- פותח/ת השרשור
- #1,421
זה לא PR זה נגאטיב. בנאגטיבים שאני עושה אני רק מוריד לאט את המוט ואז הספוטר מאחורה עושה דד ליפט.132.5 בנצ' PR ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא PR זה נגאטיב. בנאגטיבים שאני עושה אני רק מוריד לאט את המוט ואז הספוטר מאחורה עושה דד ליפט.132.5 בנצ' PR ?
מצטרף לשאלה.זה לא PR זה נגאטיב. בנאגטיבים שאני עושה אני רק מוריד לאט את המוט ואז הספוטר מאחורה עושה דד ליפט.
חחח מסכן הספוטר, הרסת לו את הגב. מקווה שבחרת ספוטר ליצן כדי שלא יחזור למכון פעם הבאה.זה לא PR זה נגאטיב. בנאגטיבים שאני עושה אני רק מוריד לאט את המוט ואז הספוטר מאחורה עושה דד ליפט.
בחרתי ליצן שלא עזר לי כמעט להרים את המוט ולחצתי את רוב המשקל בסוף 🤬חחח מסכן הספוטר, הרסת לו את הגב. מקווה שבחרת ספוטר ליצן כדי שלא יחזור למכון פעם הבאה.
אני אתחיל עוד שבועיים להתכונן לתחרות ואז אני אוריד במשקלים בינתיים אני רוצה לראות כמה אני יכול להתקדם.הקטע עם חזרות שלליות הוא לעבוד עם עומס יותר גדול ממה שאתה יכול ובעיקרון בעתיד להצליח להתמודד עם משקלים יותר גדולים !
ומקס לדעתי תוריד קצת משקלים ותעבוד על טכניקה במילא אתה בחיטוב לפחות תנסה לעבוד יותר על השריר לדעתי חבל לנסות להרים כבד במיוחד אם אתה נפצע .. מאחל לך החלמה מכל הפציעות 😃
סבבה .. רק קח שכמות לאחור תרים חזה זה אמור להוריד קצת לחץ מהכתפיים ..לפחות תנסהאני אתחיל עוד שבועיים להתכונן לתחרות ואז אני אוריד במשקלים בינתיים אני רוצה לראות כמה אני יכול להתקדם.
אתה מתחרה גם כן? אתה יודע אם זה כף רגל מלאה בבנץ?סבבה .. רק קח שכמות לאחור תרים חזה זה אמור להוריד קצת לחץ מהכתפיים ..לפחות תנסה
הקטע עם חזרות שלליות הוא לעבוד עם עומס יותר גדול ממה שאתה יכול ובעיקרון בעתיד להצליח להתמודד עם משקלים יותר גדולים !
ומקס לדעתי תוריד קצת משקלים ותעבוד על טכניקה במילא אתה בחיטוב לפחות תנסה לעבוד יותר על השריר לדעתי חבל לנסות להרים כבד במיוחד אם אתה נפצע .. מאחל לך החלמה מכל הפציעות 😃
לא מתחרהאתה מתחרה גם כן? אתה יודע אם זה כף רגל מלאה בבנץ?
בעיקרון זה לא יעזור הרבה רק להתרגל למשקל ... לדעתירק שאתה לא באמת "עובד" עם עומס יותר גדול כי כל מה שאתה עושה זה החלק האקצנטרי (שהוא לא הבעיה של אף אחד בבנץ' פרס)
אני גם לא פשוט נרשמתי לבנץ לפחות להתחרות לכיף שלי. אולי עד דצמבר אני כבר אעשה סקוואטים ונשתתף ביחד 😃ומקס אולי אני יתחרה בדצמבר או שנה הבאה כי לא אני לא מתקדם בסקוואט ודדליפט ול רואה סיבה ..
The use of negatives can really speed up strength development if not overused. Typically, people are capable of handling up to 20% more weight on the negative (eccentric) portion of a lift as opposed to the positive portion (concentric).
זה לא ההסבר זה מה שכתוב בתוכנית הספציפית שאני עובד בה לגבי הנגאטיב סט הזה. פשוט רציתי לשתף. אני אביא הסבר יותר טוב כשאני לא איאלץ לשלוח הודעות דרך פלאפון.אתה לוקח דבר כזה כהסבר למשהו?
😁יש לנגאטיב שתי מטרות.
כמו שהמורה שלי הייתה אומרת אני את הבגרות שלי עשיתי 😛
וואי זה כל כך המורים בביהס שהייתי בוכמו שהמורה שלי הייתה אומרת אני את הבגרות שלי עשיתי 😛
ולפי מה שרואים היום ויתרת כבר על להשלים את הבגרות.כמו שהמורה שלי הייתה אומרת אני את הבגרות שלי עשיתי 😛