אז תדחוף הרבה ניירות 😆אני מידה 42-43 באולסטאר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז תדחוף הרבה ניירות 😆אני מידה 42-43 באולסטאר
אני אביא גליל נייר טואלט לאימון חחחאז תדחוף הרבה ניירות 😆
http://www.adidas.com/us/powerlift-2.0-shoes/B39760.html?pr=oos_rr&slot=4
@incin אלה נעליים טובות? או שיש לך המלצה לטובות יותר?
מה לגבי משלוח לארץ? אני חייב לקנות את הנעל דרך buy2usa? אין אופציה אחרת?בדיוק מה שיבגני אמר - הנעליים האלו בסדר, אבל האדיפאוור בליגה אחרת, האם אפשר לכמת את זה למשקל על המוט? כנראה שלא, אבל בשימוש נכון (שלא כמו תמרה שהלכה איתן בחוץ!) הנעליים יהיו איתך כמה שנים.
אני חושב שהמחיר של האדיפאוור סביר בהחלט יחסית לתמורה - אם אולסטאר אני קונה כל חצי שנה כי הן נהרסות לשלם 160$ על זוג נעליים שישמש אותך לשלוש שנים מינימום נשמע לי הגיוני.
Having said that, גם אני הייתי סטודנט עני פעם - אם זה או זה או אוכל, תבחר באוכל.
יש אני הזמנתי מפה http://www.roguefitness.com/adidas-adipower-weightlifting-shoes-black-white-silverמה לגבי משלוח לארץ? אני חייב לקנות את הנעל דרך buy2usa? אין אופציה אחרת?
תודה אבל אין להם את המידה שלי..
מה המידה שלך ?תודה אבל אין להם את המידה שלי..
42-43 בארץ שם זה 9.5-10מה המידה שלך ?
אז תסתכל יש בצבע השחור את המידה שלך ..42-43 בארץ שם זה 9.5-10
לחצתי על השחור ורשום weightlifting shoe ולא powerliftingאז תסתכל יש בצבע השחור את המידה שלך ..
שניהם עם אותו גובה של העקב .. שניהם לוויטליפטינג אבל גם לפווארלחצתי על השחור ורשום weightlifting shoe ולא powerlifting
זה מה שיש לי זה האדיפווארלחצתי על השחור ורשום weightlifting shoe ולא powerlifting
רגע רשום ככה על שניהם אתה בטוח שזאת אותה הנעלשיבגני המליץ?
יש מצב שתקפוץ לתחרות ב30 ותתן לי למדוד אותם?שניהם עם אותו גובה של העקב .. שניהם לוויטליפטינג אבל גם לפוואר
זה מה שיש לי זה האדיפוואר
הנעל הזאת שפירסמית זה האדיפוואר מה שיש ליבגני זה משהו אחר ..יש מצב שתקפוץ לתחרות ב30 ותתן לי למדוד אותם?
חיים מאיפה אתה מוציא את השאלות האלה אלוהים.🤦♂️יש לכם אולי המלצה על בלנדר סבבה במחיר סביר?
כי אתם סטודנטים בטח אתם יודעיםלמה בלוג שלי למה?????
תשאל בלוג שלך ותתייג את מי שצריך לפני שאני אדחוף אותך לבלנדרכי אתם סטודנטים בטח אתם יודעים