הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
מה התאריך של התחרות וכמה עולה להשתתף? (כולל כל ההוצאות, סינגלט וכו)
התחרות ב30 ליולי. לגבי מחיר אני לא בטוח אבל גם התחרות שעברה הייתה מהאיגוד של גל אדטו ואז אם אני לא טועה הרשמה לקרב 3 הייתה 200, תחרות בנץ' 150, סינגלט 150, חברות באיגוד 50.
למה עדיין לא עקבתי אחרייך?
עוקב1
שאלה טובה באמת 🤬

ממש בקרוב, הייתי מתפתה להתחרות אבל אני חלש בחודש האחרון.

ממש בקרוב, הייתי מתפתה להתחרות אבל אני חלש בחודש האחרון.
אתה מדבר?
יש לי משקלי רצפה ותכננתי להתחרות בגלל האווירה והכל - לא בגלל המשקלים

רציתי לפרסם את הסרטון הזה בפורום PL אבל אני מעדיף לוותר כי פעם קודמת שעשיתי את זה היה ויכוח של 20 עמודים שלא נגמר טוב...
בכל מקרה, סרטון חדש וממש יפה של Alan שמסביר על תוכניות הבסיס (SS ו5X5 סטרונליפטס), העקרונות שמאחוריהן, ומה לבצע בעת תקיעה. בנוסף לכך קיים הסבר מפורט לגבי השאלה "למה צריך להוסיף ווליום כשלא מתקדמים יותר בתוכניות כוח בסיסיות" (כולל הסבר למה שרירים גדולים = יותר כוח) וטכניקות ביצוע לא כל כך שגרתיות שאפשר להוסיף לרוטינת האימונים על מנת להתקדם במשקלים למתאמן מתקדם

אשמח לשמוע את דעתכם על הסרטון
@yujinius
@White Walker
@stitch
@Beast and cheat

רציתי לפרסם את הסרטון הזה בפורום PL אבל אני מעדיף לוותר כי פעם קודמת שעשיתי את זה היה ויכוח של 20 עמודים שלא נגמר טוב...
בכל מקרה, סרטון חדש וממש יפה של Alan שמסביר על תוכניות הבסיס (SS ו5X5 סטרונליפטס), העקרונות שמאחוריהן, ומה לבצע בעת תקיעה. בנוסף לכך קיים הסבר מפורט לגבי השאלה "למה צריך להוסיף ווליום כשלא מתקדמים יותר בתוכניות כוח בסיסיות" (כולל הסבר למה שרירים גדולים = יותר כוח) וטכניקות ביצוע לא כל כך שגרתיות שאפשר להוסיף לרוטינת האימונים על מנת להתקדם במשקלים למתאמן מתקדם

אשמח לשמוע את דעתכם על הסרטון
@yujinius
@White Walker
@stitch
@Beast and cheat

דעתי היא שאחרי שראיתי את זה, אני מפסיק לתת לו צ'אנס ולראות כל פעם כמה דקות מהסרטונים שלו. משום מה מדע פעם זה נראה שהוא הולך לכיוון טוב, וכל פעם זה מגיע לשטויות. לפחות הסרטונים שאני ראיתי, לא יודע על השאר.

דעתי היא שאחרי שראיתי את זה, אני מפסיק לתת לו צ'אנס ולראות כל פעם כמה דקות מהסרטונים שלו. משום מה מדע פעם זה נראה שהוא הולך לכיוון טוב, וכל פעם זה מגיע לשטויות. לפחות הסרטונים שאני ראיתי, לא יודע על השאר.
במילים אחרות - מה שהוא אומר זה בולשיט?

אני אגיד לך את הנקודות שהייתי שמח אם תסביר לי למה אתה כן/לא מסכים איתן
1. האם העלאת ווליום הוא תמיד הפתרון לתקיעה בתוכניות כוח בסיסיות?
2. למה האופציות שהוא נתן להוספת ווליום לא תואמות את העולם האמיתי?
3. האם אתה מסכים עם העקרון ששרירים גדולים יותר = יותר כוח?

אלה מושגים שאני לא בקיא בהם כל כך והייתי רוצה לדעת יותר.

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 09/07/15 - לא מרוצה מהירידה אבל הבנץ' היה בסדר

שבוע 5 יום 5
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 92.0
ירידה משקילה קודמת - 0.2
ירידה סה"כ - 5.4
משקל מטרה - 75

בנץ' - 2X3X117.5 2X2X125 1XNEGX137.5
מקבילים 1X6X15 2X6X30
מתח 2X8 1X7

קודם כל פיאר בבנץ' איזה כיף 😃
היה נורא מפחיד ללחוץ את המשקל הזה ואני לא יודע עד כמה עוד אני אצליח להתקדם. נזכרתי שבגלל שעכשיו אני לוחץ עם כף רגל מלאה יהיה מין הראוי לחזור ללחוץ עם אולסטאר בגלל היציבות ויש מצב שזה עזר קצת. בכל מקרה הסט השני עם ה125 היה נורא כבד ובקושי הצלחתי את החזרה השניה. אבל הצלחתי בשניהם ואני מרוצה מעצמי!! רוצה להודות ל @Koller על השמירה ול @Matty על הצילום.

במקבילים חשבתי שאני אצליח לעקוף את דניאל אבל לצערי היה לי נורא כבד עם ה30 אז נשארתי בינתיים עם המשקל הזה. אולי נמשיך להוסיף אחר כך. מתח התחלתי לבצע עם יישור מלא וגם על מנת לוודא שבאמת יישרתי מלא אני נשאר למאטה עוד חצי שניה. אז עכשיו טווח החזרות שלי במתח ירד משמעותית.

בנוגע לירידה במשקל אני מאוד לא מרוצה מההתקדמות השבוע. אפשר להגיד שהשבוע הזה ירדתי רק 200 גרם שזה פשוט ביזיון של התקדמות. אני חושב שהסיבה לכך היא הורמונלית, והיא גם הסיבה שהייתי עייף כל השבוע, כנראה כי ביצעתי העמסות קלות מדי. מחר אני הולך לעשות העמסה רצינית עם כמות פחמימה גבוהה פי 2 ממה שעשיתי בפעמיים האחרונות. כנראה אעלה באזור הקילו וחצי אבל אין מה לעשות... זאת הקרבה שעליי לעשות על מנת להמשיך להתקדם. סה"כ לא אכפת לי כמה זמן יקח לי החיטוב כל עוד בסוף אני אסיים חטוב וחזק ויש לי עוד דרך ממש ארוכה... כבר מרגיש שב16 שבועות אני רק אגרד את הקסקס של החיטוב ואצליח לרדת ל17-18 אחוז...

כנראה גם בשבת הולך להוסיף אירובי קל כדי לפצות קצת על כמות הפחמימה שאני אעמיס מחר.

בכל מקרה, הנה סרטון של הבנץ'.

אימון הבא ביום ראשון

בנץ' - 2X5X107.5 2X3X117.5 1XMAXX120 (חייב לסגור שלוש חזרות מינימום ב120)
בנץ' עם דאמבלים - 3X8X40
הנפות לצדדים 3X8X14
טרייספס בקאבלים 3X8

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
מקס כל הכבוד על המשקל וסתם שאלה אתה באמת רוצה לשקול 75 קילו למה לא לרדת ל 85 ? אתה לא שמן או משהו כזה ..
ובראשון אני אמור לתת 125 בנצ ל 2 כפול 3

מקס כל הכבוד על המשקל וסתם שאלה אתה באמת רוצה לשקול 75 קילו למה לא לרדת ל 85 ? אתה לא שמן או משהו כזה ..
ובראשון אני אמור לתת 125 בנצ ל 2 כפול 3
אני תאכלס רוצה להיות בסופו של דבר על 11-12 אחוז שומן. אם זה יהיה ב85 קילו אני אהיה מרוצה אבל בוא נהיה ריאליים, אני על 22-23 אחוז שומן כרגע וזה פשוט לא יקרה ב7 קילו הבאים. בכל מקרה אני קובע את סוף החיטוב על פי אחוז השומן ולא על פי משקל גוף וההנחה של 75 היא מאוד שרירותית.

ואני בטוח שתצליח אתה כרגע יותר חזק ממני 😃

מה הגובה שלך מקס?

אני תאכלס רוצה להיות בסופו של דבר על 11-12 אחוז שומן. אם זה יהיה ב85 קילו אני אהיה מרוצה אבל בוא נהיה ריאליים, אני על 22-23 אחוז שומן כרגע וזה פשוט לא יקרה ב7 קילו הבאים. בכל מקרה אני קובע את סוף החיטוב על פי אחוז השומן ולא על פי משקל גוף וההנחה של 75 היא מאוד שרירותית.

ואני בטוח שתצליח אתה כרגע יותר חזק ממני 😃
דבר ראשון בהצלחה
דבר שני תודה מקווה לסיים בשבוע 12 סביב ה 145-150 לסינגל

כל הכבוד על הבנץ'!! תשמע, כמו שאמרתי לך בסרטון שעבר, אתה ממש מאבד כיווץ בהוצאה של המוט והשכמות בורחות, נראה לי שעכשיו זה קרה פחות מאשר בסרטון הקודם אבל עדיין רואים את זה..
לגבי הירידה במשקל זה באמת נורא מוזר... אתה סופר קלוריות וערכים חוץ מפחמימה?

כל הכבוד על הבנץ'!! תשמע, כמו שאמרתי לך בסרטון שעבר, אתה ממש מאבד כיווץ בהוצאה של המוט והשכמות בורחות, נראה לי שעכשיו זה קרה פחות מאשר בסרטון הקודם אבל עדיין רואים את זה..
לגבי הירידה במשקל זה באמת נורא מוזר... אתה סופר קלוריות וערכים חוץ מפחמימה?
עכשיו היה פחות כיווץ בגלל שלחצתי עם אולסטארס. בכל מקרה, אני מעריך שאני על 1700 קלוריות בערך. ההורמונים שלי נדפקו כי עשיתי העמסות קטנות מדי. דודי אמר לי גם שעדיף לי לעשות את זה לפי הספר ואני דאגתי כי עליתי פעם אחת יותר מדי בנוזלים. אולי אני אתחיל לעשות העמסות גדולות אבל פעם ב10 יום במקום פעם בשבוע כדי שאני בכל זאת אתקדם, נראה איך זה יעבוד. בכל מקרה מחר 400 גרם פסטה עם כמה תפוחים ובשר מקווה שיעשה את העבודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית