הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אז תירשם, למה לא

לא, החלטתי לא להתחרות בתחרות הקרובה בכל מקרה. אני אסיים חיטוב ואלך בדצמבר, אם יהיה מותר רצועות שם אז נראה.
סבבה אני ארשם 😃
אתה תגיע לצפות? אני סומך על יעקב בתור טרמפ אבל צריך גם איזה BACKUP PLAN שלא יקרה מה שקרה בסמינר. אני בטוח שאם אני אסע לבד אני בטוח אלך לאיבוד.

סבבה אני ארשם 😃
אתה תגיע לצפות? אני סומך על יעקב בתור טרמפ אבל צריך גם איזה BACKUP PLAN שלא יקרה מה שקרה בסמינר. אני בטוח שאם אני אסע לבד אני בטוח אלך לאיבוד.
רגע מי אמר לך שיעקב הולך? בעיקרון אני רוצה להגיע לצפות נראה לי גם מורן רוצה.

רגע מי אמר לך שיעקב הולך? בעיקרון אני רוצה להגיע לצפות נראה לי גם מורן רוצה.
דיברתי איתו נראה לי הוא אמר לי שהוא רוצה אני אשאל אותו בהזדמנות עוד פעם.
אם אתה ומורן באים זה מעולה 😃

מקס תעדכן מה הולך מחר עם המבחן נראה את מידת ההצלחה שלך 😁

חכו תגיעו למתמטיקה גבוהה תשנאו עוד מלא אנשים (קושי, אוילר, ויירשטראס ועוד לא מעט)
חוששני שאני לא יפגוש מתמטיקה גבוהה בחיי. אני לא מכוון לזה בחיים.

כמה זה מוסיף לסקוואט ?
תצטרך לשאול את היצרן.
מזה 130 בנץ עם כף רגל מלאה על הרצפה?!
אתה מנסה להעתיק ממני?!
חחח ממש לא אם זה היה תלוי בי לא הייתי לוחץ ככה אבל הפציעה בגב מגבילה אותי
רוצה לעדכן שעשיתי את המבחן והוא היה נורא קשה. המורה אמר שציון 70 למבחן הזה זה מעולה. נראה כמה אני אקבל. .

תצטרך לשאול את היצרן.

חחח ממש לא אם זה היה תלוי בי לא הייתי לוחץ ככה אבל הפציעה בגב מגבילה אותי
רוצה לעדכן שעשיתי את המבחן והוא היה נורא קשה. המורה אמר שציון 70 למבחן הזה זה מעולה. נראה כמה אני אקבל. .
Let's hope for the best.
מקס מה זה באמת משנה כמה אתה מקבל במבחנים? אתה באמת צריך ציונים גבוהים או שרק לעבור?

Let's hope for the best.
מקס מה זה באמת משנה כמה אתה מקבל במבחנים? אתה באמת צריך ציונים גבוהים או שרק לעבור?
צריך ציונים גבוהים... ועכשיו המורה פרסם את הפתרונות ויש לי מלא טעויות... אני בטוח לא עובר את ה80 ואולי גם את ה70..

העמסה ראשונה מתחילת החיטוב. הגעתי ל2/3 מכמות הפחמימה שהייתי צריך ובא לי להקיא ואני לא יכול לאכול יותר. כנראה זה בגלל שזאת העמסה ראשונה. נקווה שיהיה בסדר.בהעמסה הבאה. יש לי בחילה עכשיו מקווה שיעבור...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית