הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
כמה תגובות מביקורת הטכניקה שקיבלתי בפורום של ריפ. אשמח אם מישהו מאלה שהגיבו לי על הטכניקה יוכל להגיד אם מה שאמרו לי בפורום של ריפ מעלה עוד רעיונות כלשהם.

There's a lot to like here, but we can always improve.

You have a tendency to break your hips just a little before the knees, which forces your knees to "catch up." Focus on unlocking the hip and knees at the same time. You also seem to ever-so-slightly relax the lumber spine with a pretty aggressive start to the descent. Slow down the initial part of your descent just a tad to keep everything tight.

Lastly, you started raising the chest towards the end. Remember to stay in your hips.

Looks like there is a touch of lumber flexion in the bottom of your squat. Maybe your your shoving your knees out of the way enough, cant see from this camera angle, or you might be going a touch too deep.
I also noticed your dropping your elbows just a split second before you begin your descent in to rep also.

התגובה השניה היא ההערה שקיבלתי פה מהרבה חברה ובעיקר מ @stitch
אבל לגבי ההודעה הראשונה, קצת קשה לי לחשוב על איך ליישם את זה ולשפר בעזרת זה את הטכניקה.

@Savo אולי לך יש מה להגיד?

אנשים חכמים יש שם. מסכימים עם סטיץ'.

גם ההערה הראשונה היא משהו שתמיד עומד לי על קצה הלשון כשאני רואה סקוואטים שלך: אתה יורד בהתחרעות, רק חסר שתצעק אללה הוא אכבר. רד לאט יותר, נשלט, בלי רייג', וכך תוכל לשלוט בסגירה של הברך בו זמנית עם הירך, וגם בכיווץ של הגב התחתון, דבר שיעזור עם ההתעגלות. לומר לך את האמת - כתבתי כבר את כל זה בשרשור שביקשת בו טראקים שיעזרו לך לרייג', ומחקתי. רשמתי שהדבר האחרון שאתה צריך זה עוד רייג'.

גם ההערה הראשונה היא משהו שתמיד עומד לי על קצה הלשון כשאני רואה סקוואטים שלך: אתה יורד בהתחרעות, רק חסר שתצעק אללה הוא אכבר. רד לאט יותר, נשלט, בלי רייג', וכך תוכל לשלוט בסגירה של הברך בו זמנית עם הירך, וגם בכיווץ של הגב התחתון, דבר שיעזור עם ההתעגלות. לומר לך את האמת - כתבתי כבר את כל זה בשרשור שביקשת בו טראקים שיעזרו לך לרייג', ומחקתי. רשמתי שהדבר האחרון שאתה צריך זה עוד רייג'.
חחחחח כמה צחקתי חחח

אוקיי, פחות רייג', נראה מה יהיה ביום חמישי, אצלם שוב את ה157.5 בלי רייג' עם ירידה איטית ומבוקרת. אני חושב שאנסה לרדת טיפה פחות עמוק ולראות אם זה משפיע על הגב.

אולי זה אתה בעצם? 🤡
זוכר שפעם רשמתי פה שאם @coldfire יגיע לגיהינום הוא יגיד לשטן "אתה יושב בכיסא שלי, חבוב"?
אז אם אני אכנס לפורום של ריפ, אני אצטרך את הסיסמא למשתמש MarkRippetoe (או איך שהוא לא קורא לעצמו שם) 😆

כמה תגובות מביקורת הטכניקה שקיבלתי בפורום של ריפ. אשמח אם מישהו מאלה שהגיבו לי על הטכניקה יוכל להגיד אם מה שאמרו לי בפורום של ריפ מעלה עוד רעיונות כלשהם.

התגובה השניה היא ההערה שקיבלתי פה מהרבה חברה ובעיקר מ @stitch
אבל לגבי ההודעה הראשונה, קצת קשה לי לחשוב על איך ליישם את זה ולשפר בעזרת זה את הטכניקה.

@Savo אולי לך יש מה להגיד?
I didn't see the video so I can't say much, but ill have a look at Ur squat tmrw, haven't watched u squat in a while ;)

But the "your" when it's supposed to b "you are" pisses me more off than it should 😖

נערך לאחרונה:
כמו שאמרתי לך כמה פעמים וכנראה שאמשיך לומר- אתה יורד מהר מדי וזה גורם לך להיות בחוסר שליטה. זה אולי הדבר הכי פשוט לתיקון, אבל משום מה אתה לא מתקן את זה. תרד לאט יותר, תחשוב על מה אתה צריך לעשות (ומצד שני- לא יותר מדי, זה לא מדע טילים) וזה ישתפר.
נראה כאילו על הנייר אתה יודע בדיוק מה לעשות אבל כשאתה תופס את המוט עם הידיים הכל פתאום הולך לאיבוד. אתה נכנס מתחתיו בחצי שנייה, יוצא מהר, יורד מהר מאוד, ובקיצור הכל מבולגן ולא רגוע.

כמו שאמרתי לך כמה פעמים וכנראה שאמשיך לומר- אתה יורד מהר מדי וזה גורם לך להיות בחוסר שליטה. זה אולי הדבר הכי פשוט לתיקון, אבל משום מה אתה לא מתקן את זה. תרד לאט יותר, תחשוב על מה אתה צריך לעשות (ומצד שני- לא יותר מדי, זה לא מדע טילים) וזה ישתפר.
נראה כאילו על הנייר אתה יודע בדיוק מה לעשות אבל כשאתה תופס את המוט עם הידיים הכל פתאום הולך לאיבוד. אתה נכנס מתחתיו בחצי שנייה, יוצא מהר, יורד מהר מאוד, ובקיצור הכל מבולגן ולא רגוע.
נראה לי אני מחליף פריוורקאוט מפריוורקאוט על בסיס קפאין לפריוורקאוט על בסיס ריטלין 😆

Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג ההשמנה - מתחזק עד שלא אהיה פצוע ואז חוזר לחיטוב״:

עדכון לוג: 27/10/15 - ביקור אצל הפיזיוטרפיסט הפרטי + העדכון ה100!!

קודם כל, ברצוני להודות ל @yonizarkh על שהפנה אותי לפיזיוטרפיסט תותח בשם רובי מטירת הכרמל. הבנאדם באמת מבין עניין ואני ממש מרוצה מהמפגש איתו (חוץ מהמחיר, אבל כרגע אני מוכן לשלם כמעט כל סכום אם זה יגרום לי להבריא מהפציעה).

לאחר כל הבדיקות שהוא עשה לי הגענו לכמה מסקנות.
1. עשיתי בנץ' פרס לא נכון כל החיים שלי. זה קשור למצב הנייטראלי של הגוף שלי ולעובדה שבחיים לא כיווצתי שכמות ולחצתי בצורה שבה כל הלחץ נפל על הכתף הקדמית.
2. יש לי נטיה במצב נייטראלי להיות עם ראש וכתפיים קדימה. אני צריך לשנות את זה לגמרי ולהתחיל ללמד אתה הגוף שלי להיות במצב נייטראלי שבו הכתפיים נמצאות באותו קו עם הגוף.
3. אזור השכמות שלי בפיגור, צריך להוסיף חתירות, והרבה!
המלצה לכל מי שעושה SS מהנסיון שלי עם הפציעה הזאת! אם אתם מחליפים קלינים אל תחליפו אותם למתח בלבד! תוסיפו חתירות לתוכנית בנוסף למתח. תוכנית כוח ללא עבודה על מקרבי השכמות עלולה לגרום לפציעות!

לאחר הבדיקה קיבלתי תרגיל אחד שאצטרך לעשות ביום יום על מנת לשנות את ההרגל שלי לשבת/לעמוד עם כתף קדימה. בנוסף הוא הביא לי כמה תרגילי חתירה שכדאי לי לבצע באימונים בצורות שונות ולגרות את הפציעה ואמר שלא כדאי לי לעשות בינתיים מעבר לזה שום דבר שיגרום לגירוי של הפציעה. בנוסף הוא הדביק לי מדבקה שחורה מוזרה על וכל הדרך אל הגב. הוא אמר שהמדבקה הזאת נועדה לגרות קצת את אזור שרירי השכמות (לא הבנתי את זה לגמרי) ובכך לגרום לכך שהגוף יעביר חלק מהעומס מהכתף, מה שגרם לכך שכאב לי פחות באזור בזמן ההתנגדות שהוא הציב לי. בהמשך הוא אמר שהוא יטפל בי בעיסויים למקום ונראה משם איך זה יתקדם

כשיעורי בית, הוא מסר לי לקרוא את המאמר הזה במלואו ואמר שזה קשור ישירות לפציעה שלי:
Anterior Humeral Glide: Preventing it to Keep You In The Game - DeanSomerset.com

סה"כ אני מאוד מרוצה, ואמשיך ללכת אליו!
עוד כמה שעות אעדכן את האימון.
יום טוב לכולם

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה זאת המדבקה? 😳

קניזיו טייפ כנראה,
משהו שנראה ככה פחות או יותר ?
kinz1_wa.jpg

כה נראה כמו השחור פה. למרות שמתמונה אחת קשה לקבוע, אבל יש מצב 😃
זה טייפ שמשמש ( ואו איזה מילה<) הרבה פיזיותרפיסטים ,זה אמור לשמור על מתיחה או משהו, זה דיי מסובך לשים את זה-צריך לדעת מאיפה למתוח וכמה למתוח ובלה בלה

אההה טירה על המפה !!!

Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג ההשמנה - מתחזק עד שלא אהיה פצוע ואז חוזר לחיטוב״:

עדכון לוג: 27/10/15 - עוד פיאר, כרגיל, אבל אני עדיין פאקינג חלש

דד ליפט 1X5X170 פיארר!!!
כל השאר לא מעניין, בעיקר הרבה חדירות וחפירות. לימדתי את בועז לעשות לואו באר ואיכשהו כל הפאקים של הטכניקה שלי נראו גם אצלו. האם זה מראה על משהו? לא יודע 🙄🙄

ת'אמת אני דיי מאוכזב מעצמי. יש לי קטע מאוד מעצבן של אגו שכשאני רואה מישהו באינטרנט מרים יותר ממני אני מתחיל להתבאס ולחשוב שאני חלש, ואחרי שראיתי את הבחור בפייסבוק שמשך סומו 250 לסינגל קליל על משקל גוף של 85 ממש התחלתי להרגיש שמשקלי העבודה שלי ילדותיים ואפסיים וגם אחרי שסיימתי בהצלחה את הסט (שלהפתעתי היה מאוד כבד) יצאתי בהרגשה של אכזבה. לא יודע מה לעשות עם עצמי, כנראה עד שאני לא אמשוך 6 פלטות אני ארגיש שאני חלש.

הדד ליפט הרגיש כבד יחסית למה שקיוויתי. אני קיוויתי להצליח למשוך את ההתקדמות השבועית רחוק אבל עם איך שה170 הזה עלה אני מתחיל להיות בספק שאצליח להגיע אפילו ל180 לחמישיות בשבועות הקרובים, אבל נחכה ונראה, אולי יקרה נס.

יום חמישי מבטל על אימון כדי לחרוש למבחן הגמר באנגלית שיהיה ביום שישי. מקווה לעבור בו את ה90 בעזרת הריפטו.
יום שישי חמישיית סקוואט 157.5 עם תרגול טכניקה בתקווה שגם ימצא מישהו נחמד שיסכים לצלם אותי
לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית