הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אתה חושב ללכת עם זה לרופא או פיזוטרפיסט?
אני מטפל בזה כרגע עם קרח ותרגיל שמצאתי באיזה אתר. זה עזר לי מקודם כי זה גרם לפציעה לעבור יותר.
לפני שבוע שבועיים היו לי כאבים מטורפים בסקוואט ושלשום כשעשיתי את ה5 כפול 5 עם 157.5 קילו כמעט ולא כאב לי שם בכלל, אז זה מראה שמה שעשיתי כנראה עבד. אני חושב שאם אני לא אלחץ כבד אז תוך 3-4 שבועות זה יעבור, אז כרגע מעדיף לוותר על רופא/פיזיוטרפיסט. במיוחד שזאת לא נראה לי פציעה שרופא יוכל לטפל בה בכל מקרה.

אני מטפל בזה כרגע עם קרח ותרגיל שמצאתי באיזה אתר. זה עזר לי מקודם כי זה גרם לפציעה לעבור יותר.
לפני שבוע שבועיים היו לי כאבים מטורפים בסקוואט ושלשום כשעשיתי את ה5 כפול 5 עם 157.5 קילו כמעט ולא כאב לי שם בכלל, אז זה מראה שמה שעשיתי כנראה עבד. אני חושב שאם אני לא אלחץ כבד אז תוך 3-4 שבועות זה יעבור, אז כרגע מעדיף לוותר על רופא/פיזיוטרפיסט. במיוחד שזאת לא נראה לי פציעה שרופא יוכל לטפל בה בכל מקרה.
אם זו דלקת כדורים יכולים לעזור..

בכל מקרה, החלמה מהירה

לא אמרת שאתה מעדיף בתקופה הקרובה רק לעשות פרס? בלי בנצ?

לא אמרת שאתה מעדיף בתקופה הקרובה רק לעשות פרס? בלי בנצ?
התכוונתי לעשות פרס כתרגיל ראשי בטקסס ובנץ כתרגיל ביום התאוששות עם משקל מתקדם שלא מכאיב לכתף.
נראה לי שאמרתי שאני לא אעשה בנץ בכלל לפני יחסית הרבה זמן. המצב של הכתף השתפר מאוד מאז.ועכשיו הכתף היא בכלל לא הבעיה...

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 14/01/16 - אימון בACT

פרס 1X5X80 פיארררררררר
סקוואט 1X5X177.5 פיאררררררררר
צ'ין אפס 2X5X16 1X3X16

@StasZ המנייק עשה סקוואט
10X100
10X120
10X145
5X2X165

אימון נהדר במכון נהדר! התאהבתי במכון הזה! קיבלו אותי בזרועות פתוחות, אנשים טובים ומאוד נהניתי מהאווירה! יוסי, מאור וגיל מאמנים נהדרים ואהבתי מאוד להיות בחברתם. העברתי את האימון עם סטס, אפי ושוהם ונהניתי מאוד 😃

טוב, הפרס סוף סוף הצליח אחרי הכשל של שבוע שעבר. שמח שמצליח להתקדם אבל זה הרגיש כבר מאוד גבולי וכבד ו82.5 כבר ככל הנראה לא יהיה, אבל אני בכל זאת אמשיך להתקדם כי אין ברירה, לא יכול לעשות בנץ'.

סקוואט הרגיש כבד אבל הצלחתי ומרגיש שיש עוד לאן להתקדם בחמישיות. היה נחמד לעשות אותו במונוליפט, הרגיש מוזר קצת אבל עלה יפה! שבוע הבא סוף סוף 4 פלטות לחמישיה!!

רוצה להודות לכל מי שעזר לי היום. סליחה שלא פירקתי את המשקל בסקוואט בזמן, ברח לי מהראש לגמרי 🙄

יום ראשון מתכנן לחזור לאקט (אם כבר יש לי שבוע ננצל את כולו וניתן עוד 3 אימונים בשבוע הבא)
פרס 5X5X75
סקוואט 5X5X160
דדליפט 1X5X192.5

שיהיה לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

תעשה שם כבר מנוי אם אתה יכול

תעשה שם כבר מנוי אם אתה יכול
מצד אחד המכון נהדר אבל מצד שני לשלם איזה 200 שקל בחודש לעומת 200 בשנה זה חתיכת הבדל. אני לא יודע... עם כמה שאהבתי אותו המצב הכספי שלי קצת לא טוב... חוץ מזה שאני עדיין לא יודע עם איזה ציונים אני אסיים את המכינה ואם בכלל אני אמשיך ללמוד בטכניון

מצד אחד המכון נהדר אבל מצד שני לשלם איזה 200 שקל בחודש לעומת 200 בשנה זה חתיכת הבדל. אני לא יודע... עם כמה שאהבתי אותו המצב הכספי שלי קצת לא טוב... חוץ מזה שאני עדיין לא יודע עם איזה ציונים אני אסיים את המכינה ואם בכלל אני אמשיך ללמוד בטכניון
200 שקל לחודש זה זול
אבל 200 לשנה חחחח זה מכון חינם

200 שקל לחודש זה זול
אבל 200 לשנה חחחח זה מכון חינם
כה. אם הטכניון עוד היה חרא של מכון הייתי חושב על זה, אבל אני לא מרוויח יותר מדי ומשלם הרבה יותר, אז לי ספציפית זה לא יתאים, אבל אני חד משמעית ממליץ למי שרוצה להתאמן בליפטינג ללכת לACT

כה. אם הטכניון עוד היה חרא של מכון הייתי חושב על זה, אבל אני לא מרוויח יותר מדי ומשלם הרבה יותר, אז לי ספציפית זה לא יתאים, אבל אני חד משמעית ממליץ למי שרוצה להתאמן בליפטינג ללכת לACT
בנתיים אתה מקווה לעבור את המבחנים ולהמשיך בטכניון?

שמע, פרס מפחיד. הייתי קונה גם סינגל של 80

סקוואט ופרס חזקים מקס 👏

יאללה PR הבא סקוואט 180.
אני בטוח שריפטו יהיה גאה בך.

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 17/01/16 - פיאר פיאר פיאר. כאב כאב כאב

פרס 5X5X75
סקוואט 5X5X160
דדליפט 1X5X192.5 פיארררררר

משקל גוף 95.0 (אין לי מושג איך ירדתי)

הפרס היה דיי כבד אבל לא בצורה מוגזמת. אפילו לדעתי קצת יותר קל מה72.5 שבוע שעבר. לא יודע אם אצליח שבוע הבא לתת נפח עם 77.5 אבל נקווה!

הסקוואט היה גם יותר קל מה157.5 שבוע שעבר והרגיש טוב למרות שבסטים האחרונים כבר התחילו להציק הכאבים בגב התחתון. בד"כ הם לא מציקים אלה אם מדובר באימון נפח שלפניו היה הרבה ישיבה רצופה (היה היום מבחן באנגלית שלקח לי שעתיים וחצי לסיים).
בכל מקרה לא היה גבולי ויכול להמשיך להתקדם בנפח!

דדליפט היה בסדר גמור ואני יכול להמשיך להתקדם! תאכלס יש רק עוד שבועיים לטקסס אבל אולי אמשוך אותה עוד קצת. לא בטוח. כרגע מרוצה מאוד מהתוצאות ובחמישי אתן סוף סוף חמישיית סקוואט עם 4 פלטות!

הכאבים בזרוע שמאל התחילו באמת להדאיג אותי. אני לא מרגיש אותם מתפוצצים כמו פעם אבל אני לא מרגיש גם שהם עוברים. כנראה בנץ' כבד לא יהיה לי בכלל בחודשים הקרובים. אתחיל לראות רופאים כשאחזור לאשדוד.

יום שלישי התאוששות
סקוואט 2X5X127.5
בנץ' 3X5 עד 60 קילו
צ'ין אפס 3X5X16

לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אנחנו באותו משקל גוף. 🤯
(שונא אותך)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית