יש1 רק תיזהר אם אתה מרגיש שהכאבים מתגברים אז אל תמשיך לעשותותגיד תודה הוספתי לך עוד יום חפירות בשבוע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש1 רק תיזהר אם אתה מרגיש שהכאבים מתגברים אז אל תמשיך לעשותותגיד תודה הוספתי לך עוד יום חפירות בשבוע
למזלי אחת התכונות הטובות שלי היא שאני לומד מטעויות. למרות שהמשפט שמלווה אותי בחיים הואיש1 רק תיזהר אם אתה מרגיש שהכאבים מתגברים אז אל תמשיך לעשות
סיימתי את הסט והרגשתי עייף כי לא ישנתי טוב בלילה וכי האימון אתמול התחיל רק ב7 וחצי בערב ולא היה מספיק זמן מנוחה. יכולתי לבוא קצת יותר מאוחר אבל זה גם היה דופק לי את הזמני ארוחות וגם החדר כושר לא נסגר ב10 בערב בשישי אז מקסימום הייתי מעכבר את האימון בשעתיים. בקיצור זה היה אימון לא מתוכנן וחשבתי על זה רק בבוקר, שבוע הבא זה יהיה מתוכנן יותר טוב.למה כל כך קצת נפח לבייספס?
כיף לקרוא תעדכונים שלך מקס !!
תודה אחי 😃כיף לקרוא תעדכונים שלך מקס !!
לדעתי תנסה להגיע ל 3 סטים של 20 חזרות כשלי הייתה פציעה הייתי עושה פרוטוקל פציעות ותחשוב להרחיב את העמידה שלך ..
ובהצלחה בראשון ..
מה שעובד עלייך מקס אז אם הם יעצו לך תמשיך ככה ותראה איך הולך לך ..תודה אחי 😃
דיברתי עם יוסי ודר יוסף והם אמרו לי שעם סוג הפציעה שלי לעבוד בפרוטוקול פציעות זה לא נכון אז אני אשאר בטווח חזרות נמוך ואוסיף יותר סטים. אולי אעלה את זה ל5-6 סטים אם אני אראה שהטכניקה לא משפיעה לרעה על הפציעה.
הרחבת העמידה מפריעה לי לירידה ומקטינה את זווית הגב שלי בירידה מה שמכאיב לי יותר לפציעה, אז אני מעדיף להסקוויט צר בינתיים, במיוחד שזה לא כל כך משנה כשמשקל העבודה כל כך נמוך.
תודה על העצות אבל 😃
נו מה עם תמונה שלך?הרגע הזה שמישהו עם פציעה מסקוויט יותר ממך 😭
סתם מקס יתותח מקווה שתחלים ותחזור להרים כבד 😃
אין מה לראות זה בדיוק הפרצוף שאתה מצפה לראות מילד שחופר מאחורי מסך מחשב 🤣נו מה עם תמונה שלך?
🤣
אני יעלה עוד מעט סלפי אם ממש בא לכםאין מה לראות זה בדיוק הפרצוף שאתה מצפה לראות מילד שחופר מאחורי מסך מחשב 🤣
מצאתי תמונה שב90% דומה לו
![]()
👉👌👉👌👉👌אני יעלה עוד מעט סלפי אם ממש בא לכם
למה רוצים תמונה שלך?אני יעלה עוד מעט סלפי אם ממש בא לכם
אורי רוצה מאיפה לילמה רוצים תמונה שלך?
חוטיני זהב ותמרח את עצמך בשמן קוקוסאורי רוצה מאיפה לי
צריך קריטריונים.
אם/בלי חולצה, משקפיים, בולבול, פיתה. תגידו.😆
אם כבר אני מעלה שלפחות היה קצת שמח
Checkחוטיני זהב ותמרח את עצמך בשמן קוקוס
*עםאם/בלי חולצה
כל עוד יש פנים בתמונה תתפרע על מה שבא לךאורי רוצה מאיפה לי