- פותח/ת השרשור
- #1,221
כי האימונים שלי לא מענייניםלמה אין יותר עדכונים חופרים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי האימונים שלי לא מענייניםלמה אין יותר עדכונים חופרים
זה סוף שנה ואין מה לעשות אז משעמם לי.. אנשים חופרים אוהבים חפירות (חוץ משל אמא)כי האימונים שלי לא מעניינים
אני אחפור כשאני אגיע לכשלים ואצטרך לתרץ את זהזה סוף שנה ואין מה לעשות אז משעמם לי.. אנשים חופרים אוהבים חפירות (חוץ משל אמא)
אפילו שלא ביקשת ממני אני אהיה אדם נחמד ואגיד לך: ״מכל הבא ליד״.@White Walker @yujinius @RussianHotGirl
אני צריך עצות לאוכל טעים שאפשר לאכול ביום העמסה. העדפה למשהו שלא מצריך תנור כי אין לי.
תודה!
אז אין בעיה אם זה יהיה יום של פיטות + נוטלה?אפילו שלא ביקשת ממני אני אהיה אדם נחמד ואגיד לך: ״מכל הבא ליד״.
אז נשים קצת שמן על הפיצה בשביל השומן גבינה בשביל החלבון והרבה שוקולד 🤤🤤🤤🤤בעיקרון בהעמסת פחמימות אמורים לאכול הרבה פחמימות ויחסית מעט שומן וחלבון.
אבל RUSSIANHOTGIRL מתקדם יפה גם עם העמסות של הכל מהכל שיכולות להאכיל את כל ילדי אפריקה
שוב, מכל הבא ליד.אז אין בעיה אם זה יהיה יום של פיטות + נוטלה?
לא. תודה שהזכרת לי. כבר תכננתי להתחיל בשבת הקרובה את ההעמסהשוב, מכל הבא ליד.
גם אם זה אומר לאכול את השותפים שלך לחדר.
אגב, אתה זוכר שבהתחלה של הדל פחמימה צריך לחכות שבועיים לפני העמסה נכון?
בשותפים אין מספיק פחמימה, יש יותר חלבון ושומן, זה מתאים לשאר הימים של הדיאטהגם אם זה אומר לאכול את השותפים שלך לחדר.
איך לעזאזל אתה זוכר דברים כאלה אפילו אני לא זוכר את זהאני זוכר כשקראו לך screwyouhippies הייתה לך חתימה שהיה כתוב בה do not feed the trolls שזה ממש לא מתאים לך
אין לי מושג... הלוואי והייתי זוכר ככה היסטוריה למרות שהיה לי מזל שקיבלתי היום 2 ציונים בהיסטוריה 90 ו 100איך לעזאזל אתה זוכר דברים כאלה אפילו אני לא זוכר את זה
ואומרים כאלו לא כאלה. דברים זה זכר 😛איך לעזאזל אתה זוכר דברים כאלה אפילו אני לא זוכר את זה
איכס. מתעב את המקצוע הזה. אין על אנגלית. אבל הרמה בבית הספר שלנו ירודההיסטוריה 😍
חחחחחחח לא למדתי כל השנה לאנגלית, הציון הכי נמוך היה 85, מגישים אותי ל 5 יחידות, אני לא צריך לעשות עבודת סוף שנה והיא אמרה שאני יכול להצליח ב 5 בלי בעיה, רק לקרוא קצת יותרהיסטוריה יש לי את המורה הכי טובה בעולם כול המקצועות זה תלוי מורה. אנגלית זה סתם זה בדיחה הרמה של הבגרויות.