- פותח/ת השרשור
- #1,381
מאיפה לי עשיתי אותו אתמולנו עכשיו רציני. באמת קנית בטעות? איך קונים בטעות?
ד.א כמה קיבלת במבחן במתמטיקה
כשהזמנתי לא הסתכלתי על הטעם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיפה לי עשיתי אותו אתמולנו עכשיו רציני. באמת קנית בטעות? איך קונים בטעות?
ד.א כמה קיבלת במבחן במתמטיקה
שבוע 3 יום 1
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 94.4
ירידה משקילה קודמת - 1.4-
ירידה סה"כ - 3.0
משקל מטרה - 75
שקילה ראשונה אחרי העמסה של יום שישי אז העליה במשקל ברורה. נמשיך להוריד במהלך השבוע!
בנץ' - 1X6X102.5 2X5X105 2X4X110
בנץ' דאמבלים - 3X8X28
הנפות לצדדים - 3X8X14
החלטתי לוותר על הטרייספס כי הייתי עייף
אופניים 20 דקות
טוב אז בסט השני בבנץ' עם 105 קילו פתאום בחזרה החמישית התעקמה לי הכתף שמאל והתחילה לכאוב ככה שלא יכולתי להרים את היד. אחרי זה עליתי למעלה ועשיתי אירובי וקיוויתי שיעבור והיה יותר טוב ואז חזרתי וסיימתי את הסטים. אבל בזמן הסטים התחילה לכאוב הפציעה השניה שלי בטרפז ימין והתחילה לכאוב עוד יותר בלחיצה בדאמבלים ועכשיו כואבת לי כשאני סתם מריד את יד ימין למעלה וכתף שמאל כואבת כשאני מסובב את הכתף. בקיצור, החיים בזבל. לא יודע איך סיימתי אבל סט אחרון בבנץ' כבר היה מאוד כבד כי הייתי עייף מהסטים הקודמים ויש לי עוד אימון יום שלישי שאני לא יודע אם אני אצליח להגיע אליו. מקווה שהפציעות ירגישו יותר טוב עד אז... מישהו מלמעלה לא רוצה שאני אצליח באימונים כנראה...
אימון הבא יום שלישי
הרמת מוט לצוואר 3X8
מתח 3X8
בייספס 3X8
כוסעממק שונא את הגוף הגריאטרי שלי...
לפחות לא כואב לך בכתף שמאל טרפז ימין וגב תחתוןוואי אחד הלוגים המדוכאים באמת כואב לקרוא את העדכונים שלך 😭
ממש התמזל מזלי.לפחות לא כואב לך בכתף שמאל טרפז ימין וגב תחתון
אתה לא מעודכן אחי. אני מתבכיין עכשיו על דברים אחרים לגמריחבורה של מפונקים.
חכו שתטעמו את האיזו 100 (אירוני שאני קורא לכם מפונקים כשיש לי איזו 100, אבל שוק החלבונים) עוגת יום הולדת ואז נראה אתכם מתבכיינים על האבקה שלכם.
חצופים.
נפצעתי היום בכתף שמאל וחזרה אליי הפציעה בטרפז ימין 🫤העובדה שאתה מתפרק, לימודים ומבחנים, אבקת חלבון, אתה לא יכול ללחוץ כמו שאתה רוצה.
פספסתי משהו?
אתה בן 80 נשבע.אני לא יודע מה לעשות עם עצמי... לאנשים אחרים זה לא קורה, אני לא מאמין שאני עושה דברים יותר גרוע מאנשים רבים אחרים. פשוט הגוף שלי דפוק. למרות שמה שקרה לי היום בכתף שמאל היה פאשלה שלי כי עשיתי את הסט מהר מדי. אני מקווה שיעבור מהר...
כשהייתי צעיר חלמתי שיהיה לי כסף ואני אוכל לקנות לעצמי את כל הממתקים שבא לי. עכשיו יש לי מספיק כסף כדי לקנות את כל הממתקים שבא לי וכל מה שבא לי זה להיות ילד שלא כואב לו כל הגוף.אתה בן 80 נשבע.
חח גם אני לא הבנתי לאיזה ממתקים הוא מתכווןאנחנו בפורום LBS, תצטרך להיות קצת יותר ספציפי עם ה׳ממתקים׳ שאתה רוצה.
אסטרואידים עחי!חח גם אני לא הבנתי לאיזה ממתקים הוא מתכוון
אני לא מאמין שאני עושה דברים יותר גרוע מאנשים רבים אחרים
זה היה לפני יותר מחודש מאז למדתי את הלקח שלי ולא עשיתי את זה יותר. ושבדקתי עכשיו rm1 זה היה אחרי שהרמתי כבד ב3 השבועות האחרונות והוספתי משקלים בהדרגה משבוע לשבוע.אני יודע שבטח לא תסכים איתי, ושהפיזיוטרפיסט שלך אמר שזה בסדר וכו', אבל לבוא אחרי תקופה ארוכה שלא הרמת כבד וללכת על 1RM בבנץ' out of nowhere...
זה היה לפני יותר מחודש מאז למדתי את הלקח שלי ולא עשיתי את זה יותר. ושבדקתי עכשיו rm1 זה היה אחרי שהרמתי כבד ב3 השבועות האחרונות והוספתי משקלים בהדרגה משבוע לשבוע.