הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
זה לא PR זה נגאטיב. בנאגטיבים שאני עושה אני רק מוריד לאט את המוט ואז הספוטר מאחורה עושה דד ליפט.
חחח מסכן הספוטר, הרסת לו את הגב. מקווה שבחרת ספוטר ליצן כדי שלא יחזור למכון פעם הבאה.

יש לנגאטיב שני מטרות.
מטרה ראשונה היא פסיכולוגית. שאני אקח משקלים גבוהים מהשיאים שלי שפסיכולוגית יהיה יותר קל לשבור pr.
הסיבה השניה היא צורת העבודה של השריר בביצוע נגאטיבים וביעילות שלה להוספת משקלים על המוט. לא יצא לי לקרוא על זה הרבה אבל אני אקרא מאוחר יותר ואעדכן.
חחח מסכן הספוטר, הרסת לו את הגב. מקווה שבחרת ספוטר ליצן כדי שלא יחזור למכון פעם הבאה.
בחרתי ליצן שלא עזר לי כמעט להרים את המוט ולחצתי את רוב המשקל בסוף 🤬

הקטע עם חזרות שלליות הוא לעבוד עם עומס יותר גדול ממה שאתה יכול ובעיקרון בעתיד להצליח להתמודד עם משקלים יותר גדולים !
ומקס לדעתי תוריד קצת משקלים ותעבוד על טכניקה במילא אתה בחיטוב לפחות תנסה לעבוד יותר על השריר לדעתי חבל לנסות להרים כבד במיוחד אם אתה נפצע .. מאחל לך החלמה מכל הפציעות 😃

הקטע עם חזרות שלליות הוא לעבוד עם עומס יותר גדול ממה שאתה יכול ובעיקרון בעתיד להצליח להתמודד עם משקלים יותר גדולים !
ומקס לדעתי תוריד קצת משקלים ותעבוד על טכניקה במילא אתה בחיטוב לפחות תנסה לעבוד יותר על השריר לדעתי חבל לנסות להרים כבד במיוחד אם אתה נפצע .. מאחל לך החלמה מכל הפציעות 😃
אני אתחיל עוד שבועיים להתכונן לתחרות ואז אני אוריד במשקלים בינתיים אני רוצה לראות כמה אני יכול להתקדם.

אני אתחיל עוד שבועיים להתכונן לתחרות ואז אני אוריד במשקלים בינתיים אני רוצה לראות כמה אני יכול להתקדם.
סבבה .. רק קח שכמות לאחור תרים חזה זה אמור להוריד קצת לחץ מהכתפיים ..לפחות תנסה

סבבה .. רק קח שכמות לאחור תרים חזה זה אמור להוריד קצת לחץ מהכתפיים ..לפחות תנסה
אתה מתחרה גם כן? אתה יודע אם זה כף רגל מלאה בבנץ?

רק שאתה לא באמת "עובד" עם עומס יותר גדול כי כל מה שאתה עושה זה החלק האקצנטרי (שהוא לא הבעיה של אף אחד בבנץ' פרס)

אתה מתחרה גם כן? אתה יודע אם זה כף רגל מלאה בבנץ?
לא מתחרה
רק שאתה לא באמת "עובד" עם עומס יותר גדול כי כל מה שאתה עושה זה החלק האקצנטרי (שהוא לא הבעיה של אף אחד בבנץ' פרס)
בעיקרון זה לא יעזור הרבה רק להתרגל למשקל ... לדעתי

The use of negatives can really speed up strength development if not overused. Typically, people are capable of handling up to 20% more weight on the negative (eccentric) portion of a lift as opposed to the positive portion (concentric).

ומקס אולי אני יתחרה בדצמבר או שנה הבאה כי לא אני לא מתקדם בסקוואט ודדליפט ול רואה סיבה ..

ומקס אולי אני יתחרה בדצמבר או שנה הבאה כי לא אני לא מתקדם בסקוואט ודדליפט ול רואה סיבה ..
אני גם לא פשוט נרשמתי לבנץ לפחות להתחרות לכיף שלי. אולי עד דצמבר אני כבר אעשה סקוואטים ונשתתף ביחד 😃

The use of negatives can really speed up strength development if not overused. Typically, people are capable of handling up to 20% more weight on the negative (eccentric) portion of a lift as opposed to the positive portion (concentric).

אתה לוקח דבר כזה כהסבר למשהו?

אתה לוקח דבר כזה כהסבר למשהו?
זה לא ההסבר זה מה שכתוב בתוכנית הספציפית שאני עובד בה לגבי הנגאטיב סט הזה. פשוט רציתי לשתף. אני אביא הסבר יותר טוב כשאני לא איאלץ לשלוח הודעות דרך פלאפון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית