אני מריח כאן תחרות רצינית..אה סבבה אז אני אעשה 192.5 כמתוכנן 😃
גם ככה אני יודע שזה רק עניין של זמן עד שאני אעקוף אותך בזה. עוד חודש יהיה 200 ל5, עוד חודשיים 210 ל5, עוד 3 חודשים 220 וכן הלאה 😃
אבל מה שחשוב זה מה יהיה באפריל ואיזה המבורגר תקנה לי 🤣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מריח כאן תחרות רצינית..אה סבבה אז אני אעשה 192.5 כמתוכנן 😃
גם ככה אני יודע שזה רק עניין של זמן עד שאני אעקוף אותך בזה. עוד חודש יהיה 200 ל5, עוד חודשיים 210 ל5, עוד 3 חודשים 220 וכן הלאה 😃
ההתערבות עם ההמבורגר היא לדצמבר!!!אבל מה שחשוב זה מה יהיה באפריל ואיזה המבורגר תקנה לי 🤣
מה דצמבר? רציני? תכננתי כבר לפשוט על יומנגס עוד 3 חודשיםההתערבות עם ההמבורגר היא לדצמבר!!!
מה דצמבר? מה אתה מסתלבט?ההתערבות עם ההמבורגר היא לדצמבר!!!
אמרתי עד סוף השנה!! נשמע לך הגיוני שאני אחליט עוד 3 חודשים לעקוף אותך ב50 קילו טוטאל??? אני לא עד כדי כך משוגע!מה דצמבר? רציני? תכננתי כבר לפשוט על יומנגס עוד 3 חודשים
כן דיברנו על סוף 2016מה דצמבר? מה אתה מסתלבט?
אה, לא?אני לא עד כדי כך משוגע!
כרגע יש לי את האופציה של תלמיד מכינה להרשמה מאוחרת. אם אני אסיים את המכינה עם סכם גבוה מ88.5 אני אוכל להגיש להם בקשה להרשמה מאוחרת כי הם שומרים לתלמידי מכינה מקומות. זה אומר שאם אני מסיים מכינה עם ציונים מספיק טובים אני אוכל להתחיל ללמוד במרץ, וזאת תהיה העדיפות שלי אחרי הרבה מחשבה שהקדשתי בנושא. במידה והסכם לא יהיה מספיק גבוה זה יהיה מאוחר מדי. להרשם עכשיו לסמסטר אביב אני לא יכול לשום אוניברסיטה כי בלי סכם ועם הבגרות שלי אני פשוט לא מתקבל לשום מקום, אבל כשיהיה לי סכם באמצע פברואר זה כבר יהיה מאוחר מדי לאוניברסיטאות אחרות.מקס תנסה לבדוק את כל האפשרויות שלך ללהתחיל ללמוד כמה שיותר מוקדם.
טכניון ת"א באר שבע או אוניברסיטת חיפה.
לא יודע איך זה בשאר המקומות אבל מה שטוב בחיפה זה שיחסית קל למצוא עבודה במהלך התואר, רוב החברות במת"מ מגייסות סטודנטים.
בכל מקרה יש המון מלגות של פר"ח ודברים דומים שיכולים לעזור לך עם הכסף, אני בסמסטר הראשון נתתי שיעורים פרטיים גם.
זה סיכון שלצערי אני לא מוכן לקחת. לא מספיק בטוח בעצמי כדי להגיד בוודאות שאני אוציא את הציונים שצריך בסמסטר ראשון...אבל זה תלוי בכמה אתה בטוח בעצמך.
בנץ' 3X5X80
סקוואט 2X5X125
צ'ין אפס 2X5
סיפור עצוב יש לי לספר לכם.
בימים האחרונים הרגשתי שמאז ששיפרתי את הגריפ בסקוואט הפציעה בזרוע הפסיקה לכאוב, אך זאת רק הייתה אשליה כי לא לחצתי חזה שבועיים בגלל שפספסתי אימון שבוע שעבר.
מסתבר שהפציעה עוד חזקה וקיימת, פשוט בסקוואט היא כבר לא כואבת, אבל בבנץ' היא פיצצה לי את החיים.
החדשות הטובות הן שהכתף לא כאבה בכלל ב80 קילו. יכולתי להוסיף עוד בלי בעיה. המשקל גם הרגיש ממש קל. אבל הכאבים בזרוע פשוט רצחו אותי!!! אחרי זה הם כאבו במהלך כל האימון ועדיין כואבים למרות שחזרתי כבר הביתה ועברו לפחות שעה ומשהו מאז שסיימתי את הבנץ'.
ויתרתי בגלל זה גם על צ'ין אפס עם משקל ובסוף גם על הסט האחרון של הצ'ין אפס.
מאוד מבואס, שלמרות שפציעה אחת (כתף) מרגישה שהיא כמעט החלימה לי, או לפחות בדרך הנכונה להחלמה אחרי שהשביתה אותי כמעט חצי שנה מלחיצות כבדות עכשיו יש לי משהו חדש שעוד פעם לא מאפשר לי ללחוץ בשכיבה... בקיצור, לא יודע מה לעשות. נראה מה יהיה עד שבוע הבא. אולי אבטל לחיצות או אוריד עוד פעם משקלים ל40-60.
יום חמישי אימון באקט עם כמה פיארים (בתקווה)
סקוואט 1X5X177.5
פרס 1X5X80
צ'ין אפס
יום טוב לכולם!
תודה! זה מה שאעשה!רפואה שלמה,
שים את הבנץ' בצד ותמשיך להתקדם בפרס בינתיים.
מניסיון שלי, ההתקדמות בפרס תיהיה לך פלאים ברגע שהבנץ יהיה "מתוחזק".ככל הנראה ביום שלישי הבא אחזור ללחוץ 40 קילו כי במשקל הזה עדיין זה לא כואב... גם ככה זה יום התאוששות בטקסס.
כה אה בסוף אני אבקש מאדטו שיתן לי להחליף בתחרות את הבנץ' בפרס כי אני פשוט ארים בו יותר 🤣🤣שמור על משקל נמוך בבנץ ותעבוד בטווחי חזרות גבוהים, ובפרס תגיע עוד ל 100 ותפתיע את עצמך 😃
לא בוודאות אבל ככל הנראה מאחיזה לא סימטרית בסקוואט.אתה יודע להגיד ממה נגרמה הפציעה?
אתה חושב ללכת עם זה לרופא או פיזוטרפיסט?לא בוודאות אבל ככל הנראה מאחיזה לא סימטרית בסקוואט.