כן זה חדש, מהיום רושמים 😆 או 🤣WTFFFF
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן זה חדש, מהיום רושמים 😆 או 🤣WTFFFF
ככה הם החליטו להפתר מטרולים. יש לי פתרון טוב אבל. האות n באנגלית נראת כמו ח. מהיום עושים nnnnnnnnnnnnWTFFFF
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnככה הם החליטו להפתר מטרולים. יש לי פתרון טוב אבל. האות n באנגלית נראת כמו ח. מהיום עושים nnnnnnnnnnnn
🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬
עוד מעט nnnnnnnnnn יעשה אוטו קורקט ל״אופס, כנראה נלחץ לך על המקש של המתחכם״ככה הם החליטו להפתר מטרולים. יש לי פתרון טוב אבל. האות n באנגלית נראת כמו ח. מהיום עושים nnnnnnnnnnnn
🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬
ברוך הבא ללוג המגניב ביותר בLBS!Tank אתה מלךךךךךךךךךךךך מעיף היעקוביםםםםםםםםםםםם
ברוך הבא ללוג המגניב ביותר בLBS!
אם תכתוב פה עוד פעם באדום בכתב 6 אני אמצא אותך וארביץ לך בתחת עם חגורת בילדרים
סתם אחי צוחק איתך 😆😆
you're on!!תזהר כל רגל שלי ברזל
השתמשתי כבר 3 פעמים בשיטה של @Tankרגע רציני אם אני כותב *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* זה משנה לי אוטומטית? (בבקשה לא לתת לי באן או אזהרה זה רק נסיון חד פעמי)
😆
דווקא אני אוהב שהעדכונים ארוכים אחלה משקלים מקס כל כבוד !!!עדכון הבא אני אסמן בעבה את הדברים החשובים ואכתוב בכתב רגיל את הדברים שלא מעניינים אף אחד חוץ ממני תודה על ההערה 😃
חכה עם זה אני הולך להעלות מדריך פלוצים לקילוגרם רק צריך שיעבור אישור של אלכס.
תודה אחי 😃 שמח גם שיש כאלה שאוהבים את החפירות שלי!דווקא אני אוהב שהעדכונים ארוכים אחלה משקלים מקס כל כבוד !!!
תמשיך בחפירות לדעתי זה הופך להוית יותר מעניין הלוואי שלי היה כזה כישרון 😃תודה אחי 😃 שמח גם שיש כאלה שאוהבים את החפירות שלי!
נראה לי שזה הופך למעניין רק כי אני מוסיף משקלים משבוע לשבוע בלי עצירה כבר 3 חודשים.תמשיך בחפירות לדעתי זה הופך להוית יותר מעניין הלוואי שלי היה כזה כישרון 😃
תמיד שאני רואה את העדכונים שלך/GoldEagle אני כזה מה אני יקרא את כל זה עכשיו אבל בסוף יוצא שאני קורא הכל..תודה אחי 😃 שמח גם שיש כאלה שאוהבים את החפירות שלי!
משבוע הבא אני אתחיל לעשות גרסא קצרה וגרסא ארוכה וכל מי שיקרא את הארוכה יקבל מוניטיןתמיד שאני רואה את העדכונים שלך/GoldEagle אני כזה מה אני יקרא את כל זה עכשיו אבל בסוף יוצא שאני קורא הכל..
🤯משבוע הבא אני אתחיל לעשות גרסא קצרה וגרסא ארוכה וכל מי שיקרא את הארוכה יקבל מוניטין
אני לא מאמין שפרגנת לי גם אחרי שזיהמתי לך את הסביבה באמצע הבנץ'! שמח שאני מעביר לך את הזמן, אני גם קורא תמיד את כל העדכונים הארוכים שלך מעביר לי גם את הזמןזה עדכונים טובים, ככה מעניין לקרוא באמת כמו שדודי רשם לי פעם. פלוס זה מעביר לי זמן בעבודה/נסיעה.