הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
1779237_833914146690823_1326261456595938178_n.jpg

@yujinius @Aftermath @godlin23 @incin יש לכם מושג מה הולכים לשדרג בדיוק? אני סקרן.

לי אין מושג, אם עופר יהיה היום אני אשאל אותו.

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 02/07/15 -

שבוע 4 יום 5
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 92.2
ירידה משקילה קודמת - 0.6
ירידה סה"כ - 5.2
משקל מטרה - 75

בנץ' 2X3X115 2X2X122.5 1XNEGX135
מקבילים 1X8X10 1X8X15 1X8X20
מתח 1X10 2X8

היה אימון קטלני, סוג של פיאר כי עד היום לא יצא ללחוץ חזרות עם משקל כבד וכף רגל מלאה עד הרצפה. שמח שאני ממשיך לרדת במשקל ולהתחזק והתוצאה טובה לדעתי ל4 שבועות ואני מקווה לשמור על הקצב בשבועות הבאות!
במקבילים הה ממש קל עם 10 ואז ממש קל עם 15 ואז ממש קל עם 20, כנראה זה משקלים נמוכים בשבילי אז אני צריך להמשיך לעלות! בקרוב עוקף את אלברו ומגיע ל90!!! סתם חח אין סיכוי אבל לפחות להגיע ל40 קילו יהיה נחמד.
מתח נהיה לי קל יותר משבוע לשבוע כי אני נהיה קל יותר שזה נחמד.

שבוע הבא ממשיך להתקדם!

בנץ' 1X6X105 2X5X110 1XMAXX117.5 (צריך לסגור 3-4 חזרות כדי להמשיך להתקדם בטבלה. אם אני מצליח 5 אני יכול לרדת שורה אחת ואם אני מצליח פחות מ3 אני עולה שורה אחת למעלה)
לחיצה בדאמבלים 3X8X40
הנפות לצדדים 3X8X14
לחיצה צרפתית 3X8

שיהיה בהצלחה!

קרא את שאר עדכון הלוג...

א.שמח לשמוע שאתה מרים כבד 😃
ב.תשנה את החתימה שלך ל"הלוג יחידי שגורם לילדי כרס לגדל קוביות"😉

שכחת את ה "1" בNEGATIVE

אתה בחיטוב זה לא תואם לאג'נדה.

לא הוא רוצה שהילדי קוביות יגדלו כרס ואז יקנאו בחיטוב שלו 🤣

עליתי עכשיו על משהו שלא חשבתי עליו עד היום ופתאום עכשיו זה עלה לי לראש.
הטריגר לפציעה שלי קורה בהיפראקסטנשן של הגב גם בסקוואט וגם בדד ליפט, מה שגורם לכך שבתחילת הדד ליפט כשהזווית בין הגב לרצפה קטנה וגם בירידה בסקוואט הLB כשהזווית בין הרצפה לגב גם כן נמוכה בזמן הייצוב של המוט מעל מרכז הכובד אני מתחיל להרגיש את הפציעה.

בHB סקוואט לאומת זאת אפשר לשמור על עמוד השדרה בצורת הS ולרדת למאטה בלי ליצור את ההיפראקסטנשן ולבצע טווח תנועה עד למקביל בלי להקטין את הזווית של הגב. ניסיתי את זה עם משקל גוף והטריגר לפציעה לא הופעל בכלל ואני רוצה אימון הבא לנסות את זה באימון עם משקל ולראות איך זה הולך ולראות איך זה משפיע על הפציעה בהמשך.

לדעתך אני עושה את הדבר הנכון @yonizarkh ? או שעדיף לי לא לעשות סקוואטים בכל זאת? כי כבר 4 חודשים הפציעה שלי לא החלימה לעשות למרות שהייתה התקדמות משמעותית אני עוד רחוק מלבצע סקוואטים/דד ליפטים נורמאליים.

אם יוני לא יענה לדעתי תתייעץ לפני שאתה מנסה

פשוט תעשה אמצע-BAR כמוני והכל יהיה בסדר 😃

בכל מקרה אם אתה מתכנן לעבור לסגנון סקוואט אחר תתחיל בהדרגה ולא ישר עם המשקל שעשית באימון האחרון

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית