- פותח/ת השרשור
אזור ה75-80.לכמה רוצה לרדת?
לאומת הרוב פה שעושים מסות וחיטובים קצרים אני אוהב ללכת 20 קילו לכל כיוון בכל תהליך 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אזור ה75-80.לכמה רוצה לרדת?
ממש מוגזם הייתי אומר. אני צריך איזה 15 קילו להוריד ולי זה נראה מוגזם ואני חושב אחרי החיטוב הזה לנסות לעלות במשקל במינימום שיאפשר לי התחזקותאזור ה75-80.
לאומת הרוב פה שעושים מסות וחיטובים קצרים אני אוהב ללכת 20 קילו לכל כיוון בכל תהליך 😃
אחרי זה מתכנן מסה?אזור ה75-80.
לאומת הרוב פה שעושים מסות וחיטובים קצרים אני אוהב ללכת 20 קילו לכל כיוון בכל תהליך 😃[/QUOTE
ואחרי זה שוב מתכנן מסה?
כה ברור. אחרי זה עוד מאסה 😃וא
אחרי זה מתכנן מסה?
אולי. נחליט את זה אחרי החיטוב.ממש מוגזם הייתי אומר. אני צריך איזה 15 קילו להוריד ולי זה נראה מוגזם ואני חושב אחרי החיטוב הזה לנסות לעלות במשקל במינימום שיאפשר לי התחזקות
בחיטוף 3 פעמים בשבוע ריצה של 20 דקות. לא מעשן. לגבי מאסה נקיה/מלוכלכת נראה את המוכנות שלי לשמר את הקוביות אחרי החיטוב. אם לא יהיה אכפת לי אז נלך ישר על 3000 קלוריותמאסה נקיה או לעלות שוב הרבה?
נ.ב-עושה אירובי\מעשן?
האידיאל הוא מינימום פחמימה ומקסימום חלבון/שומן כשהפחמימה לא תעבור את ה150 גרם בתחילת החיטוב ואת ה100 בשלבים המאוחרים יותר.ואיזה סגנון דיאטה אתה בחיטוב?
דיברתי על עצמי 😃אולי. נחליט את זה אחרי החיטוב.
העניין זה לא רק הקוביות והמראה החיצוני (למרות שמבחינתי זה גם בא בחשבון), אלא גם העניין של ההתחזקות/היחלשות. כשתוריד 20 קילו משקל גוף ועוד עם ריצות 3 פעמים בשבוע אתה תיחלש בטוח, ואז במסה שוב מתחיל לעלות את משקלי העבודה, וחוזר חלילה. נראה לי עדיף אולי התחזקות מתונה יותר עם יותר בקרה על תזונה ולא להגיע למצב שיש לך 15-20 קילו להוריד. חוץ מזה שזה לא נראה לי הכי בריא לעשות קפיצות של 20 קילו במשקל גוף והמשחק עם האחוזי שומןבחיטוף 3 פעמים בשבוע ריצה של 20 דקות. לא מעשן. לגבי מאסה נקיה/מלוכלכת נראה את המוכנות שלי לשמר את הקוביות אחרי החיטוב. אם לא יהיה אכפת לי אז נלך ישר על 3000 קלוריות
החיטוב שלי יהיה מאוד דינאמי מבחינת תזונה/אימונים. אם אני אראה שאני נחלש מעבר למה שאני מצפה אני אתחיל לעשות שינויים. אני לא רוצה שבסוף החיטוב הבנץ' והסקוואט ירדו ל2 פלטות 😲דיברתי על עצמי 😃
העניין זה לא רק הקוביות והמראה החיצוני (למרות שמבחינתי זה גם בא בחשבון), אלא גם העניין של ההתחזקות/היחלשות. כשתוריד 20 קילו משקל גוף ועוד עם ריצות 3 פעמים בשבוע אתה תיחלש בטוח, ואז במסה שוב מתחיל לעלות את משקלי העבודה, וחוזר חלילה. נראה לי עדיף אולי התחזקות מתונה יותר עם יותר בקרה על תזונה ולא להגיע למצב שיש לך 15-20 קילו להוריד. חוץ מזה שזה לא נראה לי הכי בריא לעשות קפיצות של 20 קילו במשקל גוף והמשחק עם האחוזי שומן
בנושא של התזונה בתור סטודנט עם זמן וניידות מוגבלים אני מאוד מבין אותך. ההצעה הכי טובה זה לנסוע לסופר מקסימום פעם בשבוע, אם אפשר אילו בשבוע וחצי-שבועיים ולקנות כמויות ככה שלא תיתקע בלי אוכל, אבל יש לך את הבעיה גם של המקום במקרר. השאלה כמה השותפים שלך ממלאים אותו. אצלי נגיד גם אנחנו שלושה בדירה, אבל אני תופס את רוב המקפיא עם בשר, לפני כמה זמן הבאתי עוד נגלה של בשר ושותפה שלי חשבה שאני מארגן על האש עם הרבה חברים או משהו 😆, וגם במקרר יש לי את המדף שלי אבל לעיתים קרובות אני גולש למדפים אחרים כי פשוט יש שם הרבה מקום פנוי.האידיאל הוא מינימום פחמימה ומקסימום חלבון/שומן כשהפחמימה לא תעבור את ה150 גרם בתחילת החיטוב ואת ה100 בשלבים המאוחרים יותר.
ריאלית אני גר במעונות בטכניון, אין לי סופר בקרבתי ואני צריך לקחת אוטובוס או ללכת 30 דקות רק כדי להגיע לסופר הקרוב ביותר + יש לי מלא לימודים ודברים אחרים להתעסק בהם + אנחנו 3 אנשים על מקרר דיי קטן.
בגלל כל התרוצים האלה ועוד אחרים שלא ציינתי (לדוגמא אני גרוע בלבשל וחלבון יקר מאוד) אני נאלץ לחיות על אוכל קצת פחות בריא ולאכול יותר פחמימות.
אני אפרסם תפריט כשאני אתחיל להתאמן והחיטוב יתחיל.
אני גר עם דרוזים האמהות שלהם מביאות להם מלא אוכל מוכן והכל תפוס בקושי יש לי מקום לשניצלים במקפיא. כמובן אם אני ממש ארצה אני יכול לקנות בשר ולבשל אותו פה אבל כרגע ממש לא בא לי להתעסק הרבה באוכל ואני רוצה להשקיע מקסימום זמן בלימודים.בנושא של התזונה בתור סטודנט עם זמן וניידות מוגבלים אני מאוד מבין אותך. ההצעה הכי טובה זה לנסוע לסופר מקסימום פעם בשבוע, אם אפשר אילו בשבוע וחצי-שבועיים ולקנות כמויות ככה שלא תיתקע בלי אוכל, אבל יש לך את הבעיה גם של המקום במקרר. השאלה כמה השותפים שלך ממלאים אותו. אצלי נגיד גם אנחנו שלושה בדירה, אבל אני תופס את רוב המקפיא עם בשר, לפני כמה זמן הבאתי עוד נגלה של בשר ושותפה שלי חשבה שאני מארגן על האש עם הרבה חברים או משהו 😆, וגם במקרר יש לי את המדף שלי אבל לעיתים קרובות אני גולש למדפים אחרים כי פשוט יש שם הרבה מקום פנוי.
לגבי זה שאתה גרוע בלבשל, זה ניתן לתיקון, לפני שיצאתי מבית ההורים לא ידעתי להכין שום דבר מעבר לחביתה, לומדים להכין דברים פשוטים ושנחמד לאכול, ממש לא קשה
מקס אפשר ללמוד להתייעל בנושא הזה, זה רק עניין של תרגול. יש לך רמי לוי במרחק של כמה דקות באוטובוס ואת שופרסל בזיו שמהמעונות שלך זה פחות מעשר דקות הליכה (חזרה אולי יותר). בשביל ללמוד להכין צריך פשוט לנסות, בהתחלה זה גוזל זמן ויוצא לא טעים אבל מהר מאוד אתה עולה על הנוסחאות.
מה שכן, אני חייב להסכים שלהכין אוכל בעזה זה לא בדיוק חוויה נחמדה או נוחה 🫤
זה באמת באסה לראות שמה שעבדת בשבילו כל הזה פתאום מתחיל להיעלם. אבל אני נגיד עכשיו אומר לעצמי שלא משנה מה, כמה שאני אחלש שיהיה, אחר כך אני אחזיר את המשקלים האלה (בינתיים המצב בסדר חח).החיטוב שלי יהיה מאוד דינאמי מבחינת תזונה/אימונים. אם אני אראה שאני נחלש מעבר למה שאני מצפה אני אתחיל לעשות שינויים. אני לא רוצה שבסוף החיטוב הבנץ' והסקוואט ירדו ל2 פלטות 😲
בערך 12-18 אחוז זה מה שאני חושב (תן קודם להגיע בכלל ל12). גם יש את מה ש MASTERSPLITTER אמר בשרשור אחר (נראה לי ראית) שהוא ראה הרבה מאוד ליפטרים והרציניים לא עושים דברים כמו מסה-חיטוב, שהם נשארים כמעט אותו דבר תמיד, ואם רוצים טיפה להוריד א.ש אז מוסיפים איזה אימוני קונדישנינג, מורידים ג'אנק ודברים כאלה. וזה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה על ליפטרים. עכשיו כמובן שאנשים ברמה גבוהה זה שונה, כי הם כבר מרמים הרבה והם לא כמונו שמתקדמים במשקלי עבודה כל שבוע/שבועיים/חודש, אז אין להם גם למה לעלות במשקל כל כך מעבר למצב הקבוע (בלי לדבר על עניין החומרים שכנראה לא זר לרובם). אבל עדיין עדיין אני חושב לנסות לעבוד בצורה קצת דומה אחרי החיטוב, כלומר להשתדל לא לעלות שומן כמה שאפשרלגבי קפיצות במשקל, אולי אתה צודק, יכול להיות שזה יהיה חד פעמי אצלי החיטוב הזה כי אני עכשיו באחוז שומן באמת גדול. יכול מאוד להיות שבסיום החיטוב אני אחליט שהתקופות שלי ינועו לדוגמא מ12 ל18 אחוז וזהו, וזה גג 10-12 קילו הבדל לדעתי.
ברור שהזמן שלך מוגבל עם הלימודים וזה, אבל אין הרבה ברירות, זה או להכין לעצמך, או לאכול בחוץ שזה הרבה יותר יקר, או לחיות על דברים כמו טונות וגבינות וכאלה. ולהכין בשר זה לא כזה הרבה זמן בכלל, נגיד בחצי שעה של עבודה אתה יכול לטגן לך בשר לכמה ימים.אני גר עם דרוזים האמהות שלהם מביאות להם מלא אוכל מוכן והכל תפוס בקושי יש לי מקום לשניצלים במקפיא. כמובן אם אני ממש ארצה אני יכול לקנות בשר ולבשל אותו פה אבל כרגע ממש לא בא לי להתעסק הרבה באוכל ואני רוצה להשקיע מקסימום זמן בלימודים.
אני אלך ONE STEP AT A TIMEזה באמת באסה לראות שמה שעבדת בשבילו כל הזה פתאום מתחיל להיעלם. אבל אני נגיד עכשיו אומר לעצמי שלא משנה מה, כמה שאני אחלש שיהיה, אחר כך אני אחזיר את המשקלים האלה (בינתיים המצב בסדר חח).
בערך 12-18 אחוז זה מה שאני חושב (תן קודם להגיע בכלל ל12). גם יש את מה ש MASTERSPLITTER אמר בשרשור אחר (נראה לי ראית) שהוא ראה הרבה מאוד ליפטרים והרציניים לא עושים דברים כמו מסה-חיטוב, שהם נשארים כמעט אותו דבר תמיד, ואם רוצים טיפה להוריד א.ש אז מוסיפים איזה אימוני קונדישנינג, מורידים ג'אנק ודברים כאלה. וזה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה על ליפטרים. עכשיו כמובן שאנשים ברמה גבוהה זה שונה, כי הם כבר מרמים הרבה והם לא כמונו שמתקדמים במשקלי עבודה כל שבוע/שבועיים/חודש, אז אין להם גם למה לעלות במשקל כל כך מעבר למצב הקבוע (בלי לדבר על עניין החומרים שכנראה לא זר לרובם). אבל עדיין עדיין אני חושב לנסות לעבוד בצורה קצת דומה אחרי החיטוב, כלומר להשתדל לא לעלות שומן כמה שאפשר
ברור שהזמן שלך מוגבל עם הלימודים וזה, אבל אין הרבה ברירות, זה או להכין לעצמך, או לאכול בחוץ שזה הרבה יותר יקר, או לחיות על דברים כמו טונות וגבינות וכאלה. ולהכין בשר זה לא כזה הרבה זמן בכלל, נגיד בחצי שעה של עבודה אתה יכול לטגן לך בשר לכמה ימים.
אני באמת מאחל לך שתצליח להתחזק בזמן החיטוב, פשוט אני חושב שעדיין כדאי להיות מוכן לאפשרות שזה לא יקרה, כי אחרת עלול לקרות מה שקרה לי בחיטוב שהתחלתי בקיץ, התבאסתי מזה שאני לא מתחזק והפסקתי את החיטוב ונשארתי שמןאני אלך ONE STEP AT A TIME
קודם נתחטב ל12 אחוז ובזמן הזה נקפיץ את הבנץ' ל130 את הסקוואט ל180 ואת הדד ליפט ל200 (לחמישיות). אני מאמין שאני יכול להתקדם במשקלים גם בחיטוב אם אני אהיה על גרעון קרוב לנייטראלי, יש בי עוד יכולת התקדמות גדולה לדעתי.
אחר כך נדבר על העתיד
אחרי שאני אקפוץ לרמי לוי בסופ"ש אני אקנה בשר ואתחיל להכין 😃
עד היום הגוף שלי לא אכזב אותי 😃אני באמת מאחל לך שתצליח להתחזק בזמן החיטוב, פשוט אני חושב שעדיין כדאי להיות מוכן לאפשרות שזה לא יקרה, כי אחרת עלול לקרות מה שקרה לי בחיטוב שהתחלתי בקיץ, התבאסתי מזה שאני לא מתחזק והפסקתי את החיטוב ונשארתי שמן
יבגני, אני אוהב את העצות שלך.
אגב, כשאני גרתי בעזה שנה שלמה אכלתי שניצלים וצ'יפס במיקרו.
אין כמו לחזור הביתה לסופשבוע, לחזור לעזה בשבת בלילה ולגלות שאחד השותפים אכל לך את כל האוכל, הצמיד את המיטה שלך עם המצעים שלך למיטה שלו ועשה מיטה זוגית בשביל איזו מישהי.
ברצינות או בציניות? 😃יבגני, אני אוהב את העצות שלך.
היה חוסך לחבר שלך חיבור לאינטרנטיש יותר גרוע, שותף של חבר שלי היה מביא את חברה שלו ל sexy time כשחבר שלי היה בחדר 🤣