תביא משהו כי זה יהיה הרבה זמןלא חשבתי על זה ת'אמת, עכשיו שאתה אומר לי אני אאלתר משהו אנאבולי.
משהו כזהיבגני מתי זה נגמר והולכים לאכול? 10?
עכשיו הזכרתם לי שצריך ללכת לקנות חטיפי אנרגיה או משהו, שיהיה מה לנשנש בין המקצים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תביא משהו כי זה יהיה הרבה זמןלא חשבתי על זה ת'אמת, עכשיו שאתה אומר לי אני אאלתר משהו אנאבולי.
משהו כזהיבגני מתי זה נגמר והולכים לאכול? 10?
איזה באסה שסיימתי את כל החטיפי חלבון שהיו לי, 2 כאלה סוגרים לך ארוחה שלמה.תביא משהו כי זה יהיה הרבה זמן
משהו כזה
עכשיו הזכרתם לי שצריך ללכת לקנות חטיפי אנרגיה או משהו, שיהיה מה לנשנש בין המקצים
לא נורא, אני אקנה את החטיפי אנרגיה ה"בריאים" שמפוצצים בפחמימות שיהיה אנרגיה להרים 😃איזה באסה שסיימתי את כל החטיפי חלבון שהיו לי, 2 כאלה סוגרים לך ארוחה שלמה.
כל אחד 340 קלוריות חח
הזכרת לי שאני צריך לקפוץ להוציא כסף בשביל השרוולי ברכיים לפני שאני בא אליךלא נורא, אני אקנה את החטיפי אנרגיה ה"בריאים" שמפוצצים בפחמימות שיהיה אנרגיה להרים 😃
הם לא מקבלים אשראי? בטוח?הזכרת לי שאני צריך לקפוץ להוציא כסף בשביל השרוולי ברכיים לפני שאני בא אליך
מקבלים מזומן ופייפאלהם לא מקבלים אשראי? בטוח?
אוקיי היה אימון נחמד מאוד ואני הולך לחפור עליו גם אם אתם לא מתכוונים לקרוא 😃
קודם כל קיבלתי מתנה מאח שלי, קופסה קטנה של NO EXPLODE ושל CREATINE CONCRETE ולקחתי סקופ מעורבב של שניהם לפני אימון. חייב לציין שהרגשתי ממש טוב את הNO EXPLODE וזה עזר לי חזק!
היה נחמד מאוד לפגוש בפעם הראשונה את @Koller הוא הרשים אותי רצח! ילד ששוקל פחות מ82 קילו ועשה סקוואט עם 30 קילו יותר ממני, בלי ציוד ולכמעט אותו מספר חזרות!!!! חבל לי עליו שהוא לא חושב על קריירת ליפטינג אבל הרים לי מאוד את המוטיבציה להמשיך לגדול ולעבור אותו במשקלים 😃
בנוסף יצא לפגוש איזה יצור מפחיד ומטורף שהרים דד ליפט 250 קילו לסינגל ו240 ל2 חזרות ללא חגורה. אין לי מושג מי זה אבל אם זאת הרמה של הטכניון אז יש לי עוד הרבה להתקדם עד שאני אהיה מספר 1!!
הבנץ' עלה מעולה, 4 סטים קלילים וסט חמישי של 105 שהיה קצת כבד אבל עלה לבד בלי עזרת ספוטר. חייב לציין ש105 קילו כבר לא מרגישים קלילים כמו פעם ושאני דיי בטוח שעוד חודש אני כבר לא אוכל להוסיף 2.5 קילו בשבוע, אבל אולי יהיה בסדר 😃
החלטתי שלטובת הגב שלי אני הולך להתחיל לבצע את הסקוואט בתוך הראק למרות כל חוסר הנוחות שבזה. מודה ל @Koller שעזר לי לתקן טכניקה שהייתה עקומה בגלל חוסר ההרגל לעבודה בתוך הראק ואני חושב שב2 הסטים האחרונים כבר עבדתי פחות או יותר בסדר, למרות שאני לא בטוח ששברתי מקביל כי הייתי צריך לעצור את עצמי בכוח יחסית גבוה לעומק שאני יורד בו רגיל בגלל מוטות הביטחון. מקווה שעוד כמה שבועות אני אתרגל לזה יותר טוב וזה כבר לא יפריע לי. או שאולי כבר יביאו את הפאקינג כלוב שמבטיחים פה כל שבוע!!!!!!!
מה שדיי מאכזב אותי זה שהמתח שלי רק נחלש משבוע לשבוע. הסיבה לכך היא כנראה בגלל שהמשקלים בבנץ' ובסקוואט עולים והמתח נשאר לסוף. אני משבוע הבא אנסה פעם אחת בשבוע לבצע מתח לאחר הבנץ' ולפני הסקוואט ולראות אם זה משפר לי את התוצאה ואני אתחיל להתקדם גם בזה.
אימון הבא הגעתי להחלטה שאני אתן נסיון לביצוע SUMO DEADLIFT בתקווה שאולי הטכניקה הזאת, בנוסף למעבר ל3 חזרות תוכל לקדם לי את הדד ליפט. אני לא יודע אם זה יעזור אבל ייתכן והגוף שלי יוכל להרים בטכניקה הזאת יותר טוב. נראה יום שלישי.
רוצה להודות ל @yujinius @incin @Koller @berdan ועוד כמה חברה שאני לא מכיר שהעבירו לי את האימון בכיף ועזרו לי
אימון הבא יהיה ביום שלישי בערב:
סקוואט 70 85 100 100
סומו דד ליפט 80 100 120x3 140x3
פרס (לא מעלה משקל כי אימון שעבר הצלחתי 4) 45 52.5 60 67.5
שיהיה לי בהצלחה ומצטער על החפירה אבל היום היה הרבה מאוד מה להגיד!!
התקדמות יפה אחי,
אני למדתי מכמה אנשים שאני מאוד מאוד מכבד למרות שהם לא באים מתחום הליפטינג שעדיף להציב מטרות שבחיים לא תגיע אליהם מהאשר לשים מטרות קלות להצבה, ככה תהיה לך מוטיבציה להמשיך להתקדם ולא לעצור אף פעם!התקדמות יפה אחי,
זה טוב שיש לך ציפיות.
קודם תעבור את יבגני 🤩
לעקוף את תום?אני למדתי מכמה אנשים שאני מאוד מאוד מכבד למרות שהם לא באים מתחום הליפטינג שעדיף להציב מטרות שבחיים לא תגיע אליהם מהאשר לשים מטרות קלות להצבה, ככה תהיה לך מוטיבציה להמשיך להתקדם ולא לעצור אף פעם!
בגלל זה אני רוצה לעקוף את @Alikk1998 ואז אני רוצה לעקוף את @alalalal ואז אני רוצה לעקוף את אליאב ואז את תום בן נתן ואני לא הולך לוותר עד שאני אגיע לזה גם אם אני אצטרך לשבור רגליים בדרך.
אל תדאג כשהוא יהיה בן 90 ואני אהיה בן 80 אני אולי אהיה יותר בריא ממנו 🙄לעקוף את תום?
חתיכת מטרה 😉
יום שלישי ב7 אני בא 😃היה נעים להכיר 😃 מוזמן לבוא תמיד בסביבות 7 בערב, כל החזקים באים בשעות האלה 🤩
כולם ראו את זה, זה היה מישהו ערבי, אולי יבגני/דודי מכירים אותומי זה עם הדדליפט? לא יוסי?
יבגני אלון ? מישהו ראה את זה ?
מישהו לא מוכר מהמגזר. הוא חזק אבל הדדליפט שלו בין המכוערים שראיתימי זה עם הדדליפט? לא יוסי?
פעם ראשונה שראיתי אותו...מי זה עם הדדליפט? לא יוסי?
כדי לעשות את זה אתה צריך לקרוא את הספר של סניה.כמו להיות מליונר ולשכב עם בר רפאלי
אחלה עכשיו יש לי מה לעשות מחר ב3 שעות אלגברה 😃כדי לעשות את זה אתה צריך לקרוא את הספר של סניה.
כי כל מי שקרא את הספר של סניה נהיה מיליונר והשכיב את בר רפאלי.
ככה זה עובד, כשאתה קורא את הספר של סניה, דברים קורים.
ככה זה , כשאתה על LSD.