הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אפשר גם היום

גם אני מעדיף בחמישי בגלל החלוקה של הלינארית
אז גודלין יכול לעשות היום ואני ואתה ביום חמישי 😃 אבל שיעשה משקל כולל של לפחות 112 קילו, שיהיה משקל שגם אני אוכל לקחת

אחלה
הלכתי לישון שעה ניפגש במכון ב7

Tank עדכן/ה את הלוג ״לינארית4לייף לוג כוח בהשראת הכרס של ריפטו!״:

עדכון לוג: 24/03/15 - אולי הדד ליפט יצליח להתקדם אחרי הכל )))

יה אימון נחמד עם כל צוות הטכניון @Koller @incin @yujinius @godlin23 ועוד כמה ליפטרים לא מהפורום.

שמח שלדעתי סוף סוף התרגלתי לראק והרגשתי יותר חופשי בסטים של הסקוואט למרות שהיום היה סקוואט קל.
הצלחתי אחרי הכשל של אימון שעבר 5 חזרות בפרס עם 67.5 ושבוע הבא מתקדם במשקל סוף סוף! הרגשתי שאני יכול להתקדם עוד אני חושב שאני אתקע כבר באזור ה75 שזה לא רע 😃
הדד ליפט הלך טוב גם כן, אני חושב שלרדת ל3 חזרות היה רעיון טוב ומועיל ויעזור לי להתקדם במשקל, למרות שבסוף ויתרתי על הסומו דד ליפט. 3 חזרות עם 140 עלו יפה ושבוע הבא נעלה ל145, למרות שהיה קצת כבד בכל מקרה שזה מאכזב שהדד ליפט שלי כל כך חלש 😭

נראה לי שעליתי גם קצת במשקל גוף למרות שלא נשקלתי היום, שמתי את החגורה על סגירה אחת יותר אז כנראה אני מתחיל לעלות 😃

אימון הבא יום חמישי בערב!
סקוואט 70 85 100 115 135x3 100x8
בנץ' 55 67.5 80 92.5 107.5x3 80x8
מתח 3xMax

שיהיה בהצלחה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
אגב מקס פתחתי לוג מקווה לעבור אותך בטוטאל בתחרות הבאה 😛

אגב מקס פתחתי לוג מקווה לעבור אותך בטוטאל בתחרות הבאה 😛
יאללה עוקב אחי! שמע אם תעבור לך הפציעה עד אז אתה עובר אותי בקלות, אם לא אז תהיה לנו תחרות נחמדה עד שיבואו הילדים בני ה16 של LBS ויעברו את שנינו 😃

כל הכבוד מקס אחלה תוצאות !

כל הכבוד! אתה מתחזק מהר!
שאלה לי אליך, למה לעשות לינארית אם אתה לא שחקן בספורט מסויים או בחיטוב?
תודה רבה אחי 😃 צריך לתת את רוב הקרדיט לזכרון שריר כי הרי פעם הייתי הרבה יותר חזק.
אני עושה לינארית בגלל סיבה היסטורית. בגיל 17 סיימתי ss ובתקופה הזאת התוכנית הלינארית הייתה מאוד מפורסמת פה ובישראלבודי שבזמנו שני הפורומים האלה היו באותה רמה. אם אני זוכר נכון התוכנית הייתה פופולרית כמו טקסס עכשיו והייתה הgo to תוכנית לכל מי שהגיע למשקלי עבודה מכובדים יחסית וסיים ss.
עשיתי את התוכנית כשנה והתקדמתי בה מלא עד שהתגייסתי. בגלל אהבתי הגדולה לתוכנית והצורך להעלות משקלים משבוע לשבוע בגלל הזיכרון שריר הגעתי למסקנה שהתוכנית הזאת תוביל אותי לעליה מקסימלית ועד עכשיו זה עובד 😃

כל הכבוד מקס, מתחזק מיום ליום!

שאלה לי אליך, למה לעשות לינארית אם אתה לא שחקן בספורט מסויים או בחיטוב?
למה לא בעצם?
יש כאלה שלא מפריע להם להתקדם בצורה איטית יותר, עם פחות נפח.
במיוחד כאלה שלא אוכלים הרבה ומנסים לעלות כמה שיותר נקי, ולמקס כאן גם ככה קשה לאכול הרבה.

כל הכבוד מקס, מתחזק מיום ליום!

למה לא בעצם?
יש כאלה שלא מפריע להם להתקדם בצורה איטית יותר, עם פחות נפח.
במיוחד כאלה שלא אוכלים הרבה ומנסים לעלות כמה שיותר נקי, ולמקס כאן גם ככה קשה לאכול הרבה.
הקטע של התזונה משתפר גם כן נראה לי שבימים האחרונים הצלחתי להכניס יותר מ2500 😃

@yujinius @Tank

אז שבוע אז אתם באים להתאמן או שבוע שאחרי?
בגלל הקטע ששבוע הבא אני צריך להתאמן בשני רביעי שישי הייתי מעדיף לבוא שבוע אחרי השאלה איך תהיה תחבורה ציבורית בחג

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית