לך.תראה בעצמך.אף פעם לא אכלתי במק דוד איך זה?
מומלץ לבוא עם שקית הקאה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לך.תראה בעצמך.אף פעם לא אכלתי במק דוד איך זה?
תאכלס אל תגזים יחסית ל15 שקל זה לא רע בכלללך.תראה בעצמך.
מומלץ לבוא עם שקית הקאה.
לא יודע מה איתך,אבל אני לא מוכן לשלם על שום דבר שמכיל בשר ועולה פחות מ30 שקל.תאכלס אל תגזים יחסית ל15 שקל זה לא רע בכלל
אני מחכה ליום שבו תעבוד על שכר מינימום ותחשב מחיר אוכל בשעות ואז כשאתה בא לקנות שווארמה ב30 שקל ואומר "פאק השווארמה הזאת עלתה לי 77 דקות עבודה"לא יודע מה איתך,אבל אני לא מוכן לשלם על שום דבר שמכיל בשר ועולה פחות מ30 שקל.
k, then I can on the 25th, from the 20th to the 24th I'll have to study like a maniac for Physics 2MM :(אני חושב שזה יהיה פחות אימון ויותר פעילות גיבוש. בכל מקרה, זה יהיה ב20+ לחודש אז אין לך מה לדאוג.
בנץ' פרס 1X20X20 3X20X35
דד ליפט 1X5X162.5 1X8X140 פיאר!!!
צ'ין אפס 3X10
בייספס עם דאמבלים 3X10X14
היה אחלה של אימון ואני מרגיש שאני מתחזק בצורה מטורפת!! ה162 דד ליפט היה ממש קליל! מרגיש שאני יכול להמשיך ככה ועוד כמה שבועות לתת חמישיה עם 180! מרגיש פאקינג מטורף רק חבל שהתחרות בדצמבר כי אני לא אהיה מוכן ב100% לנצל את היכולות שלי עד אז אז אצטרך למשוך את זה למרץ.
הבנץ' הכאיב פחות מביום ראשון ואני ממשיך להוסיף 5 קילו מאימון לאימון ובקרוב גם אוריד לטווח החזרות. אם הכאבים יעברו לאט לאט ואוכל להמשיך להתקדם במשקלים אז תוך חודשיים וחצי מהיום אני אחזור למשקלי המקסימום שלי.
צ'ין אפס היו קלים מהרגיל כי עשיתי מנוחות ארוכות מאוד של איזה 7 דקות בין סט לסט. הייתי צריך את זה והעיקר שהצלחתי!
תאכלס מאוד מרוצה מההתקדמות שלי!
אומנם עליתי במשקל ובאחוז השומן אבל כבר לא אכפת לי! אני מרגיש מעולה ובריא, אין פציעות חדשות והפציעות הישנות עוברות ואני מרגיש ממש טוב עם עצמי. אולי העליה הזאת לא תעזור לי בזוגיות או משהו אבל העיקר אני מבסוט מהחיים וזה מה שחשוב!
אימון הבא יום שלישי 150 סקוואט ל5 פיאר!!
שיהיה יום טוב לכולם ובהצלחה!
צריך להיות אופטימיסט בחיים ולפחות לנסות לעשות את מה שאני מסוגל. אני חושב שיש לי פוטנציאל ממש טוב בפווארליפטינג ושעם אימונים נכונים בטכניקה טובה אני יכול להגיע יום אחד למשקלים הגבוהים ביותר בארץ. אז למה לא לנצל את זה?"אומנם עליתי במשקל ובאחוז השומן אבל כבר לא אכפת לי! אני מרגיש מעולה ובריא, אין פציעות חדשות והפציעות הישנות עוברות ואני מרגיש ממש טוב עם עצמי. אולי העליה הזאת לא תעזור לי בזוגיות או משהו אבל העיקר אני מבסוט מהחיים וזה מה שחשוב!"
#מנחם_את_עצמי_בהיותי_שמן
חחח מישהו מקנא 🙄
אני סתם מדוכדך מהפסיכו.😕חחח מישהו מקנא 🙄
לא נורא ציפיתי שזה יקרה לך כי אתה עצלן. פעם הבאה אתה פשוט חייב לחרוש לזה ולפתור המון המון המון סימולציות ותרגילים. למזלך יש לך מאגר ממש ענק באתר של קידום שאתה בחיים לא תפתור את כולו גם אם תנסה אז פאקינג תנצל את זה כי בטוח יש לך פוטנציאל ל650+אני סתם מדוכדך מהפסיכו.😕
תודה תודה 🤭כל הכבוד שמן. 😃
אתה יודע שהוא חסום? נגמר לי הקורס אז המשתמש פג.למזלך יש לך מאגר ממש ענק באתר של קידום
אתה בטוח? אני זוכר שכשהקורס שלי בקידום נגמר אז המשתמש שלי היה שם עוד כמה חודשים. חוץ מזה אני זוכר שאפשר לדבר עם קידום ולארגן שבסכום סימלי תוכל לבוא רק לסימולציות ושיפתחו לך את היוזר. הם שלחו לי מלא אסמסים עם הצעות אחרי שסיימתיאתה יודע שהוא חסום? נגמר לי הקורס אז המשתמש פג.
ומה זה עוזר? ברור שאתה תרצה להוציא ציון יותר גבוה ואז אתה תשלם.היה גם קטע כזה של קורס חוזר ש"אם אתה לא משפר ציון זה בחינם"
ת'אמת זה יהיה מאכזב אם גם בפסיכומטרי הבא אתה תקבל איזה 650. לדעתי תשקיע את האקסטרה תשלם עוד כסף אבל תדאג שזה יהיה הפסיכומטרי האחרון שלך בחיים, כי אם בפסיכומטרי הבא תוציא 650 כשאתה מסוגל להוציא 700 אתה פשוט תדפוק את עצמך ואת הסיכויים שלך להתקבל לאוניברסיטה טובה.ומה זה עוזר? ברור שאתה תרצה להוציא ציון יותר גבוה ואז אתה תשלם.
אני לא צריך עוד קורס,גם ככה אני לא מרגיש שלמדתי הרבה בקורס הקודם. אולי איזה שני שיטות כל השאר היה התעסקות בקקה.ת'אמת זה יהיה מאכזב אם גם בפסיכומטרי הבא אתה תקבל איזה 650. לדעתי תשקיע את האקסטרה תשלם עוד כסף אבל תדאג שזה יהיה הפסיכומטרי האחרון שלך בחיים, כי אם בפסיכומטרי הבא תוציא 650 כשאתה מסוגל להוציא 700 אתה פשוט תדפוק את עצמך ואת הסיכויים שלך להתקבל לאוניברסיטה טובה.
בנץ' 1X20X20 3X20X40
סקוואט 1X5X150 1X1X180 1X1X190
צ'ין אפס 3X10
בייספס 3X10X14
גלגל בטן
הבנץ' היה מעולה וכמעט ולא כאב בכלל והייתי מבסוט
לגבי הסקוואט, הייתי מאוד עצבני אחרי ה150 כי משום מה הוא היה כבד לי והחזרה האחרונה אפילו עלתה בגריינד עם ברכיים בפנים. מרוב עצבים ניסיתי סינגלית ולמזלי ה190 עלה, כנראה סתם לא התכוננתי טוב ל150 ובגלל זה הוא היה קצת כבד, יום ראשון ניתן 152.5 ומקווה שיעלה יותר טוב.
חוץ מזה אין עוד מה להגיד. משקל גוף 91.6 לצערי אני לא באמת רוצה לעלות במשקל אבל עולה בכל מקרה... קבעתי לעצמי רף מקסימום שזה 93 קילו. אם אני מגיע ל93 אז לא משנה מה אני מתחיל דיאטה ומוריד חזרה ל88. כל עוד המשקל שלי ינוע בטווח של 88-95 אני אהיה בסדר גמור!
אימון הבא 165 דד ליפט ל5