הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
יש1 רק תיזהר אם אתה מרגיש שהכאבים מתגברים אז אל תמשיך לעשות
למזלי אחת התכונות הטובות שלי היא שאני לומד מטעויות. למרות שהמשפט שמלווה אותי בחיים הוא
I never make the same mistake twice, I make it five or six times just to make sure

למה כל כך קצת נפח לבייספס?

למה כל כך קצת נפח לבייספס?
סיימתי את הסט והרגשתי עייף כי לא ישנתי טוב בלילה וכי האימון אתמול התחיל רק ב7 וחצי בערב ולא היה מספיק זמן מנוחה. יכולתי לבוא קצת יותר מאוחר אבל זה גם היה דופק לי את הזמני ארוחות וגם החדר כושר לא נסגר ב10 בערב בשישי אז מקסימום הייתי מעכבר את האימון בשעתיים. בקיצור זה היה אימון לא מתוכנן וחשבתי על זה רק בבוקר, שבוע הבא זה יהיה מתוכנן יותר טוב.

כיף לקרוא תעדכונים שלך מקס !!
לדעתי תנסה להגיע ל 3 סטים של 20 חזרות כשלי הייתה פציעה הייתי עושה פרוטוקל פציעות ותחשוב להרחיב את העמידה שלך ..
ובהצלחה בראשון ..

כיף לקרוא תעדכונים שלך מקס !!
לדעתי תנסה להגיע ל 3 סטים של 20 חזרות כשלי הייתה פציעה הייתי עושה פרוטוקל פציעות ותחשוב להרחיב את העמידה שלך ..
ובהצלחה בראשון ..
תודה אחי 😃
דיברתי עם יוסי ודר יוסף והם אמרו לי שעם סוג הפציעה שלי לעבוד בפרוטוקול פציעות זה לא נכון אז אני אשאר בטווח חזרות נמוך ואוסיף יותר סטים. אולי אעלה את זה ל5-6 סטים אם אני אראה שהטכניקה לא משפיעה לרעה על הפציעה.
הרחבת העמידה מפריעה לי לירידה ומקטינה את זווית הגב שלי בירידה מה שמכאיב לי יותר לפציעה, אז אני מעדיף להסקוויט צר בינתיים, במיוחד שזה לא כל כך משנה כשמשקל העבודה כל כך נמוך.
תודה על העצות אבל 😃

תודה אחי 😃
דיברתי עם יוסי ודר יוסף והם אמרו לי שעם סוג הפציעה שלי לעבוד בפרוטוקול פציעות זה לא נכון אז אני אשאר בטווח חזרות נמוך ואוסיף יותר סטים. אולי אעלה את זה ל5-6 סטים אם אני אראה שהטכניקה לא משפיעה לרעה על הפציעה.
הרחבת העמידה מפריעה לי לירידה ומקטינה את זווית הגב שלי בירידה מה שמכאיב לי יותר לפציעה, אז אני מעדיף להסקוויט צר בינתיים, במיוחד שזה לא כל כך משנה כשמשקל העבודה כל כך נמוך.
תודה על העצות אבל 😃
מה שעובד עלייך מקס אז אם הם יעצו לך תמשיך ככה ותראה איך הולך לך ..
ותמשיך ככה תעדכונים הרבה יותר מעניין ככה 😃

הרגע הזה שמישהו עם פציעה מסקוויט יותר ממך 😭
סתם מקס יתותח מקווה שתחלים ותחזור להרים כבד 😃

נו מה עם תמונה שלך?
🤣
אין מה לראות זה בדיוק הפרצוף שאתה מצפה לראות מילד שחופר מאחורי מסך מחשב 🤣

מצאתי תמונה שב90% דומה לו
hourofcode.png

אין מה לראות זה בדיוק הפרצוף שאתה מצפה לראות מילד שחופר מאחורי מסך מחשב 🤣

מצאתי תמונה שב90% דומה לו
hourofcode.png
אני יעלה עוד מעט סלפי אם ממש בא לכם