עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שבוע 5 יום 3
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 92.2
ירידה משקילה קודמת - 0.6
ירידה סה"כ - 5.2
משקל מטרה - 75
מתח 2X8 1X7
הרמת מוט לסנטר 3X8X43
בייספס 3X8X43
אופניים 20 דק'
בזמן האחרון מרגיש עייפות באימונים ובכללי, מדי שבוע מוסיף רמות קפאין וזה עובד פחות ופחות וכבר לא ממש יודע מה לעשות כי הוספת העמסות פוגעת בGAINS ובלי זה אני נשבר. כנראה אוסיף העמסות בכוח משבוע הבא...
בינתיים מרגיש שהחיטוב עובד ואני עובד לפי שיטת ה"צעד אחד אחורה שני צעדים קדימה", ביום ראשון המשקל עולה, יום שלישי חוזר לקדמותו וחמישי תוצאה חדשה 😃
האימון לא היה יותר מדי מעניין אבל קראתי לפני יומיים הודעה של סטארדאסט על מתח, הוא טען שעדיף לעשות מתח מלא עד נעילה ולא "כמעט עד נעילה" ואחרי ההודעה שלו הסתקרנתי וחיפשתי על זה מידע והגעתי למסקנה שהוא צודק, ושמתח שלא מבוצע עד לנעילה נותן יותר דגש לבייספס ופחות לרחב גבי והחלטתי לנסות היום מתח "עד נעילה" וגיליתי שאני הרבה יותר גרוע במתח ממה שחשבתי. גם את הסטים האלה היה לי קשה לסיים וחלק מהחזרות כנראה גם לא נעלתי עד הסוף בכל מקרה, למרות שלפני זה הייתי עושה 12 חזרות. בקיצור תודה רבה סטארדאסט פתחת לי את העיניים מהיום נעשה מתח כמו שצריך 😃
בייספס והרמה לסנטר בנוהל, הוספתי קצת משקל אבל לא בא לי להוסיף עוד כי אני מתעייף.
מאימון לאימון אני מתחיל להבין יותר ויותר שהתוכנית שאני עושה כנראה לא נועדה לחיטוב, ואימון הבא יש מצב שאני אחליט לוותר עליה ולעשות משהו אחר כי ההתקדמות במשקלים פשוט נראית הזויה ביותר ואני לא בטוח שאני מסוגל לזה בזמן חיטוב, אבל אני אנסה בכל מקרה ואולי אצליח לשרוד לפחות עוד כמה שבועות.
הצבתי לעצמי מטרה צדדית לנסות לעקוף את מרום במקבילים, סתם לכיף, כנראה לא יצליח אבל העיקר ננסה 😃
בכל מקרה, אימון הבא חמישי בערב:
בנץ' 2X3X117.5 2X2X125 1XNEGX137.5
מקבילים 3X6X20-30
שאלוהים יעזור לי 😣😵
תודה רבה! תמיד שמח למצוא מישהו שמעריך את החפירות שלי 😃עוקב (אנשים צריכים ללמוד לעשות חפירות אכותיות כמוך בלוגים)
בהצלחה מקס 😃
תודה אח שלי. לא יודע אם שמת לב אבל יש לך הקדשה קטנה בסוף 😃בהצלחה מקס 😃
שמתי לב וגם בהצלחה בזה 😃תודה אח שלי. לא יודע אם שמת לב אבל יש לך הקדשה קטנה בסוף 😃
חח תודה אחי 😃בקרוב נראה בפורום מתחילים בתזונה ואימונים פוסטים שלך על "איך התוכנית אימונים לחיטוב?"
סתם בהצלחה בחיטוב !!
Newibeחח תודה אחי 😃
אם לא ילך לי עם השון פיליפס אני אעבור לFBW הסטנדרטית הרגשתי שהיא עבדה עליי סבבה בשבועיים הראשונים ואני חושב שאני אוכל לשמור על משקלי עבודה סבירים איתה בהתחשב בעובדה שאני לא עושה סקוואט ודד ליפט.
אני אחד שצריך נפח נמוך כדי להצליח, חיה נדירה בפורום הזה, ולכן אין לי ברירה אלה לעבוד בתוכניות של "מתחילים" 🤣🤣🤣
לא אתה לא. אתה חמוד כמו דובוןאני קשוח ואפל 🤬
תיקנתי.😃לא אתה לא. אתה דובון חמוד
אין לי מושג אבל פעם שעברה היה איזה 2-3 ימים לפני התחרות, אז כנראה 27-30 ליולי אולי, כשיפרסמו בפייס אני אודיע 100%מתי יוצא יום השקילה? לא רציתי להספים בפורום קנייה ומכירה
כי אולי אהיה בחו״ל
בשתי התחרויות האחרונות זה היה יום לפני התחרות, או ביום התחרות בבוקראין לי מושג אבל פעם שעברה היה איזה 2-3 ימים לפני התחרות, אז כנראה 27-30 ליולי אולי, כשיפרסמו בפייס אני אודיע 100%