הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
מתי אתה הולך להגיעה 2 או 3 ? זה הבדל גדול

@Tank @incin @Koller @yujinius מתי אתם מגיעים מחר ?

דודי אמר שהוא רוצה להגיע באזור 2-3, אני כנראה אצטרף אליו. אם יהיו שינויים בלו"ז הוא יעדכן כנראה לי לא אכפת כל כך מתי לבוא.

אני חולה בבית אז אני לא יודע אם אני אבוא, אם אני ארגיש ממש טוב אני בטח אגיע בסביבות 2-3 כמו שמקס כתב.

מישהו בא יום שני? 🙄

Tank עדכן/ה את הלוג ״במחלקת גריאטריה אצל מקס״:

עדכון לוג: 24/05/15 - הפציעה חזרה לכאוב אבל לפחות הבנתי למה!

טוב אז אחרי שהיה לי שיפור ענק בעניין הפציעה בשבוע האחרון היא חזרה קצת לכאוב היום שזה ביאס אותי רצח ואפילו התלבטתי אם ללכת לאימון היום, אבל בסוף הלכתי.

לפי מה שהרגשתי, מה שגרם לפציעה לכאוב היום היה צורת הישיבה שלי. חלק מהישיבה שלי עשיתי עם גב עקום תקופה מסוימת וכנראה זה שינה את הצורה של הדיסקים שלי (לפי מה שהפיזיוטרפיסט אמר לי הדיסק שלי רופף ונע בקלות אז כנראה הוא יכול לזוז לכאן או לכאן גם מתנועות קטנות לא במקום כמו ישיבה עם גב עגול תקופה מסוימת).

בצורות ישיבה נכונות הכאב לא מופיע והקפדתי על צורת ישיבה נכונה כל יום עד היום.

חזרתי להתאמן בצורת SS/לינארית כי אמרו לי לוותר על הפרוטוקול. אני עובד עם משקל נמוך בינתיים
בנץ' - 3X5X80
סקוואט - 3X5X60 (הפציעה דיי כאבה פה)
מתח 9 8 10
בייספס 3X8X18 טאמבלים
צ'ין אפס 8 8 7

נקווה שעד יום שלישי הכל יהיה בסדר ונעשה פרס/דד ליפט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גם לי הייתה פציעה (סט פמפומים בסקוואט, טעות מפגרת) בגב לפני איזה חצי שנה, כל פעם שניסיתי לחזור לעשות סקוואט זה חזר. לקחתי חודש הפסקה מסקוואט ודדליפט ואז טפו טפו זה עבר. תנסה אולי גם לקחת הפסקה (אבל ארוכה), אולי זה יעבור. הסטים האלה של ה60 כשיש לך פציעה יותר מזיקים מתורמים, ככה זה לפחות היה אצלי. החלמה מהירה.

גם לי הייתה פציעה (סט פמפומים בסקוואט, טעות מפגרת) בגב לפני איזה חצי שנה, כל פעם שניסיתי לחזור לעשות סקוואט זה חזר. לקחתי חודש הפסקה מסקוואט ודדליפט ואז טפו טפו זה עבר. תנסה אולי גם לקחת הפסקה (אבל ארוכה), אולי זה יעבור. הסטים האלה של ה60 כשיש לך פציעה יותר מזיקים מתורמים, ככה זה לפחות היה אצלי. החלמה מהירה.
אצלי האימונים לא משפיעים על הפציעה אלה אם אני עובד עם משקל כבד. חוץ מזה טבע הפציעה שונה כי אצלי זה פציעה שקשורה לדיסק ככל הנראה. אני חושב שעדיף לי להמשיך לעבוד עם משקלים נמוכים

Tank עדכן/ה את הלוג ״במחלקת גריאטריה אצל מקס״:

עדכון לוג: 26/05/15 - לא מתאמן היום, מתכונן לפיזיקה, הגב לא במצב מושלם

טוב החלטתי לבטל את האימון היום מכמה סיבות. רוב הסיבות לא רלוונטיות אבל אני כבר לא יודע מה הולך על הפציעה שלי. זה מרגיש כאילו אם הייתי צריך לשרטט גרף של כאבי גב כפונקציה של זמן אז בהתחלה הייתי מצייר ישר ואז אחרי זמן מסוים הופך את זה לגרף של sinx כי מאז שהמצב הפך מזה שלא יכולתי ללכת או לשבת למצב שבו המצב יחסית בסדר אז כל פעם זה נע בין 0 כאבים לכאבים שבהם כבר כואב ללכת...

תמונה להמחשה
26637

בקיצור, אני הולך לנצל את הזמן ללמידה לפיזיקה, מקווה שארגיש טוב יותר בחמישי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חזק אתה, הבאתה אותה ב SIN, ואפילו נתתה פה בגרף רק שיש שם קצת בעיה לאותו X יש 2 ערכים עבור X=3, או שזה נקודת קיצון בסוג קפיצה ?

חזק אתה, הבאתה אותה ב SIN, ואפילו נתתה פה בגרף רק שיש שם קצת בעיה לאותו X יש 2 ערכים עבור X=3, או שזה נקודת קיצון בסוג קפיצה ?
צודק הייתה לי טעות בגרף בשבילך תיקנתי אותו
graph2.png

תודה רבה!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית