הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול

@Matty @Tank
Does this settle it? As far as I rmbr the same thing is emphasized in the book.

וואי איזה מסטול ריפטו אין לו מושג על מה הוא מדבר בכלל!!
רואה מישהו באינטרנט מרים יותר ממני אני מתחיל להתבאס ולחשוב שאני חלש
אתה באמת חלש,תתמודד.

יום חמישי מבטל על אימון כדי לחרוש למבחן הגמר באנגלית שיהיה ביום שישי.
אין לך פטור מאנגלית? למה אתה צריך לעשות מבחן באנגלית גם? ועל מה המבחן בכלל שאתה צריך ללמוד?

מקווה לעבור בו את ה90 בעזרת הריפטו.
אם ריפטו היה רואה את הדדליפט שלך היה נותן לך 50. 😘

אתה באמת חלש,תתמודד.
מנסה. כשבנאדם בוכה אחרי שהוא הרים 170 אז אתה רואה שהוא מנסה להתמודד. אומנם לא בצורה הכי גברית.
אין לך פטור מאנגלית? למה אתה צריך לעשות מבחן באנגלית גם? ועל מה המבחן בכלל שאתה צריך ללמוד?
יש פתור אבל עדיין הציון נכנס לממוצע. פשוט במקום ללמוד אנגלית אני יכול פשוט לגשת למבחן וזהו.
אם ריפטו היה רואה את הדדליפט שלך היה נותן לך 50. 😘
העיקר שמע דווקא הביקורות שקיבלתי על הדד ליפט הלא נכון שלי לא רעות בכלל 🙄🙄

לא הבנתי כלום,מז"א פשוט ללמוד אנגלית ?
לתואר יש לי פתור אבל למכינה אני צריך "ציון" לאנגלית. זה אומר שאם הצלחתי להוציא פתור אז הציון שקיבלתי במבחן פתור נכנס לציון הסופי. הציון שלי במבחן פתור היה 81 וזה לא משהו אני צריך לעשות את מבחן הגמר עם כולם כדי לנסות לשפר אותו.

לתואר יש לי פתור אבל למכינה אני צריך "ציון" לאנגלית. זה אומר שאם הצלחתי להוציא פתור אז הציון שקיבלתי במבחן פתור נכנס לציון הסופי. הציון שלי במבחן פתור היה 81 וזה לא משהו אני צריך לעשות את מבחן הגמר עם כולם כדי לנסות לשפר אותו.
לא הבנתי כלום+פטור*.

אנחנו דיסלקטים. 😄
ועוד חשבתי שאני הדיסלקט היחיד בפורום הזה, מתברר שלא..

למקס, מי שהגיע ל-250 דדליפט התאמן המון כדי להגיע לזה, אין סיבה שאתה לא, תפסיק לחשוב שאתה חלש ולהתמרמר, אתה לא.

למקס, מי שהגיע ל-250 דדליפט התאמן המון כדי להגיע לזה, אין סיבה שאתה לא, תפסיק לחשוב שאתה חלש ולהתמרמר, אתה לא.
המטרה שהצבתי לעצמי היא שאני אוכל לקרוא לעצמי "פווארליפטר" בלי להתבייש בעצמי. כל עוד יש אנשים שקוראים לעצמם "חובבן" ומרימים יותר ממני אני מתבייש לקרוא לעצמי ליפטר. רק כשאני אגיע למשקלי עבודה שבהם אנשים כבר לוקחים את הספורט ברצינות אמיתית אני אוכל להרגיש שאני חזק.
זה דיי מבאס שכמעט בכל לוג שאני נכנס פה מושכים/מסקוויטים 4 פלטות לחזרה/חזרות, אני לא מרגיש מיוחד בכלל :(

אל תהרוס את הרגע

המטרה שהצבתי לעצמי היא שאני אוכל לקרוא לעצמי "פווארליפטר" בלי להתבייש בעצמי. כל עוד יש אנשים שקוראים לעצמם "חובבן" ומרימים יותר ממני אני מתבייש לקרוא לעצמי ליפטר. רק כשאני אגיע למשקלי עבודה שבהם אנשים כבר לוקחים את הספורט ברצינות אמיתית אני אוכל להרגיש שאני חזק.
זה דיי מבאס שכמעט בכל לוג שאני נכנס פה מושכים/מסקוויטים 4 פלטות לחזרה/חזרות, אני לא מרגיש מיוחד בכלל 😭
יש לך 190 סקוואט לסינגל על מה אתה מדבר? זה משקל מכובד ביותר.

יש לך 190 סקוואט לסינגל על מה אתה מדבר? זה משקל מכובד ביותר.
באמת? יש פה ילדים בני 17 שהסקוויטו 240+. יש פה את הילדה הרוסיה שמרים 20 קילו יותר מהRM1 שלי בדד ליפט ל5X5. יש פה את אפי שעשה מעל 4 פלטות סקוואט ל5X5. איך אני יכול להרגיש חזק כשיש ילדים בני 17 שאני אפס לידם? מה זה סקוואט 190? בחצי מהלוגים בפורום מרימים את המשקלים האלה, אין במספר הזה שום דבר מיוחד.

בכל מקרה סליחה אם יצאתי מנייק ותודה רבה על העזרה הנפשית זה עוזר למרות שאני כנראה צריך פסיכולוג 😃

אתה צריך להפסיק להשוות את עצמך לאחרים ופשוט להתקדם ביחס לעצמך, תמיד יהיה מישהו באינטרנט שמגדיר את עצמו חובבן ומרים יותר ממך. עשית היום PR בדדליפט והדבר היחיד שאתה חושב עליו זה שמישהו שאתה בכלל לא מכיר עשה יותר ממך - זה לא קו מחשבה בריא לחיים.

האימונים צריכים לבוא כתחביב, לא כמרכז החיים - אלא אם כן אתה מתכנן להתפרנס מזה.

אתה חושב שלי תמיד יש כוח לבוא לחדר כושר אחרי שש שעות שינה בלילה ותשע שעות עבודה? זה נראה כאילו מפריע לי שיש אנשים שמתחממים עם המקסימום שלי? 😃

הדבר היחיד שאתה חושב עליו זה שמישהו שאתה בכלל לא מכיר עשה יותר ממך - זה לא קו מחשבה בריא לחיים.
אני לא יודע איך להפסיק להשוות את עצמי לאחרים. זה קורה לי בכל תחומי החיים. יש לי תמיד את ההרגשה שאם אני לא יותר טוב מכולם או לפחות ברמה של הטובים ביותר אז אני סתם ממוצע שלא שווה כלום.
זה נראה כאילו מפריע לי שיש אנשים שמתחממים עם המקסימום שלי? 😃
יצא לך לראות כאלה? 😲
האימונים צריכים לבוא כתחביב, לא כמרכז החיים
אני באמת צריך לחשוב על איך להחזיר את זה מהתמכרות לתחביב. אני חושב שבשלב מסוים אני אבקש ממישהו לחסום את היוזר שלי בפורום ואולי זה יעזור.

אני חושב שבשלב מסוים אני אבקש ממישהו לחסום את היוזר שלי בפורום ואולי זה יעזור.
מה? 😳
אני לא יודע איך להפסיק להשוות את עצמי לאחרים. זה קורה לי בכל תחומי החיים. יש לי תמיד את ההרגשה שאם אני לא יותר טוב מכולם או לפחות ברמה של הטובים ביותר אז אני סתם ממוצע שלא שווה כלום.
ככה זה תמיד בחיים,יש תמיד יותר טובים ממך,אבל יש יותר גרועים ממך . אז מה? תתמיד במה שיש לך ואל תסתכל על המסביב.

ת'אמת אני דיי מאוכזב מעצמי. יש לי קטע מאוד מעצבן של אגו שכשאני רואה מישהו באינטרנט מרים יותר ממני אני מתחיל להתבאס ולחשוב שאני חלש, ואחרי שראיתי את הבחור בפייסבוק שמשך סומו 250 לסינגל קליל על משקל גוף של 85 ממש התחלתי להרגיש שמשקלי העבודה שלי ילדותיים ואפסיים וגם אחרי שסיימתי בהצלחה את הסט (שלהפתעתי היה מאוד כבד) יצאתי בהרגשה של אכזבה. לא יודע מה לעשות עם עצמי, כנראה עד שאני לא אמשוך 6 פלטות אני ארגיש שאני חלש.
אני לא חושב שתפסיק להרגיש חלש כשתמשוך 6 פלטות אם זאת הגישה שלך. אתה תראה אנשים שמושכים 300+ ועדיין תרגיש חלש. וכשתמשוך 300+ אתה תדע שמישהו מושך 400+, אין לזה סוף (אלא אם כן תקבע שיא עולמי 😃 ) תחרותיות לדעתי זה טוב אבל עד גבול מסויים, כשזה ברמה כזאת של - עשית PR ומה שאתה חושב עליו זה שאיזה מישהו יותר חזק - זה באמת לא בריא לצערי

כשלקרוא על כושר יפסיק להיות הרוטינה היומית שלי אולי אני אוכל להפסיק את ההתמכרות
ככה זה תמיד בחיים,יש תמיד יותר טובים ממך,אבל יש יותר גרועים ממך . אז מה? תתמיד במה שיש לך ואל תסתכל על המסביב.
אני רוצה שיבוא יום שבו אנשים יגידו "וואלה הלוואי אני אהיה חזק כמו טנק, לא ראיתי כמעט אף אחד בחיים שלי שמרים כבד כמוהו".

@Savo
עשיתי מחקר וגיליתי שאתה צדקת ואני טעיתי בנוגע למרכז כף הרגל בדד ליפט. יום ראשון אתקן את הטכניקה ואראה אם זה עוזר לי להרים דד ליפט כבד יותר.
אני לא חושב שתפסיק להרגיש חלש כשתמשוך 6 פלטות אם זאת הגישה שלך. אתה תראה אנשים שמושכים 300+ ועדיין תרגיש חלש. וכשתמשוך 300+ אתה תדע שמישהו מושך 400+, אין לזה סוף (אלא אם כן תקבע שיא עולמי 😃 ) תחרותיות לדעתי זה טוב אבל עד גבול מסויים, כשזה ברמה כזאת של - עשית PR ומה שאתה חושב עליו זה שאיזה מישהו יותר חזק - זה באמת לא בריא לצערי
יש מצב, קודם צריך להגיע ל6 פלטות ואז נדע בוודאות 😃

באמת? יש פה ילדים בני 17 שהסקוויטו 240+. יש פה את הילדה הרוסיה שמרים 20 קילו יותר מהRM1 שלי בדד ליפט ל5X5. יש פה את אפי שעשה מעל 4 פלטות סקוואט ל5X5. איך אני יכול להרגיש חזק כשיש ילדים בני 17 שאני אפס לידם? מה זה סקוואט 190? בחצי מהלוגים בפורום מרימים את המשקלים האלה, אין במספר הזה שום דבר מיוחד.

בכל מקרה סליחה אם יצאתי מנייק ותודה רבה על העזרה הנפשית זה עוזר למרות שאני כנראה צריך פסיכולוג 😃
סלח לי אבל יש לך מחשבות של ילד, אתה חושב שזה שילד בן 17 מרים יותר ממך זה הופך אותך לחלש? אם כן אתה אידיוט.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית