הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
הבנץ' שלך באמת התחזק יפה ומהר, אם לומר את האמת קצת מוזר לי שה+10 ל1RM לא עלה (בקטע טוב כמובן, אחרי שראיתי אותך מעיף סט אחרי סט ואימון אחרי אימון של סמולוב בקלות מטורפת). יום חמישי זה שלך!

אני מרגיש שיש לי את זה בטנק, ה1RM החדש לא היה גריינדר ואולי הייתי מנסה עוד חזרה אם לא הייתי הולך על משקל גבוה יותר אח"כ.

כרגע חושב אם להתאושש ביום שלישי או לנסות 3RM או 2RM חדשים, נחכה ונראה 😃

אוקיי החלטתי שאם כבר עשיתי 2 הזמנות מחו"ל אני אלך עם זה עד הסוף. הוספתי להזמנה הזמנה חדשה עם 2 קופסאות מגנזיום ציטראט (עם מבצע של מוצר שני ב50%) וקופסת בטא אלנין (אתמול הייתי בהתלבטות אם אני רוצה לקנות את המוצר עוד פעם והגעתי למסקנה שכן) ויצא 200 ש"ח להכל אז אני מאוד מרוצה מהקניה!
סה"כ אחרי כל הבלבולים והתסביכים יצא 500 ש"ח ל:

ויטמין סי 250 כמוסות
ויטמין די-3 365 כמוסות 2 קופסאות (השני מבצע של 50%)
אבץ 200 קפסולות
אומגה 3 500 כמוסות
קריאטין 600 גרם
בטה אלנין 500 גרם
מגנזיום ציטראט 240 כמוסות 2 קופסאות (השני מבצע של 50%)

סה"כ 9 קופסאות ב500 ש"ח לדעתי יצא ממש אחלה דיל 😃
רק מקווה שלא יעשו לי בעיות שהשתמשתי בקופון של 10 דולר לשלושת ההזמנות והזמנתי הכל לאותה הכתובת עם אותו השם.

מקווה שזה לא נחשב מעבר על חוקי הפורום אם אני רושם על ההזמנה שלי מחו"ל בתוך הלוג שלי ✌️

נערך לאחרונה:
Tank עדכן/ה את הלוג ״לינארית4לייף לוג כוח בהשראת הכרס של ריפטו!״:

עדכון לוג: 31/03/15 - ניסיתי סינגלים בדד ליפט, אימון הבא 3 פלטות סקוואט!!!

היה אחלה אימון עם הרבה רעל והרבה PRים (בעיקר של @Koller ) אבל גם אני לא פראייר אז ניסיתי גם 😃

קודם כל - שקילה אחרי אימון = 92 קילו
עליה לא הכי נקייה לדעתי כי עברו שבועיים מאז שנשקלתי 87 אבל זאת כנראה עלייה בנוזלים כי חזרתי אחרי מחלה וכנראה עכשיו אני אעלה קצת יותר לאט (חוץ מזה שהייתה גם התקדמות מרשימה במשקלי העבודה).

סקוואט קליל של 105 קילו למרות שעוד פעם הייתה לי מריבה עם הראק ופגעתי בו כמה פעמים עם המוט בסטים הקלים.

פרס 70 ל5 היה יחסית בסדר, חזרה אחרונה קצת כבדה, למרות שקצת פיקששתי כי לא הורדתי את המוט עד לנגיעה אלה בערך ס"מ אחד יותר גבוה, שזה כמו צ'יט, אבל ממש בקטנה שזה לא נורא.

דד ליפט עלה יפה ב145 ל3 ובגלל ש @Koller החליט לעשות PRים אז החלטתי גם כן!
160 עלה יפה
170 עלה בסדר
180 עלה מכוער עם גב עקום אבל עלה!!!
185 נכשל

המטרה לתחרות - 220

לשבוע הבא עושה שינוי באימון B, על מנת לתת בוסט בדד ליפט אני מעביר אותו לתחילת אימון, אחריו פרס ובסוף הסקוואט הקל.

מקווה שזה יעזור לי, ממשיך להתקדם 5 קילו כל אימון עד שאני אסגור שלשות עם 160 ואז אתחיל להתקדם 2.5 כל אימון.

בקיצור היה אימון קטלני, שכחתי להזכיר שגם את העליה מסט לסט בפרס העליתי מ7.5 ל10 קילו כי המשקלים התחילו להיות גבוהים.

אימון הבא יום חמישי בפואר האוס עם @Moran W ו @yujinius

בנץ' - 57.5 70 82.5 95 110x3 82.5x8
סקוואט - 75 90 105 120 140x3 105x8
מתח - 3xMax
דד ליפט - 3x125

שיהיה בהצלחה!!

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
טוב חברים ישבתי אתמול והיום כמה שעות במחשבה עמוקה לגבי נושא שמאוד מפריע לי.
הנושא הוא מחסור בפרוטוקול תקיעות במשקלים בתוכנית הלינארית של ביל סטאר. איך זה אפשרי שבתוכנית הכי טובה שקיימת בעולם אין פרוטוקול שמטפל כמו שצריך בתקיעות במשקלים וכל מה שצריך לעשות במצב הזה זה דילואד מושכל? אני לא מסכים עם זה ובגלל זה החלטתי להיות שפן נסיונות לנסיון שלי ליצור פרוטוקול תקיעות שמתבסס על שני עקרונות
1. החלפת עצימות בנפח
2. החלפת סדר תרגילים ליצירת באלאנס והתקדמות שווה

הפרוטוקול מטפל בתקיעות בכל התרגילים חוץ ממתח/חתירה! הפרוטוקול לא מיועד (לדעתי) לאלה שבוחרים לעשות את התוכנית לצורך חיטוב.

אז, נתחיל בהצגת התוכנית כפי שאני מתאמן בה והצגת הפתרון שלי לבעיה

הפרוטוקול של מקס לתקיעה במשקלים בתוכנית הלינארית של ביל סטאר
התוכנית במצבה הבסיסי לפי איך שאני עושה אותה נראת כך:

יום ראשון:
בנץ' - 5x5
סקוואט - 5x5
מתח - 3xMax

יום שלישי:
דד ליפט - 4x5
פרס - 4x5
סקוואט - 4x5

יום חמישי:
בנץ' - 4x5 1x3 1x8
סקוואט - 4x5 1x3 1x8
מתח - 3xMax

נעבור לפרוטוקול:
מצב ראשון, תקיעה בתרגיל הראשון באימון. הפתרון:
טרייד - החלפת עצימות בנפח. במידה והתרגיל הראשון שמתבצע באימון נתקע נעשה את הפעולות הבאות:
1. 2 הסטים האחרונים בתרגיל יבוצעו במתכונת של 3 חזרות לסט במקום 5 (לדוגמא במקום 5x5 יבוצעו בשיטת 3x5 2x3)
2. במידה והתקיעה היא בבנץ' או בסקוואט, יתווספו 3 סטים במתכונת של 3x3 לסוף האימון של יום שלישי, כאשר שלושת הסטים יבוצאו עם אותו המשקל השווה למשקל של הסט הלפני אחרון בתרגיל שנתקענו בו (לדוגמא, אם משקל העבודה שלך בבנץ' הוא 100 קילו והסט הלפני אחרון היה עם 90 קילו, יבוצע 3x3 עם 90 קילו בסוף האימון של יום שלישי).
במידה והתקיעה היא בפרס או בדד ליפט יתרחש אותו התהליך רק עם הוספה של ה3x3 לאימון של יום חמישי.

מצב שני, תקיעה בתרגיל השני באימון. הפתרון:
רוטציה+דילואד - החלפת סדר התרגילים הראשון עם השני ודילואד לשבועיים אחורה בתרגיל שלא נתקע (התרגיל שעבר להיות תרגיל שני). ולשבוע אחורה בתרגיל שנתקע.
ההגיון מאחורי דילואד בתרגיל שלא נתקע הוא כי בגלל שהוא עבר להיות התרגיל השני בתוכנית אנחנו נגיע אליו עייפים אחרי הראשון בכל מקרה, ולכן המשקלים יתקעו מהר גם כן אלה אם נבצע דילואד מוקדם כתוצאה מהחלפת הסדר.

דוגמא : התרגיל השני בתוכנית הוא בנץ' פרס והיה כשל בסט עבודה עם 100 קילו. נעביר את הבנץ' פרס לתחילת התוכנית ואת הסקוואט לסוף התוכנית. נעשה דילואד לבנץ' למשקל של שבוע שעבר (לדוגמא 97.5) ודילואד לסקוואט למשקל של לפני שבועיים (לדוגמא, סט עבודה בסקוואט היה 120 קילו עם עליה של 5 בשבוע, נעשה דילואד ל110).
במידה והתקיעה היא בבנץ'/סקוואט יש לבצע את הרוטציה וגם את הדילואד גם באימון של יום ראשון וגם באימון של יום חמישי.

מצב שלישי, תקיעה בתרגיל שעבר טרייד. הפתרון:
דילואד - במצב שהיה כשל בתרגיל שכבר עבר טרייד נבצע דילואד למשקל של 2-4 שבועות אחורה בהתאם להרגשה. בנוסף לכך נחזיר את העצימות לקדמותה (נוריד את הסטים של ה3 חזרות ונחזיר הכל ל5) ונוריד את הנפח הנוסף שהוספנו ביום שלישי/חמישי בהתאם לתרגיל.
דוגמא : נתקענו בבנץ' במשקל של 100 קילו והוא כבר עבר טרייד. העליה משבוע לשבוע היא 2.5 אז נעשה דילואד 3 שבועות אחורה למשקל 92.5 קילו. נחזיר את הנפח למה שהיה בהתחלה ונוריד מיום שלישי את ה3x3 של הבנץ' שהוספנו בטרייד.

מצב רביעי, תקיעה בסט של 1x3 באימון של יום חמישי. הפתרון:
דילואד כללי - במידה וקרה כשל בסט של 1x3 בתרגיל הראשון של יום חמישי נבצע דילואד כללי לאותו התרגיל לשבועיים אחורה. שזה אומר גם בסטים של יום ראשון וגם בסטים של יום חמישי.

זה נראה מאוד מסובך ולא בטוח גם שיעבוד כמו שצריך אז אני הולך לנסות את זה בעצמי, אל תעשו את זה בבית! או במכון כושר! ראו הוזהרתם!

מהיום בכל עדכון שאני אעשה אני אכלול שימוש בפרוטוקול בכל מצב של תקיעה. השאלה היא, עד מתי אני אוכל להתקדם בלינארית?
תגלו בפרק הבא של, "הפסיכופט מהטכניון"!

עדכון קטן : נכון להיום ביצעתי טרייד לדד ליפט ובגלל זה יש תוספת דד ליפט ביום חמישי ועבודה ב3 חזרות ביום שלישי.

חייב לך מוניטין על התגובה. הרווחת ביושר:s85:
כשלא אהיה בנהיגה אקרא לעומק ואוסיף חו"ד..(פקק בכביש 6 משאית עולה באש)

חייב לך מוניטין על התגובה. הרווחת ביושר:s85:
כשלא אהיה בנהיגה אקרא לעומק ואוסיף חו"ד..(פקק בכביש 6 משאית עולה באש)
תודה אחי, אשמח אם תקרא ותגיב את דעתך בעניין 😃
הקדשתי הרבה מחשבה בפרוטוקול ויש לי עוד רעיונות לשיפור שאני איישם כנראה אחרי כמה שבועות שאני אבצע אותו.
בעקרון מה שעשיתי זה שיניתי לגמרי את המבנה של התוכנית כי התוכנית נועדה לסייקל 12 שבועות של אוף סיזן בפוטבול (3 חודשים) ואני הפכתי אותה עם הפרוטוקול הזה לתוכנית "קבועה" שתאפשר לסייקל תקופה של אפילו עד לחצי שנה עם עליה לינארית או כמעט לינארית.
הטסט האמיתי של הפרוטוקול יבוא רק בעוד כחודש-חודשיים כשאני אסיים לנצל את הזכרון שריר ואגיע למשקלים שבהם עוד בחיים לא נגעתי, ואז נראה אם זה באמת יעבוד או אם זה בולשיט 😃

עדכון לוג: 02/04/15 - אימון בפוארהאוס + 3 פלטות סקוואט

היה אימון מעולה שבו יצאנו לבקר עם @yujinius את @Moran W
חייב לציין שהפוארהאוס נראה מקום קטלני לחלוטין והייתי מת להתאמן שם אם לא הנסיבות של להיות סטודנט בטכניון. כדאי לנסות לכל מי שגר בקריות!

בנץ' - 110 עלה בקלות תודה ל @Moran W ששמר עליי כמו שצריך לא כמו שאני שאמרתי עליו 😆
סקוואט - 140 קליל, סוף סוף 3 פלטות! כל כך שמחתי שחזרתי למשקל הזה שאפילו הצטלמתי, בכל זאת התקדמות של 40 קילו בקצת פחות מחודשיים ועוד 25 קילו לחזרה לשיא של RM5!
מתח - הייתי עייף מת אחרי הבנץ' והסקוואט הצלחתי רק 9 8 7
דד ליפט - 3 סטים עם 125 עלו יפה ובקלות והטכניקה שלי משתפרת בזכות תוספת הנפח! שבוע הבא 150 לשלשות!!

מודה ל @yujinius שבא איתי ול @Moran W על ההזמנה!

אימון הבא יום ראשון:
בנץ' - 60 72.5 85 97.5 110
סקוואט - 80 95 110 125 140
מתח - 3xMax

שיהיה בהצלחה!

הסקוואט עם המשקל העלוב והשבירת מקביל בלחץ :

קרא את שאר עדכון הלוג...

משקלים מכובדים! כל הכבוד אחי!

ותבדקו לי אם אפשר לבוא לאימון ניסיון בטכניון ואבוא גם ;)
למרות שיבגני אמר נראה לי שבעייתי

כה לצערי זה לא כל כך אפשרי :(

לא שבעייתי, אמרו לי שאי אפשר

עדכון לוג: 05/04/15 - אני שונא את הראק של הטכניון

היה אחלה אימון עם @yujinius ועוד בחור שעושה סומולוב ג'וניור.

בנץ' - 110 ל-5 עלו בקלות, כרגיל, ממשיך להתקדם 2.5 כל שבוע בבטחון, עוד 15 קילו לשיא של גיל 18

סקוואט - אני ממש עצבני!!! יום חמישי בפואר האוס הרגשתי סוף סוף כמו ציפור שהוציאו אותה מהכלוב ונתתי 3 חזרות קלילות עם 140 קילו. היום חזרתי לשגרה, ראק מעצבן עם מוטות בטחון בגובה 2 מטר. צריך לעמוד ולהסתכל לכל כיוון ולרדת ממש בזהירות כדי לא להדפק במשהו. חזרה שלישית ירדתי עמוק מדי ונדפקתי עם המוט של הסקוואט באחד מהמוטות בטחון שזה הקשה לי מאוד על הסט. בכללי המשקל לא כבד כל כך אבל חוסור הנוחות הזה ממש ממש דופק לי את הסטים כי אני מרגיש כמו בבית כלא!!!
מנסה כמה שיותר מהר לארגן מכנס קצר ושרוולי ברכיים בתקווה שזה ייצב לי קצת את העמידה ויעזור לי לא להתקע בדברים בזמן הירידה כי עכשיו אני ממש חסר בטחון גם עם משקלים נמוכים...

מתח - 9 9 8 אין מה להגיד מתח כרגיל.

אימון הבא יום שלישי בערב או אולי בצהוריים כי יום חמישי אני חייב להתאמן על הבוקר ורוצה להתאושש כמו שצריך. לא החלטתי.

דד ליפט 90 110 130x3 150x3
פרס 42.5 52.5 62.5 72.5
סקוואט 80 95 110 110

שיהיה בהצלחה!

קרא את שאר עדכון הלוג...
אה ומזל טוב לי על הכוכב ארד החדש תודה לכולם על התמיכה 😃

הגעתי בזמן האחרון למסקנה שזה לא עושה לי טוב כל הזמן להשוות את עצמי לאחרים ולהחליט שאם יש חברה בגיל שלי שעושים 200 סקוואט ל5 חזרות אז גם אני צריך לעשות את זה בזה הרגע. אני אנסה לשכוח לגמרי שקיימים אנשים אחרים בעולם עם משקלים גבוהים יותר משלי ואתמקד בדבר אחד - התקדמות לינארית משבוע לשבוע ומחודש לחודש כדי לנצל את הפוטנציאל שלי במקסימום!

נערך לאחרונה:
שבוע הבאה החד"כ סגור בחמישי בגלל יום השואה. איך אתם הולכים לבוא ? אני חושב לבוא באותו שבוע ב שני/רביעי/שישי כנראה.
@yujinius , @Koller @incin

שבוע הבאה החד"כ סגור בחמישי בגלל יום השואה. איך אתם הולכים לבוא ? אני חושב לבוא באותו שבוע ב שני/רביעי/שישי כנראה.
אני חושב שאני מעדיף לא לבוא רביעי כי אני לומד עד 6 בערב, אני אבוא כנראה בראשון שלישי ושישי.

עדיין לא חשבתי על זה, כנראה ראשון ושלישי ועוד איזשהוא יום במהלך השבוע (מעדיף לא סופשבוע).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית