הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אני רוצה פעם אחת בחיים שלי להגיע למיצוי של היכולות שלי
אתה בן 22 לא?
אני התחלתי להתאמן כמו שצריך רק בגיל 29, ויש כאלה שבכלל התחילו יותר מאוחר מזה.
אתה תגיע למיצוי הפוטנציאל שלך, מה אתה דואג?
אתה עוד צעיר ועדיין נחשב ילד (בלי להעליב), הכל עוד לפניך.

אתה בן 22 לא?
אני התחלתי להתאמן כמו שצריך רק בגיל 29, ויש כאלה שבכלל התחילו יותר מאוחר מזה.
אתה תגיע למיצוי הפוטנציאל שלך, מה אתה דואג?
אתה עוד צעיר ועדיין נחשב ילד (בלי להעליב), הכל עוד לפניך.
*ילד מפגר (עם להעליב)

@Tank תקרא בקפידה

ACT
יש פה כמה דברים נכונים, אבל העניין של "לא לעבור את ה85%" לא רלוונטי למתאמן מתחיל כמוני.
אני מסכים גם עם העניין שRAGE IS OVERRATED. זה למה אני עושה RAGE רק בסטים של PR. פשוט שוב, בגלל שאני מתאמן מתחיל, יש לי פיארים כל שבוע שזה בעצם כל ראשון וחמישי בגלל הטקסס.
תאכלס מאמר לעניין נראה לי שאפילו קראתי אותו מתישהו כשהוא רק יצא.

שוב נפצעת?
מתינות, חביבי..ברגע שתעלה בצורה הדרגתית ושלווה ולא רייג' מטורף כדי להצליח בכל מחיר, אתה תפסיק להיפצע פעם בחודש..

שוב נפצעת?
מתינות, חביבי..ברגע שתעלה בצורה הדרגתית ושלווה ולא רייג' מטורף כדי להצליח בכל מחיר, אתה תפסיק להיפצע פעם בחודש..
זה לא שנפצעתי מחדש. מאז ה210 סקוואט הפציעה הישנה בגב התחילה להיות רגישה יותר. חשבתי שזה יעבור לבד אבל טעיתי. הייתי צריך להקשיב לכל מי שאמר לי לא לדחוף סינגלים מיותרים לטקסס. סתם רציתי לראות למה האגו שלי מסוגל ועכשיו אני מתחרט על זה.
בכל מקרה אני לא חושב שהפעם זה משהו רציני שיקח לו חודשים לעבור. אני חושב שמנוחה טובה של שבוע וחצי-שבועיים תסדר את העניין

זה לא שנפצעתי מחדש. מאז ה210 סקוואט הפציעה הישנה בגב התחילה להיות רגישה יותר. חשבתי שזה יעבור לבד אבל טעיתי. הייתי צריך להקשיב לכל מי שאמר לי לא לדחוף סינגלים מיותרים לטקסס. סתם רציתי לראות למה האגו שלי מסוגל ועכשיו אני מתחרט על זה.
בכל מקרה אני לא חושב שהפעם זה משהו רציני שיקח לו חודשים לעבור. אני חושב שמנוחה טובה של שבוע וחצי-שבועיים תסדר את העניין
תעבוד תקופה עם יותר נפח ופחות עצימות, אולי גם באימון עצימות שלך תעבוד חמשיות ולא שלשות כדי לא להעמיס יותר מידי

מה שחנן כתב לגבי הלימודים כל כך נכון, אני לא יכול שלא להסכים יותר - קח הלוואה אם צריך ותתחיל ללמוד כמה שיותר מהר, יש גם עבודות שאפשר לעשות באגודה כסטודנט (אני הייתי אחראי ביתן/מסטר, נתתי את המבחנים שלי לאגודת הסטודנטים בשביל כסף והייתי המנחה בטקסים של הטכניון).

במהלך השנה השניה אתה כבר יכול למצוא עבודה בתחום ולהרוויח הרבה יותר ממה שתרוויח עכשיו.

מה שחנן כתב לגבי הלימודים כל כך נכון, אני לא יכול שלא להסכים יותר - קח הלוואה אם צריך ותתחיל ללמוד כמה שיותר מהר, יש גם עבודות שאפשר לעשות באגודה כסטודנט (אני הייתי אחראי ביתן/מסטר, נתתי את המבחנים שלי לאגודת הסטודנטים בשביל כסף והייתי המנחה בטקסים של הטכניון).

במהלך השנה השניה אתה כבר יכול למצוא עבודה בתחום ולהרוויח הרבה יותר ממה שתרוויח עכשיו.
חשבתי על האופציה הזאת. לצערי יש הרבה בעיות להתחיל ללמוד עכשיו בנוסף לעובדה שאין לי כסף שאני לא יודע איך לפתור
1. אם אני נרשם עכשיו ואז הסכם שלי לא מספיק גבוה (מה שמאוד יתכן בהתחשב ברמה של המבחנים בטכניון) אז יש לי 2 אופציות. או להתחיל כאן תואר שאני לא רוצה, ואז אלוהים יודע אם אני אצליח בכלל אי פעם לעבור לתואר שאני רוצה משם, או לוותר על ה450 שקל ששילמתי על דמי ההרשמה וללכת למקום אחר (450 שקל זה הרבה מאוד כסף בשבילי). בקיצור, כלום לא בטוח...
2. מהתייעצות עם כמה אנשים, כולל איתך, הגעתי למסקנה שהעדיפות היא לתואר שאני רוצה, מדעי המחשב, ולא דווקא "לא משנה מה רק שיהיה בטכניון". לכן, אני מעדיף להתחיל את התואר שלי במדמ"ח בכל מקום טוב שיקבל אותי גם אם זה לא טכניון, מה שאומר שיש לי עוד סיבה לא להסתכן ולהרשם לפה אם זה אומר שאולי אני לא אתקבל.

בקיצור, יש יותר מדי בעיות להרשם עכשיו ללימודים במרץ. אני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים ואולי לאבד 450 שקל כי בסוף הסכם שלי לא היה מספיק גבוה.

אוקיי, לגיטימי - מתי תדע מה הסכם שלך?

הבנתי, במה אתה מתכנן לעבוד בזמנך הפנוי? 😃
עבודה מועדפת כלשהי, בשאיפה לתת בנוסף לזה שיעורים פרטיים במתמטיקה לתלמידי בגרות של 4-5 יחידות.

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 07/01/16 - אימון אחרון בטכניון

פרס 1X1X80 1X2X80 כשלים מעצבנים
סקוואט 1X5X175 פיאררררררררררר
פרס 1X4X80 פיאררררר (אומנם לא 5 אבל לפחות הצלחתי)

משקל גוף 95.6

אימון אחרון בטכניון! המנוי נגמר! אומנם חשבתי על לא להתאמן בגלל הכאבים אבל אחרי 4 ימי מנוחה הגעתי למסקנה שיש לי פציעות כאלה שמנוחה לא כל כך תעזור להן.

הרגשתי ממש עייף. כנראה כי אני לא רגיל להתאמן בבוקר, אבל נאלצתי בכל זאת לבוא מוקדם כי אני חייב לחזור היום הביתה. כנראה בגלל זה הפרס בהתחלה נכשל כי אני פשוט לא רגיל להתאמן בשעות האלה.

הסקוואט הרגיש מאוד כבד אבל לדעתי הטכניקה הייתה דיי בסדר עם אולי קצת חוסר עומק. צולם סירטון שיעלה בקרוב לפורום.

אחרי הסקוואט אמרתי שאני לא מוותר ומצליח את הפרס המגעיל הזה. למזלי הפעם הצלחתי 4 חזרות עם מלחמה קשה בחזרה האחרונה. מקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב! צילמתי גם את הסט הזה והוא יעלה בקרוב גם כן.

אני יכול לסכם את תקופת 10 החודשים שהתאמנתי בהם בטכניון כתקופת למידה חשובה מאוד עבורי. נפצעתי כמעט בכל מקום אפשרי, למדתי טכניקות של כל תרגילי הבסיס, התקדמתי במשקלים ולא ויתרתי לרגע! המטרה היא להמשיך להתקדם קדימה בתקווה שבאפריל אני אתן בראש עם טוטאל של כ570 בקטגוריית עד 100 קילו.
תודה רבה לכל מי שהיה פה בשבילי, תמך בי ועזר לי (מקווה שלא אשכח אף אחד)
@yujinius
@incin
@Matty
@Koller
@berdan
@אריאל_ששכחתי_מההכינוי_שלו_בפורום
@tomerA
@Beast and cheat
@Savo
@שי_האפס
@תמרה

שיהיה לכולכם בהצלחה בהמשך! נקווה שיצא עוד להפגש! סליחה אם שכחתי מישהו.

יום ראשון נמשיך להתקדם בנפח אם אצליח לעשות אימון באשדוד
סקוואט 5X5X157.5
פרס 5X5X72.5
דדליפט 1X5X190

יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

הייה שלום 😃
עקפת אותי בחצי קילו בסקוואט, חכה עד יום ראשון 😁

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית