הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
לא משנה מה הייתי כותב לפורום @coldfire היה קוטל כל דבר על המקום וכלום לא היה מתפרסם וסתם הייתי מבזבז את הזמן שלי (מזכיר לי סיפור של מישהו שאני מכיר 😃). שם הרבה יותר קל לפרסם דברים גם אם יש פחות קוראים וגם יש לי את היכולת לתקן/לשנות בהתאם לדברים חדשים שאני לומד וחווה בהמשך האימונים.
חוץ מזה, לגבי טקסס ספציפית, זה ממש לא יהיה מכובד אם אני אכתוב מדריך במקום מקצועי כמו LBS על התוכנית בלי שקראתי את PPST3 ואני בטוח שיש פרטים חשובים שהשמטתי. כשיתפנה לי הזמן מהמכינה אני אקרא את הספר ואולי אכתוב משהו יותר איכותי.
הסיבה שכתבתי בכלל את המדריך הזה היא כי מדריך הטקסס בפורטל ממש קצר וחסר בו הרבה פרטים חשובים, וגם המדריך של T-Nation לא משהו אז עשיתי את "השלמת החסר" לבד מעצות שקיבלתי מ @stitch (אף מדריך לא הסביר חלוקה לסייקלים בטקסס, דילואד וטיפול בכשלים).
אז תקרא את הספר, תתרגם אלמנטים חשובים ותשלח למשה שיעבור בדיקה יסודית ואז יעלה לפורטל 😃

אז תקרא את הספר, תתרגם אלמנטים חשובים ותשלח למשה שיעבור בדיקה יסודית ואז יעלה לפורטל 😃
אני אחשוב על זה לקראת סיום המבחנים 😃
הוא לא יקטול אותך על דברים לא רלוונטים.
הוא אני בטוח שהוא ירצה שיצא מאמר טוב ביותר ככל האפשר.
נראה. אני אתן לזה נסיון עוד חודש-חודשיים

לא משנה מה הייתי כותב לפורום @coldfire היה קוטל כל דבר על המקום וכלום לא היה מתפרסם וסתם הייתי מבזבז את הזמן שלי (מזכיר לי סיפור של מישהו שאני מכיר 😃). שם הרבה יותר קל לפרסם דברים גם אם יש פחות קוראים וגם יש לי את היכולת לתקן/לשנות בהתאם לדברים חדשים שאני לומד וחווה בהמשך האימונים.
חוץ מזה, לגבי טקסס ספציפית, זה ממש לא יהיה מכובד אם אני אכתוב מדריך במקום מקצועי כמו LBS על התוכנית בלי שקראתי את PPST3 ואני בטוח שיש פרטים חשובים שהשמטתי. כשיתפנה לי הזמן מהמכינה אני אקרא את הספר ואולי אכתוב משהו יותר איכותי.
הסיבה שכתבתי בכלל את המדריך הזה היא כי מדריך הטקסס בפורטל ממש קצר וחסר בו הרבה פרטים חשובים, וגם המדריך של T-Nation לא משהו אז עשיתי את "השלמת החסר" לבד מעצות שקיבלתי מ @stitch (אף מדריך לא הסביר חלוקה לסייקלים בטקסס, דילואד וטיפול בכשלים).

אני לא אחראי על הפרסום כאן. אתה יכול לפרסם מה שאתה רוצה.

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 20/12/15 - פיארררררר

אימון נפח
סקוואט 5X5X147.5
פרס 5X5X62.5
דדליפט 1X5X182.5 פיארררררר

היה אימון מעולה. למרות שהמשקלים עדיין לא כבדים בצורה מטורפת אני כבר מרגיש מאוד מותש באימון נפח. לקח לי שעתיים ו20 בערך לסיים הכל.

לא היה גריינד באף סט ולא קרוב לזה, אני חושב שיש לי עוד הרבה לאן להתקדם בנפח. לפחות עוד 10 קילו לסקוואט ולפרס.

דדליפט לא הרגיש כבד כל כך, ומאיך שעלה אני חושב שאני אוכל בלי בעיה להגיע ל190 לפחות לחמישיה ואולי אפילו ל200 בהמשך התוכנית. נראה, בינתיים לא היה כבד מדי ועלה יפה מאוד 😃

הרגשתי קצת את הפציעה בפרס, לא יותר מדי. אני לא מרגיש כל כך התקדמות בהחלמה של הפציעה בזמן האחרון אבל אני מרגיש שהיא כבר נמצאת במצב שבו אפשר לחיות איתה ואפשר לפחות לעשות פרס כבד איתה, גם אם לא בנץ'. שזה מצב מעולה מבחינתי! הרבה זמן לא הייתי במצב שבו אני יכול לבצע 3 תרגילי בסיס באותה תוכנית! תמיד הייתי מספיק פצוע כדי לא לבצע לפחות 2 😄

אימון הבא יום שלישי אימון התאוששות
סקוואט 2X5X117.5
בנץ' 3X5X60
צ'ין אפס 3X5X12.5

ערב טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
201503_1034_dadei_sm.jpg

כל הכבוד טנק, סוף סוף אתה חוזר ללחוץ 👏

כל הכבוד טנק, סוף סוף אתה חוזר ללחוץ 👏
תודה 😃
ההרגשה הכי טובה בזה היא שאני לוקח את המשקל שמתי הרים לזוג ל5X5 קליל 😃
אין הרגשה יותר טובה מלהשפיל את מתי 😁

תודה 😃
הטקסס הקלאסי באמת עובד!!
מקס, שים לב לתסמונת: רק הגעתי למכון, הראיתי לך איך ומה אמורים לעשות, ופתאום אתה נהיה לי ריפטואיסט.
זה מסוכן. זה גורם להשמנה קיצונית, אתה צריך לאזן קצת את הריפטואיזם שלך עם איזה סומו דדליפט או היי באר או משהו. שלא תשמין יותר מידי.

מקס, שים לב לתסמונת: רק הגעתי למכון, הראיתי לך איך ומה אמורים לעשות, ופתאום אתה נהיה לי ריפטואיסט.
זה מסוכן. זה גורם להשמנה קיצונית, אתה צריך לאזן קצת את הריפטואיזם שלך עם איזה סומו דדליפט או היי באר או משהו. שלא תשמין יותר מידי.
אני אעשה אותם גם ל6 חזרות שזה ייחשב לאירובי 😉

אני חושב שהוא היה ריפטואיסט מאז ומתמיד, אתה רק חיזקת את האמונה שלו 😉.

אני חושב שהוא היה ריפטואיסט מאז ומתמיד, אתה רק חיזקת את האמונה שלו 😉.
הייתה לי תקופה קצרה שאיבדתי אמונה בריפטו אבל למזלי @Beast and cheat בא בדיוק בזמן להחזיר אותי בתשובה 😃

יש כאן מסיבה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית