טוב.😡חלאס להספים לי את הלוג אני לא רוצה שהוא יגיע ל100 עמודים מספאמים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב.😡חלאס להספים לי את הלוג אני לא רוצה שהוא יגיע ל100 עמודים מספאמים
TOO LATE SONטוב.😡
pun intended?TOO LATE SON
חלאס לפני שתצטרך להתחיל להגיע לאימונים בשעות של הפנסיונרים 😡pun intended?
pun intended?
יש! מצאתי מישהו שגם לא אוהב טונה בשמן ואוהב טונה במים!
6 עמודים אחרי נזכרת לענות לזה ?ברור שטונה במים זה מעדן!!!
אפילו החתולים שלי שונאים טונה בשמן... והם אוכלים תלתלי אבק וג'וקים אז בטוח הם מבינים דבר או שניים בקולינריה...
שלילי? באמת? אני מכיר פה מנהל ומנהל ראשי במציאות. אני יכול לעשות הרבה יותר מזה, ותמונת בלרינה בפרופיל זאת רק ההתחלה 👹חאלס להספים למקס תלוג !!
מקס אם לא מפסיקים תחלק שלילי תוך 2 דקות אין תגובה 1 !!😁
לחלק מה.?😳תחלק שלישי
כאפהלחלק מה.?😳
רצה שמועה שאבק כוכבים סגר למתי את הלוג אז הוא העביר את העניינים שלו לפה 🤬די אתם לא רציניים איך הגעתם לחמישה עמודים בכ״כ קצת זמן
מה לי ולאבק כוכבים. אני מאוד נחמד אליו אין סיבה. 😇רצה שמועה שאבק כוכבים סגר למתי את הלוג אז הוא העביר את העניינים שלו לפה 🤬
ואתם עוד אומרים שאני מספיםרצה שמועה שאבק כוכבים סגר למתי את הלוג אז הוא העביר את העניינים שלו לפה 🤬
שמע, אם אתה צריך משהו שיעסיק אותך במשמרת תיכנס לכספ לפורומים ייעוץ מיני וכושר ופיתוח הגוף. יעביר לך את הזמן בכיףמורים, אבל צריך כסף לכל האוכל והתוספים אז נותנים משמרת לילה
הולך לישון@yujinius מה אתה עושה אחרי משמרת לילה מבחינת שינה?
התכוונתי אם זה לא דופק לך את היום/אימונים בגלל ששינת יום היא לא כמו שינת לילההולך לישון
זה לא הכי טוב ונוח שיש אבל מסתדר איכשהו. בדרך כלל פשוט ישן לא ממש הרבה שאני אוכל להירדם בלילה (גם ככה לא הולך לישון מוקדם ביום בלי משמרת). מבחינת אימונים בד"כ אין לי אימון למחרת אחרי משמרת.התכוונתי אם זה לא דופק לך את היום/אימונים בגלל ששינת יום היא לא כמו שינת לילה