הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
כן, כשהיית goldeagle, וזמן קצר לאחר מכן קיבלת באן 🤣

(אל תדאג, לא ממני 😉)
😱
אני מכחיש כל קשר אל הבחור המדובר ( GoldEagle ) ואני רק רוצה לציין שהוא בחור נאה.

אני חושב שאם תקנה לו קופסה של אפקת ניפוח במתנה זה יעביר את המסר יותר טוב
image.jpg

@White Walker @yujinius @RussianHotGirl
אני צריך עצות לאוכל טעים שאפשר לאכול ביום העמסה. העדפה למשהו שלא מצריך תנור כי אין לי.
תודה!

תלך לגלידריה בזיו.
אם זה לא משהו מתוק, אז אני בהעמסות האחרונות הייתי טוחן קוסקוס ופסטה
יש העדפה לפחמימה פשוטה או מורכבת? או שזה לא משנה?

יש העדפה לפחמימה פשוטה או מורכבת? או שזה לא משנה?
שאלת את הבנאדם הלא נכון.
אבל ממה שקראתי בפורום, אני זוכר שמישהו כתב שבתחילת ההעמסה יש עדיפות לפחמימות עם אינדקס גליקמי גבוה (פשוטות) וככל שהיום מתקדם אז לאכול פחות מזה ויותר פחמימות עם אינדקס גליקמי נמוך. (אל תשאל אותי עד כמה זה נכון).
מבחינתי זה יום אחד בשבוע אז על הזין פשוטות או מורכבות, וגם טוב לאכול משהו טעים בשביל הנשמה

@White Walker @yujinius @RussianHotGirl
אני צריך עצות לאוכל טעים שאפשר לאכול ביום העמסה. העדפה למשהו שלא מצריך תנור כי אין לי.
תודה!
מלוואח , סלט כרוב, תפוחים, פירה, תפוצ'יפס (שקית של 200 גרם בטעם האהוב עליך, קפה.

תשתה מלא מים אחרת תסבול מהתכווצויות בשרירים

מלוואח , סלט כרוב, תפוחים, פירה, תפוצ'יפס (שקית של 200 גרם בטעם האהוב עליך, קפה.

תשתה מלא מים אחרת תסבול מהתכווצויות בשרירים
מותר לאכול כל מה שבא לי ללא הגבלה נכון? העמסה עוד יומיים מחכה1 😋🍴🤤🤤🤤

אני ככה, לא יודע מה מומלץ.
העמסה קודמת אכלתי משהו כמו 900 פחמימה ומשהו כמו 330 שומן

תודה רבה לכם

תגידו יש בעיה עם נוטלה?

בעיקרון בהעמסת פחמימות אמורים לאכול הרבה פחמימות ויחסית מעט שומן וחלבון.
אבל RUSSIANHOTGIRL מתקדם יפה גם עם העמסות של הכל מהכל שיכולות להאכיל את כל ילדי אפריקה

חברה אפשר מוניטין בא לי גם לקבל עוד כוכב(אני קרוב? :() :(

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 09/06/15 - WTFFFFFFFFFF

שבוע 1 יום 3
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 94.0
ירידה משקילה קודמת - 3.4
ירידה סה"כ - 3.4
משקל מטרה - 75

טוב, אז לא, לא טעיתי, ירדתי 3.4 קילו אחרי יומיים של דל פחמימה. לא יודע איך להסביר את זה. אולי זה בגלל הגרעון היחסית גדול (אני אשתדל להוסיף קלוריות) ואולי זה בגלל שאיבדתי את כל הנוזלים או שניהם ביחד, בכל מקרה, פאקינג 3.4 קילו ירידה ביומיים. מקווה שהקצב ירד קצת אני לא רוצה להשחיף יותר מדי.
נעבור לאימון:

בנץ' 3X5X95 (קליל, למרות שלא מרגיש כמו מוט ריק כמו פעם גם כי נחלשתי טיפה וגם כי אני לוחץ בלי גשר)
מתח 3X8
פרס עם דאמבלים 2X8X22 (הפיזיוטרפיסט המליץ לא לעשות פרס עם מוט ואמר ללכת על פרס עם דאמבלים. אחרי האימון הזה החלטתי להוריד לחיצות מכתפיים לגמרי ולעשות רק הנפות ובמקום זה להוסיף לחיצה צרה לטרייספס)
הנפות 1X8X14
בייספס 3X8X14
לחיצה צרה 2X8X50

ממשיך אימון הבא להוסיף 5 קילו לבנץ' ושבוע הבא מוריד את העליה ל2.5 כל אימון עד לכשל. מתלבט אם להשאר בכל זאת בFBW או לעבור לשון פיליפס כי אני מרגיש שהתחלתי לאהוב את הFBW. נחליט עד סוף שבוע הבא ב100%.

שיהיה בהצלחה!

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה אין יותר עדכונים חופרים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית