הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
וואי איזה גברים יותר אני לא מאמין שאתם אשכרה קוראים את זה עשיתם לי את היום 😍

ריפטו אומר שזאת לא בעיה של גמישות. כנראה משהו שפשוט לא שמתי לב אליו שאפשר לשפר בקלות. יש לי גמישות מעולה אני עדיין יכול לעבור מעמידה לגשר מאז שהייתי בחוג האבקות לפני 7 שנים
מסתבר שעשיתי את הפרוטוקול פציעות לא נכון. אני צריך להתאמן כל יום כשביום מנוחה אני בא רק לעשות את הפרוטוקול. מחר אבוא לקראת שעה 5 לעשות 2 סטים של 25 עם 40 קילו ואז סט אחד של 25 עם 50 קילו.
מקס אתה לא צריך לעשות כל מה שרשום אני בפרוטוקול פציעות עשיתי גם 3 פעמים בשבוע

אני צריך לראות שוב את הסקוואט שלך, אולי אתה לא מקדם מספיק ברכיים בחצי העליון של התנועה.

אני צריך לראות שוב את הסקוואט שלך, אולי אתה לא מקדם מספיק ברכיים בחצי העליון של התנועה.
ליתר בטחון אני גם אצלם אותו ואעלה לפה שתוכל לראות כמה פעמים 😃

לא. אני לא משתמש בבלנדרים כי אני לא בחורה. גבר יזרוק כל מה שהוא צריך בשייקר ויעשה את העבודה עם הידיים בלאט.
תנסה לעשות את זה עם אבקה, דבש, בננה, חמאת בוטנים, תמרים, אוריאו ושיבולת שועל. תגיד לי איך יצא. 🤣

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 21/07/15 - אם לא בא לכם להכנס לדיכאון אל תקראו. (לא פציעה או משהו)

שבוע 7 יום 3
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 91.6
ירידה משקילה קודמת - 0.4
ירידה סה"כ - 5.8
משקל מטרה - 75

בנץ' 1X25X40 2X25X45 פרוטוקול פציעות
פרס 3X5X65
סקוואט - הרבה מאוד סטים לא מוצלחים...

אימון שדיי ביאס אותי. גם הכאבים בכתף, שלמרות שלא הציקו לי כל כך בבנץ' ובפרס פשוט כאבו לי נורא בסקוואט לואו באר בכל סט בזמן האחיזה וגם העובדה ששרפתי מעל שעה עם דודי שאמר שאני המקרה הקשה ביותר שהוא איי פעם פגש.

לא משנה מה עשינו, היה באט ווינק. הרחבת עמידה, הרחבת זווית בין הרגליים, הוצאת חזה, דמיון מסלול שונה למוט, מבט, ירידה איטית, שינויי בתנועה של הברכיים ועוד המון... ואחרי כל זה עדיין לא הגענו לטכניקה סבירה למרות שעבדתי עם משקל של 40 קילו. פשוט כלום לא עובד עליי, ובנוסף לזה גם הספיק להתפס לי הגב + הכאבים בכתף ימין וקצת בכתף שמאל.

למען האמת אני דיי מבואס, האמנתי שיהיה אפשרי לתקן את הסקוואט שלי אבל כנראה גם משהו דפוק בגוף שלי וגם העובדה שכמה שנים טובות עשיתי סקוואט לא תקין לא תורמים במיוחד לעניין. אין טעם אפילו להעלות סרטון לפורום כי פשוט ניסינו כל דבר אפשרי. הגענו עם דודי להחלטה שאני אמשיך לבצע סקוואטים בטכניקה שלי בנסיון לעשות כמה שפחות באט ווינק, בתקווה שזה יתקן את עצמו יום אחד.

הכאבים בכתף לא עוברים בינתיים, מחר הולך להמשיך עם הפרוטוקול פציעות ויום חמישי אחליט סופית אם אני הולך להתחרות או לא...

בקיצור לא אימון משהו במיוחד העובדה שניסיתי לתת חמישיה אחת בסקוואט עם 120 קילו וזה אשכרה כבד לי וזה מבאס רצח אבל נקווה שאני אוכל לתקן את זה בלי להפצע באמצע.

יום טוב לכולם ומצטער על העדכון הדכאוני.

אם אפשר להגיד משהו אחד שמח זה שהפציעה בגב התחתון לא חוזרת בינתיים אז לפחות משהו אצלי בסדר 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

מקס ניסית לשלוח הכי חזק שאתה יכול ברכיים לצדדים ?
ולא נורא לכולם יש ימים פחות טובים

כל הצילומים שלי הלכו לפח? 😭
לפחות אני לא המקרה הכי קשה של דודי:s29:
בכ"מ דיי להיות אימו ולחתוך ורידים סה"כ סקוואט.
תתאמן על זה ואני מאמין שבסוף תתקן את עצמך. 😃

מקס ניסית לשלוח הכי חזק שאתה יכול ברכיים לצדדים ?
ולא נורא לכולם יש ימים פחות טובים
כה ניסינו גם את זה... וכל הימים שלי פחות טובים 😃
כל הצילומים שלי הלכו לפח? 😭
לפחות אני לא המקרה הכי קשה של דודי:s29:
בכ"מ דיי להיות אימו ולחתוך ורידים סה"כ סקוואט.
תתאמן על זה ואני מאמין שבסוף תתקן את עצמך. 😃
אין לי מה לעשות עם הצילומים שלך לצערי... אם אני אעלה אותם לפורום פשוט יגידו לי לעשות דברים שכבר ניסיתי. וזה לא סתם סקוואט זה התרגיל החשוב ביותר שקיים ושגרם לי להיות פצוע 4 חודשים אני רוצה לעשות אותו ואני רוצה לעשות אותו כמו שצריך אבל כנראה זה לא ריאלי.

אני מוכן לקחת הצעות ממאמנים פרטיים שרוצים לאתגר את עצמם, רק ההסכם הוא שאם הם לא מצליחים האימון בחינם 😆

אתה לא המקרה הכי קשה שלי, אלכס הוא המקרה הכי קשה שלי - אבל הוא גם מסרב לשמוע לי.

זו לא בעיה שלך שאתה לא מצליח לנטרל את הבאט ווינק, זו בעיה שלי שלא מצאתי מה הקיו שיעבוד עליך, בכל מקרה הייתי עושה כמו ג'ים וונדלר וממשיך להתקדם עם הטכניקה הנוכחית שלך - אין בושה בבאט ווינק.

לאימון הבא צריך לנסות לומר לך לרדת יותר זקוף, אני אופטימי לגבי הקיו הזה.

אתה לא המקרה הכי קשה שלי, אלכס הוא המקרה הכי קשה שלי - אבל הוא גם מסרב לשמוע לי.

זו לא בעיה שלך שאתה לא מצליח לנטרל את הבאט ווינק, זו בעיה שלי שלא מצאתי מה הקיו שיעבוד עליך, בכל מקרה הייתי עושה כמו ג'ים וונדלר וממשיך להתקדם עם הטכניקה הנוכחית שלך - אין בושה בבאט ווינק.

לאימון הבא צריך לנסות לומר לך לרדת יותר זקוף, אני אופטימי לגבי הקיו הזה.
חשבתי אלכס גאון חדר כושר וכולם צריכים להקשיב לו ולא הוא למשהו. 🤣

רק בבלל שנשמעת כזה עצוב קראתי את כל העדכון, די תשחרר זה קורה.
LB ידוע בלעשות כאבים בכתפיים, אתה מכניס מוביליטי\עבודות לרוטיטור קאף\כתף אוחורית?

רק בבלל שנשמעת כזה עצוב קראתי את כל העדכון, די תשחרר זה קורה.
LB ידוע בלעשות כאבים בכתפיים, אתה מכניס מוביליטי\עבודות לרוטיטור קאף\כתף אוחורית?
לא הוספתי עד היום עבודה לרוטייטור קאף מעבר למתיחות בסיסיות. חשבתי על זה. יש לך המלצות? סקאל קראשרס אולי? ומה אתה ממליץ לי לכתף אחורית? יכול להיות גם שאני צריך להוריד את המוט קצת פחות עמוק כשאני עושה LB.

לא הוספתי עד היום עבודה לרוטייטור קאף מעבר למתיחות בסיסיות. חשבתי על זה. יש לך המלצות? סקאל קראשרס אולי? ומה אתה ממליץ לי לכתף אחורית? יכול להיות גם שאני צריך להוריד את המוט קצת פחות עמוק כשאני עושה LB.
סקאל קרשרס? זה תרגיל ליד אחורית..
תעשה band pull aparts, face pulls ומה שעזר לי ממש זה כשאני לוקח מקל מטאטא כזה, מחזיק די רחב ואז אני מעביר אותו אחורה במאין פול אובר הפוך, עוזר לי מאוד באחיזה בסקוואט (לאט לאט תנסה להצר אחיזה).
ותנסה להחזיק רחב בסקוואט זה פחות דורש גמישות, במקסימום תעבור לHB

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 22/07/15 - לא תכננתי לעדכן אבל יש מה לכתוב

הלכתי לאימון פרוטוקול פציעות היום לבצע קצת בנץ' ולבדוק את המצב.

אחרי סט אחד של 25 חזרות נתתי נסיון לסט באחיזה רחבה יותר ממה שהייתי עושה בתקופה האחרונה והרגשתי שבאחיזה רחבה יותר יש לי הרבה פחות כאבים, אומנם הם עדיין חוזרים כבר במשקל של כ80 קילו, שאפילו הרגיש לי קצת כבד בגלל שינוי האחיזה, העייפות מאתמול והכאבים בפציעה.
כתוצאה מכך הגעתי להחלטה שאני מוותר על ההשתתפות בתחרות כי אני ממש לא חושב שאני אצליח להרים את המשקל שתכננתי עם פציעה, במיוחד שאני מסתכן בהגברת הכאבים וזה ממש לא טוב לי.
אני אמשיך את האימונים בפרוטוקול פציעות עוד שבוע-שבועיים ואראה אם זה עוזר. אם לא אז אפנה לאורטופד ואעשה צילום לבדוק אם יש משהו, אלך לפיזיוטרפיה גם כן אם יהיה צורך...

היום גם חזרו לי טיפה הכאבים בגב התחתון שזה גם ביאס קצת, מהזכרון שלי פעם קודמת מה שגרם לי לשיפור בכאבים זה כמה סטים של פרונט סקוואט, אז לאחר הבנץ' נתתי נסיון ל3 סטים של 6 חזרות עם 60 קילו ומחר נראה אם זה השפיע.

שבוע הבא, בהתאם להרגשה של הגב והכתף עד סוף השבוע אני אחליט על איזו תוכנית אני אלך. אני חושב על שילוב של SS עם לינארית עם משקלי עבודה נמוכים ועליה איטית ומבוקרת במשקלים, שיפור טכניקות ועבודה רק על מיליטרי פרס מבחינת לחיצות. אני חושב שאני מעדיף לתת יותר נפח לפלג גוף תחתון ויותר עצימות לפלג גוף עליון, אז אראה איך אני אבנה את התוכנית כנראה כבר לקראת יום שבת. סוף שבוע הבא אגיע להחלטה סופית בנוגע לפניה לרופא בנוגע לפציעת הכתף.

בנוסף התחיל להיות לי קשה מבחינת רעב, אני חושב להוסיף קצת קלוריות לתפריט ולהוריד העמסות קבוע לפעם בשבועיים כדי לא להתקע במשקל.

יום טוב לכולם 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עוד כמה פעמים אכתוב את זה פה
תרגיש טוב כוסעמק !!!!!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית