הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אני דווקא אישית מאוד אוהב חתירה במכונה, לא סובל בנט אובר.
ובנוגע לפרס, שני דברים:
א. ריפטו אמר שפרס יותר טוב מבנץ׳.
ב. לדעתי כדאי לך לעבוד עם קצת יותר נפח ופחות משקלים ולהתקדם בנפח ופחות להעמיס משקלים כדי לא להעמיס משקלים בעצם על הפציעה.
נראלי הבנת מה התכוונתי, לא בטוח כמה זה נכון אבל זה הגיוני שתעשה סוג של התקדמות גם של נפח וגם של משקל. מקווה שהבנת.

טוב מאוד מקס אחלה התקדמות לדעתי תמשיך רק בפרס עוד כמה שבועות חבל סתם לרצות ללחוץ כרגע בנץ אתה יכול לשלב נניח פרס רגיל בנפח
ועצימות פוס פרס אחלה רעיון
שמע הפיאר שלי בפרס היה 75 ל5 וגם הוא לא הרגיש כמו "פיאר" אמיתי אז ה62.5 עדיין לא לוחץ עליי והוא קליל בשבילי, אני אתקדם 2 וחצי בשבוע ורק עוד חודש+ אגיע למשקלים באמת כבדים אז אני לא דואג. בנוגע לפוש פרס, לא יודע, אני לא בטוח. למזלי אני לא צריך לחשוב יותר מדי כי התברכתי בנוכחותם של הגורואים @incin ו @Beast and cheat שאני יכול להתייעץ איתם בכל רגע בנוגע למה לעשות ואיך חכם לשלב את זה בטקסס 😃
ולגביי הגב אתה יכול לעשות מתח עם משקל לדעתי אופציה .
אני אתייעץ גם לגבי זה, אני יכול לעשות את זה אבל אין לי נסיון בטקסס ואני לא יודע עדיין איך לשלב את זה בצורה חכמה. אני בטוח שאחרי 2 סבבים של טקסס אני כבר אדע מה טוב ומה לא טוב 😃. סבב ראשון הוא תמיד "נסיוני" שבו אתה עושה תוכנית BY THE BOOK וסבב שני הוא הסבב שבו אתה מנסה דברים.

ותודה רבה מרום 😃
א. ריפטו אמר שפרס יותר טוב מבנץ׳.
אני יודע, זה למה אני גם עושה אותו. קראתי את כל הפרק של הפרס בספר ואני יודע שריפטו אמר את זה ולא רק את זה אלה שגם סטטיסטית כמות הפציעות בכתפיים עלתה משמעותית מאז שבשנות השמונים התחילו לעשות בנץ' פרס (לפני זה כל תוכניות האימונים הכילו רק פרסים בעמידה)
ב. לדעתי כדאי לך לעבוד עם קצת יותר נפח ופחות משקלים ולהתקדם בנפח ופחות להעמיס משקלים כדי לא להעמיס משקלים בעצם על הפציעה.
נראלי הבנת מה התכוונתי, לא בטוח כמה זה נכון אבל זה הגיוני שתעשה סוג של התקדמות גם של נפח וגם של משקל. מקווה שהבנת.
אני יודע, אבל אני עוד רחוק ממשקלים כבדים, כמו שאמרתי למרום, השיא היה 75 וגם הוא לא היה כבד כל כך, 62.5 מרגיש לי קליל גם למרות העובדה שלא לחצתי קרוב ל5 חודשים. בחודש אני מאמין שהפציעה בכתף תרגיש עוד יותר טוב

בילדרים עושים אותו בחצי טווח תנועה כמו דבילים.
התרגיל הזה עזר לי לשפר את הפרס משמעותית.. הוא מעולה.
בהנחה ולא יכאב לך.
כשהייתי עושה אותו לא הייתי עולה ממש עד הסוף אלא מפמפם סטים של 15 והרגשתי את הכתפיים שורפות

כשהייתי עושה אותו לא הייתי עולה ממש עד הסוף אלא מפמפם סטים של 15 והרגשתי את הכתפיים שורפות
תראו מי לא ביקר פה שנים רבות וסוף סוף בא 😃

אני תוהה איך מתי עדיין חי

מספימים עד הקבר..

שמח לשמוע איך היית עובד, אבל לא ככה עושים את זה 😃
נועלים עד הסוף.
להרגיש את השריר שורף לא אומר בהכרח שעבדת טוב, גם בפרס אפשר לא לנעול ולפמפם...אבל זה לא אז זה לא פרס.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית