הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
זה סוף שנה ואין מה לעשות אז משעמם לי.. אנשים חופרים אוהבים חפירות (חוץ משל אמא)
אני אחפור כשאני אגיע לכשלים ואצטרך לתרץ את זה

סתם באמת החפירות שלך מעניינות אותי משום מה
הסתכלתי קצת אחורה וראיתי את זה
רייג׳ מטורף 😱

בעיקרון בהעמסת פחמימות אמורים לאכול הרבה פחמימות ויחסית מעט שומן וחלבון.
אבל RUSSIANHOTGIRL מתקדם יפה גם עם העמסות של הכל מהכל שיכולות להאכיל את כל ילדי אפריקה
אז נשים קצת שמן על הפיצה בשביל השומן גבינה בשביל החלבון והרבה שוקולד 🤤🤤🤤🤤
נראלי גמרתי מרוב הפנטזיה על מה יהיה בהעמסה

אוקיי חברים עכשיו נראה לי זה זמן טוב להפסיק לדבר על דברים טעימים בלוג שלי כי אני עוד שניה מזיל ריר על דו"ח ההכנה למעבדה בפיזיקה.

אז אין בעיה אם זה יהיה יום של פיטות + נוטלה?
שוב, מכל הבא ליד.
גם אם זה אומר לאכול את השותפים שלך לחדר.
אגב, אתה זוכר שבהתחלה של הדל פחמימה צריך לחכות שבועיים לפני העמסה נכון?

שוב, מכל הבא ליד.
גם אם זה אומר לאכול את השותפים שלך לחדר.
אגב, אתה זוכר שבהתחלה של הדל פחמימה צריך לחכות שבועיים לפני העמסה נכון?
לא. תודה שהזכרת לי. כבר תכננתי להתחיל בשבת הקרובה את ההעמסה
וחשבתי לאכול את השותפים לחדר אבל מעדיף לשמור אותם בינתיים כי האוכל של האמהות הדרוזיות שלהם טעים רצח

אני זוכר שכשקראו לך screwyouhippies הייתה לך חתימה שהיה כתוב בה do not feed the trolls שזה ממש לא מתאים לך

נערך לאחרונה:
אני זוכר כשקראו לך screwyouhippies הייתה לך חתימה שהיה כתוב בה do not feed the trolls שזה ממש לא מתאים לך
איך לעזאזל אתה זוכר דברים כאלה אפילו אני לא זוכר את זה

איך לעזאזל אתה זוכר דברים כאלה אפילו אני לא זוכר את זה
אין לי מושג... הלוואי והייתי זוכר ככה היסטוריה למרות שהיה לי מזל שקיבלתי היום 2 ציונים בהיסטוריה 90 ו 100

היסטוריה יש לי את המורה הכי טובה בעולם כול המקצועות זה תלוי מורה. אנגלית זה סתם זה בדיחה הרמה של הבגרויות.

הכי מעצבן בשיעור אנגלית זה שכשהמורה שואלת שאלות ואני עונה ואז ילדים אומרים מה שאני אומר להם ואז אני מקבל פחות צל״שים 🤬

היסטוריה יש לי את המורה הכי טובה בעולם כול המקצועות זה תלוי מורה. אנגלית זה סתם זה בדיחה הרמה של הבגרויות.
חחחחחחח לא למדתי כל השנה לאנגלית, הציון הכי נמוך היה 85, מגישים אותי ל 5 יחידות, אני לא צריך לעשות עבודת סוף שנה והיא אמרה שאני יכול להצליח ב 5 בלי בעיה, רק לקרוא קצת יותר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית