לעבוד - לטייל - ללמוד - להגיע למר אולמפיהאגב החלטת כבר מה אתה רוצה לעשות כשאתה משתחרר? אתה מתכוון להתחיל לעבוד ישר או ללמוד?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לעבוד - לטייל - ללמוד - להגיע למר אולמפיהאגב החלטת כבר מה אתה רוצה לעשות כשאתה משתחרר? אתה מתכוון להתחיל לעבוד ישר או ללמוד?
נשמע מעולה 😃לעבוד - לטייל - ללמוד - להגיע למר אולמפיה
חוץ מהחלק הראשון 🫤
טוב, אני לא בא.להגיע למר אולמפיה
לעבוד - לטייל - ללמוד - להתגרות ב לילבריג' או זהאיר שיש לי סקוואט יותר כבדנשמע מעולה 😃
חוץ מהחלק האחרון 🫤
יש תיקוןטוב, אני לא בא.
אתה משקיע לחינם אי אפשר לחלק מוניטין בלוגים 😄לעבוד - לטייל - ללמוד - להתגרות ב לילבריג' או זהאיר שיש לי סקוואט יותר כבד
יש תיקון
מאז שהורידו מוניטין מהלוגים אני א רודף מוניטין יותר לכיוון הלייקים אחמ אחמאתה משקיע לחינם אי אפשר לחלק מוניטין בלוגים 😄
אני חושב שזה יהיה פחות אימון ויותר פעילות גיבוש. בכל מקרה, זה יהיה ב20+ לחודש אז אין לך מה לדאוג.not totally sure what this is about, if it's food related, I can't do before the 13th and after that I'll have to see when the day comes kinda.. (exams and shit)
if it's workout related, I'm not going to the gym before the 1st of november
אני חושב שזה יהיה קיטנה.
על מה מדברים?אני חושב שזה יהיה פחות אימון ויותר פעילות גיבוש. בכל מקרה, זה יהיה ב20+ לחודש אז אין לך מה לדאוג.
רוצים לבוא לבקר אותךעל מה מדברים?
צריך לחשוב על מקום שיש שם הרבה חלבון והוא זול והוא במרחק הליכהרוצים לבוא לבקר אותך
יש שווארמה בזיוצריך לחשוב על מקום שיש שם הרבה חלבון והוא זול והוא במרחק הליכה
נמכריש שווארמה בזיו
משחטת חתולות זה מעולה.יש שווארמה בזיו
אתה מוזמן לאכול המבורגר במק דוד בזמן שאנחנו נהנים משוורמת חתוליםמשחטת חתולות זה מעולה.
😵 כל פעם שאני עובר ליד עולה לי קיא.מק דוד
אם אתה אוהב נעליים אז לא רע בכלל דווקאאף פעם לא אכלתי במק דוד איך זה?