14
בייספס 2X8X14
לחיצת חזה צרה 2X8X60

באמת שלא ציפיתי אחרי שבוע וחצי בדל פחמימה, לחיצה עם כף רגל מלאה, ירידה במשקל והיחלשות שאני אצליח פאקינג ללחוץ 130 קילו! מאוד גאה בעצמי, חבל שאין סרטון, בכל מקרה זאת התחלה טובה לתוכנית של שון פיליפס ומפה רק נמשיך להתקדם! ויש לנו הרבה זמן!
אני מרגיש שהתחלתי להתרגל לדיאטה, הרגשתי הרבה יותר חזק היום ממה שהיה בשלישי וזה מאוד עזר לי ואני הולך רק להמשיך ולהתקדם, בתקווה לסגור סינגל עם 140-150 עד סוף החיטוב!

יום ראשון מתחיל את שון פיליפס לבנץ' לפי הטבלה (לצערי אין 130 עגול אז ניקח את הערך של 129.1)

בנץ' 102.5X1X6 105X2X5 110X2X4 (לצערי אין לי אפשרות לעשות את המשקלים שבטבלה בגלל שאין לי פלטות של פחות מ1.25 אז אני מעגל למאטה/למעלה בהתאם למה שיותר קרוב)
לחיצה בדאמבלים 3X8
הנפות לצדדים 3X8
לחיצה צרפתית 3X8

שיהיה בהצלחה!

אה וסיימתי את הספר A Guide To Flexible Dieting של לייל והתחלתי לקרוא את The Protein Book. ספר ממש כבד ויקח לי זמן לסיים אותו, אבל מתקדם בקצב טוב שרק יגביר את עצמו אחרי הבחינה מחר!

קרא את שאר עדכון הלוג...
אני מתלבט אם להרשם לתחרות של ה30 ליולי למקצה של הבנץ'. מה דעתכם?

נערך לאחרונה:
אני מתלבט אם להרשם לתחרות של ה30 ליולי למקצה של הבנץ'. מה דעתכם?
אם אתה רוצה לבוא לשבור שיא אישי, וחושב שתוכל, אז למה לא.. אם אתה רוצה לבוא בשביל לקחת מקום אז לא נראה לי כדאי

אם אתה רוצה לבוא לשבור שיא אישי, וחושב שתוכל, אז למה לא.. אם אתה רוצה לבוא בשביל לקחת מקום אז לא נראה לי כדאי
אני רוצה להשתתף לכיף ושלפחות איכשהו אני אשתמש בחגורה ששילמתי עליה 700 שקל 😃
אגב התחלת כבר לתת סקוואטים עם הרצועות שלי?

אני רוצה להשתתף לכיף ושלפחות איכשהו אני אשתמש בחגורה ששילמתי עליה 700 שקל 😃
אז תירשם, למה לא
אגב התחלת כבר לתת סקוואטים עם הרצועות שלי?
לא, החלטתי לא להתחרות בתחרות הקרובה בכל מקרה. אני אסיים חיטוב ואלך בדצמבר, אם יהיה מותר רצועות שם אז נראה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית