הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
בהצלחה מקס..תפתיע אותנו:37mv:

וואו לא האמנתי שיש לך 180
כל הכבוד הטכניון עושה לך טוב 😃

וואו לא האמנתי שיש לך 180
כל הכבוד הטכניון עושה לך טוב 😃
תודה אחי ממשיך להתקדם עוד מאט הולך להפתיע גם אותך 😃
עוד חודש כשאני מסיים מסה אני הולך לתת נסיון סינגל ל200.

היה לך פעם 210 לא?
לא אחי המקסימום היה 190 בעוזיאל על משקל גוף 110. עכשיו משקל גוף 93-95 בערך. אז אני ממש קרוב לשיא של פעם על 15 קילו פחות וסוף מסה עוד חודש אני כנראה גם אשבור אותו.

Tank עדכן/ה את הלוג ״לינארית4לייף לוג כוח בהשראת הכרס של ריפטו!״:

עדכון לוג: 08/04/15 - שרדתי אימון יום אחרי יום!

טוב קודם כל אימון יום אחרי יום לא היה רעיון טוב אבל צריך ליסוע מחר על הבוקר לאשדוד אז לא היה מה לעשות נאלצתי ללכת מוקדם.

עצבני על עצמי שעוד פעם שכחתי להשקל!! אני אשקל מחר בבית כשאני אחזור ואעדכן לקראת הצהוריים.
רוצה למזל"ט את @yujinius על 130 בנץ' לסינגל בזמן חיטוב. זה לא PR אבל הוא נלחם חזק והצליח 😃

בנץ' - החלטתי לנסות לבצע בנץ' בנעליים רגילות ולא בנעלי האול סטאר שאני עושה איתן סקוואט. התוצאה הייתה מדהימה. הסוליה לא הפריעה לי בLEG DRIVE והARC שלי היה הרבה יותר טוב + עמידה יותר יציבה. 112.5 ל-3 עלה פשוט בקלות!! כאילו זה לא משקל אפילו. כל הכבוד לי 😃
בגלל שהבנץ' הולך לי כל כך טוב ויש לי 3 ימים מנוחה עד האימון הבא ביום ראשון התחלתי לעשות קפיצה כפולה ולתת חמישיה עם 115 ביום ראשון. מקווה שילך.

סקוואט - סקוואט מעצבן רצח סט עבודה עם 145 ל-3 2 חזרות עלו יפה ויחסית בקלות ובחזרה השלישית נדפקתי עוד פעם עם המוט בראק (אשמתי הפעם תפסתי את המוט עקום בתחילת סט) אז החזרה השלישית נתקעה לי ובסוף בקושי עלתה... בכל מקרה שבוע הבא אני הולך לתקן טכניקה ולעשות עמידה של לפחות 3 שניות לפני תחילת חזרה ראשונה כדי לוודא שהמוט יושב טוב ואני עומד טוב שלא יקרה מצב של תקיעה בראק.

מתח - שני אימונים רצוף זה לא משהו קל במתח כבר הייתי ממש עייף סגרתי 9 8 7

דד ליפט - החלטתי שכדי להתקדם אז הדד ליפט 3x3 שאני עושה ביום חמישי אני אבצע בלי חגורה. ה3x3 עם 130 עלו בקלילות גם בלי חגורה. רק היה מעצבן שהמאמן המעפן לא נתן לי לשים את הSLIPPERS אז הייתי צריך להוסיף גובה ולעבוד עם נעליים רגילות כדי לפצות על זה.

בקיצור, היה אימון טוב ומהנה ועכשיו 3 ימים מנוחה יעזרו לי להמשיך להתקדם!

אימון הבא יום ראשון בערב.
מעלה את הקפיצה בבנץ' ל15 מסט לסט.
מעלה את הקפיצה בסקוואט ל20 מסט לסט.

בנץ' - 55 70 85 100 115
סקוואט - 65 85 105 125 145
מתח - 3xMax

שיהיה בהצלחה!

קרא את שאר עדכון הלוג...

רק לציין, העדכונים שלך ממש ארוכים, אם תוכל רק להדגיש את המשקלים זה יהיה נחמד כי לאף אחד לא באמת אכפת עד כמה הסולייה הייתה מדהימה. 😃
3>

רק לציין, העדכונים שלך ממש ארוכים, אם תוכל רק להדגיש את המשקלים זה יהיה נחמד כי לאף אחד לא באמת אכפת עד כמה הסולייה הייתה מדהימה. 😃
3>
עדכון הבא אני אסמן בעבה את הדברים החשובים ואכתוב בכתב רגיל את הדברים שלא מעניינים אף אחד חוץ ממני תודה על ההערה 😃
מקס לספר את סוד ההצלחה שלך בבנץ ?
חכה עם זה אני הולך להעלות מדריך פלוצים לקילוגרם רק צריך שיעבור אישור של אלכס.

עדכון הבא אני אסמן בעבה את הדברים החשובים ואכתוב בכתב רגיל את הדברים שלא מעניינים אף אחד חוץ ממני תודה על ההערה 😃

Ass Drive ?

חחחחחחחחחח תודה רבה, כאילו זה מעניין אבל באמת יש אנשים (אני) שלא אוהבים את זה ארוך (that's what she said)

בבנץ׳, פשוט נעלי ספורט רגילות?
בכל מקרה, מפתיע כל פעם מחדש, אפילו שאתה על זכרון שריר.

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* תודה רבה, כאילו זה מעניין אבל באמת יש אנשים (אני) שלא אוהבים את זה ארוך (that's what she said)

מבין לגמרי וזה יתוקן 😃

בבנץ׳, פשוט נעלי ספורט רגילות?
בכל מקרה, מפתיע כל פעם מחדש, אפילו שאתה על זכרון שריר.

כן נעלי ספורט רגילות אין להן סולייה שהיא לא שטוחה וקשה כמו אולסטאר אז כשאתה לוחץ בקשת עם רגל שהיא לא כולה על הרצפה זה הרבה יותר נוח. עם איך שאני מרגיש את עצמי אולי אני אצליח לעשות קפיצות כפולות שבועיים רצוף ואני אגיע ל120 עוד שבועיים 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית