הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
מקס שמע לי היה גם כאבים בגב תחתון בפעם הראשונה ב SS ב 100 קילו עשיתי הפסקה מסקוואט דד ופרס ועשיתי GVT שהיא אחלה תוכנית ..
מה שאני ממליץ לך לא לעבוד סקוואט דד פרס תעשה הפסקה כי זה לאיעזוב אותך אתה יכול לשים גם כרית חמה זה יכול לעזור ואתה יכול גם לשים רגליים על הספסל בבנצ כדי לא לגרום ללחץ על האזור ..
חוץ מזה תעבוד יותר על פלג גוף עליון ושיהיה בהצלחה 😃

מקס שמע לי היה גם כאבים בגב תחתון בפעם הראשונה ב SS ב 100 קילו עשיתי הפסקה מסקוואט דד ופרס ועשיתי GVT שהיא אחלה תוכנית ..
מה שאני ממליץ לך לא לעבוד סקוואט דד פרס תעשה הפסקה כי זה לאיעזוב אותך אתה יכול לשים גם כרית חמה זה יכול לעזור ואתה יכול גם לשים רגליים על הספסל בבנצ כדי לא לגרום ללחץ על האזור ..
חוץ מזה תעבוד יותר על פלג גוף עליון ושיהיה בהצלחה 😃
תודה על ההצעה אחי אבל יש הבדל בין פציעה "רגילה" שיכולה להחלים גם לבד אם תתן לה זמן לפציעה שקשורה בדיסק. תחשוב גם שאפילו לחיצות אני לא יכול לעשות בצורה נורמאלית כי אם אני עושה גשר זה מערב את הגב התחתון. גם לא תמיד מרגיש כמו שצריך אחרי אימון או יום אחרי אימון. בקיצור, הפציעה שלי ממש לא שגרתית וצריכה טיפול מיוחד וכרגע אני לא חושב שהאימונים משפיעים עליה לטובה.
אני מאוד מאוד מאחל לך שבחיים לא תהיה לך פציעה כזאת!

זה נחמד להיות חנון כשאתה יודע שכתוצאה מזה אתה תתקבל לאוניברסיטה הכי טובה בארץ לפקולטה הכי טובה בארץ. תקרא את המשפט שרשום בחתימה שלי הכי חשוב זה המטרה!

זה נחמד להיות חנון כשאתה יודע שכתוצאה מזה אתה תתקבל לאוניברסיטה הכי טובה בארץ לפקולטה הכי טובה בארץ. תקרא את המשפט שרשום בחתימה שלי הכי חשוב זה המטרה!
אני לא אמרתי שיש משהו רע בלהיות חנון, רק ציינתי עובדות..
אני לא אמרתי שיש משהו רע בלהיות חנון, רק ציינתי עובדות..

רפואה שלמה ומקווה שתוכל בינתיים "לתחזק" קצת דברים אחרים שלא מגבילים אותך בתנועה.

Tank עדכן/ה את הלוג ״במחלקת גריאטריה אצל מקס״:

עדכון לוג: 02/06/15 - אימון נסיון אחרי הפסקה

החלטתי לתת אימון נסיון כי הרגשתי קצת יותר טוב. אימון עם משקלים נמוכים בלי עבודה ישירה על הפציעה בFBW. אין יותר מדי מה לספר תרגיל לכל שריר.

אם עד יום ראשון הכל יהיה בסדר אז אני אתחיל סוף סוף את החיטוב שלי. יום חמישי נוסע לפ"ת לסמינר אז זה יהיה כתחליף לאימון.

אה ובנוסף הייתי בפיזיוטרפיה היום שקצת עזרה לכאבים ובדרך קפצתי הביתה
26869

קרא את שאר עדכון הלוג...

מרפאה גריאטרית My favorite place 😍

אם אתה מסתבך בהגעה לפ״ת, תתחיל לנסוע, כשהכל מסביבך יהיה אפור תדע שהגעת.

וויז לא מסוגל לזהות חורים, זה ווירוס שאי אפשר לתקן.
גם אני לא יודע איפה זה.
אני רוצה ללכת באופניים ואמא רוצה להשים אותי, אני מתעקש ללכת באופניים אבל בגלל שהיא פולניה היא לא רוצה שאני יחזור מאוחר באופניים 🫤

גם אני לא יודע איפה זה.
אני רוצה ללכת באופניים ואמא רוצה להשים אותי, אני מתעקש ללכת באופניים אבל בגלל שהיא פולניה היא לא רוצה שאני יחזור מאוחר באופניים 🫤
ללוות אותך הביתה חמודי?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית