החגיגות הכי טובות זה כרגע בלוג של הטנק 😉אתם לא אמורים להיות במסיבות בשעות האלה ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החגיגות הכי טובות זה כרגע בלוג של הטנק 😉אתם לא אמורים להיות במסיבות בשעות האלה ?
אין לי חברים. או חברות. החיים שלי נעים בין LBS לאימונים לשיעורי בית עם קצת קריאת ספרים באמצע.אתם לא אמורים להיות במסיבות בשעות האלה ?
באמת? לא שני בעל המון חברים חחחאין לי חברים. או חברות. החיים שלי נעים בין LBS לאימונים לשיעורי בית עם קצת קריאת ספרים באמצע.
המסיבות של מקס זה המפגשים ליד הראק.😵💫🥊אתם לא אמורים להיות במסיבות בשעות האלה ?
אורז וחזה עוף ?טוב אם דיברנו על לצלם את האוכל
צפה בקובץ המצורף 27944
אמורים, אבל צריך כסף לכל האוכל והתוספים אז נותנים משמרת לילה...אתם לא אמורים להיות במסיבות בשעות האלה ?
אכן כן, ראית איזה תפריט נקי?אורז וחזה עוף ?
אתה בן 16 למה אתה לא במסיבות עכשיו ?המסיבות של מקס זה המפגשים ליד הראק.😵💫🥊
אני לא בנאדם חברותי מדי מעדיף את השקט והשלווה ולא אוהב מסיבות כל כך...באמת? לא שני בעל המון חברים חחח
אתה אוכל ב12 בלילה??טוב אם דיברנו על לצלם את האוכל
צפה בקובץ המצורף 27944
כי יש לי חברה ויש לי פסיכומטרי. 😃אתה בן 16 למה אתה לא במסיבות עכשיו ?
משמרת לילה...אתה אוכל ב12 בלילה??
אני גם, מאוד אוהב את השקט. עושה מדיטציות? לא רוצה להידחף לדיבורים כאן סתם משעמם לי חחח 🤩אני לא בנאדם חברותי מדי מעדיף את השקט והשלווה ולא אוהב מסיבות כל כך...
אתה אוכל ב12 בלילה??
מה אמרנו על זה שאסור לאכול אחריי 8????? לא קראת את הכתבה ????משמרת לילה...
בגיל הזה ??? סחה עלייךכי יש לי חברה ויש לי פסיכומטרי. 😃
אתה עושה את זה בישביל הגיננז !!משמרת לילה...
תודה. 😄בגיל הזה ??? סחה עלייך
לא קראת טוב, כתוב שם אחרי 6 בערב, ופחמימותמה אמרנו על זה שאסור לאכול אחריי 8????? לא קראת את הכתבה ????
עוד יותר גרוע!!! 😖לא קראת טוב, כתוב שם אחרי 6 בערב, ופחמימות
איזה משמרת לילה אתה עושה ?לא קראת טוב, כתוב שם אחרי 6 בערב, ופחמימות
שמירה בבית אבות. או במילים אחרות, כלום, אפשר לעשות מה שבא לי, חוץ מלישוןאיזה משמרת לילה אתה עושה ?