תודהלא יש לך מקצועות מורחבים. אתה צריך לבדוק את זה עם התיכון שלך כי כול תיכון יש לו מורים שונים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודהלא יש לך מקצועות מורחבים. אתה צריך לבדוק את זה עם התיכון שלך כי כול תיכון יש לו מורים שונים.
שבוע 1 יום 5
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 93.8
ירידה משקילה קודמת - 0.2
ירידה סה"כ - 3.6
משקל מטרה - 75
בנץ' 3X5X100
מתח 2X8 1X7
הנפות לצדדים 3X8X14
בייספס דאמבלים 3X8X14
לחיצת חזה צמודה 3X8X50
ירידה לא משמעותית כמו מיום ראשון לשלישי אבל זה כנראה אומר שהנוזלים סיימו לרדת. הבנץ' 100 קילו כבר הרגיש יחסית כבד. סט שלישי ניסיתי לראות איך הגב שלי ירגיש אם אני אבצע בנץ' בגשר ללא כף רגל מלאה על הרצפה (השיטה של אלאן) והסט היה הרבה יותר קל אבל לא הרגיש טוב לגב אז אני לא אעשה אותו יותר. בכללי כבד יותר ללחוץ עכשיו אני מאמין שאם קודם סגרתי רביעיה עם 120 בגשר היום בלי גשר אני בקושי אסגור חמישיה עם 110 וגם זה לא כזה בטוח כי ה100 לא הרגיש כמו מוט ריק כמו פעם. טוב לא נורא יש לי חיטוב שלם להתחזק!
שבוע הבא מעביר את הבנץ' למתכונת לינארית ומעלה 2.5 כל אימון.
כל השאר משאיר כמו שהוא, מרגיש שזה הנפח שאני מסוגל לשרוד כרגע בחיטוב ואין צורך להוסיף/לשנות כלום.
הגב מרגיש יחסית בסדר בשבועות האחרונים. לא יכול להגיד שהוא מרגיש נפלא ושאני אחזור לסקוואטים בזמן הקרוב אבל לרוב הוא לא מפריע לי בחיי היום יום ואני מסוגל לבצע את האימונים שלי, אז אני מבסוט, גם אם אני לא אהיה ליפטר חזק העיקר שאני אהיה בילדר בריא 😃
עכשיו אני מוכן לקבל שליליים 😄
יאללה שיהיה בהצלחה נמשיך שבוע הבא!
גם אני אוהב תחפירות פעם הבא תייג גם אותי !Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:
עדכון לוג: 11/06/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
@x7haim החפירה במיוחד בשבילך!
חח סבבה 😁גם אני אוהב תחפירות פעם הבא תייג גם אותי !
לא חושב שכדאי לכתוב את המילה הזאת בלוג של מקסבילדרים
ישששששששש my dream comes true 🙄Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:
עדכון לוג: 11/06/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
@x7haim החפירה במיוחד בשבילך!
בבריכהואיפה נמצאת הסאונה?
בבריכה, ותגיד שעה אני יבוא, יקח לי 10 דקות להתארגן ועוד 10 דקות להגיעה. תביא כרטיס סטודנטאיזה שעה? ואיפה נמצאת הסאונה?
ב 3 זורם ?לא אכפת לי אני יכול לבוא בכל שעה תגיד מתי נוח לך.
*אבואיבוא
*להגיעלהגיעה
כה יאללהב 3 זורם ?
זה למה אני כבר הפסקתי...חחחחחח רציתי גם לתקן אבל לא נעים
אם זה היית אתה הייתי מתקן 🕴כה יאללה
זה למה אני כבר הפסקתי...
חחחחחח רציתי גם לתקן אבל לא נעים
זה לא בקטע של לרדת עליו (טוב אולי קצת כן), פשוט לא נעים לעין שבנאדם משכיל בן כמעט 30 עושה שגיאות כתיב של אנאלפבת או ילד ביסודיזה למה אני כבר הפסקתי...
זה רק בקטע של לרדת אלי.זה לא בקטע של לרדת עליו (טוב אולי קצת כן), פשוט לא נעים לעין שבנאדם משכיל בן כמעט 30 עושה שגיאות כתיב של אנאלפבת או ילד ביסודי
מסכים איתך אבל הבנאדם הזה הוציא ציונים במכינה בלי ללמוד שכנראה אין לי סיכוי להוציא גם בחרישה של 24/7 אז אני מבליג לו על דברים כמו שגיאות כתיב כי הוא טוב בדברים אחרים (לא סקוואט)זה לא בקטע של לרדת עליו (טוב אולי קצת כן), פשוט לא נעים לעין שבנאדם משכיל בן כמעט 30 עושה שגיאות כתיב של אנאלפבת או ילד ביסודי