הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
ניסיתי לגרום לאח שלי לראות אותה
לא הצלחתי כי הוא פרש בפרק 1
חבל שהוא מפסיד את כל הסדרה הזו

בפרק 8 בסוף הפרק יהיה את המשפט שהכי גרם לי לאהוב את הסדרה
תגיד לי שסיימת את 8 באלי לרשום אותו פה

אגב אחרי שאתה מסיים את הסדרה יש 3 סרטים שיצאו
הסרט הראשון והשני הם סרטים שחוזרים על הסדרה עצמה
והסרט השלישי הוא המשך ישיר לסדרה (לא ראיתי אותו בעצמי עדיין חח)
אז אם אתה תסיים את הסדרה ותרצה עוד קצת יש לך את הסרט השלישי
סיימתי את פרק 8 😃
לאיזה משפט התכוונת?

על איזו סדרה אתם מדברים?

@eyalmazuz טוב סיימתי את האנימה. בהחלט הייתה מאוד עמוקה ומעניינת, העלתה בי דמעה או שניים, הייתי אומר שהיה בהחלט שווה את הזמן שלי ולדעתי היו יכולים בכיף להאריך את זה ולעשות אותה גם 50 פרקים 😃

יש לך עוד המלצות?
הנה הANIMELIST שלי (לא ראיתי הרבה אז הוא דיי צנוע)
http://myanimelist.net/animelist/Xathael

@eyalmazuz טוב סיימתי את האנימה. בהחלט הייתה מאוד עמוקה ומעניינת, העלתה בי דמעה או שניים, הייתי אומר שהיה בהחלט שווה את הזמן שלי ולדעתי היו יכולים בכיף להאריך את זה ולעשות אותה גם 50 פרקים 😃

יש לך עוד המלצות?
הנה הANIMELIST שלי (לא ראיתי הרבה אז הוא דיי צנוע)
http://myanimelist.net/animelist/Xathael

סליחה לא הייתי בבית
הנה המשפט החזק
On this planet you call females who have yet to become adults, girls. It makes sense then that since you'll eventually become witches, you should be called Magical Girls.

באמת שהמשפט הזה עשה לי את כל הסדרה

DXD לא ממליץ לך לראות כאילו האנימה אחלה
אבל בתור אחד שקורא את הנובל עצמו הנובל בכמה רמות מעל האנימה
גם בכלל שהוא עם פחות פאנסרביס (ציצי ותחתונים וכאלה)
כי נגיד באנימה שמישהי תתן איזה בעיטה יראו את התחתונים שלה בנובל לא מתארים את זה
האנימה עצמה אחלה אבל אם אתה יותר בעניין של לקרוא עדיף לך את הנובל

angel beats אנימה מעולה זה של KEY אז זה טוב

תראה גם charlotte גם של key מעולה כרגע יש לזה 10 פרקים מתוך 13

haikyuu אנימת ספורט מעולה, הראשונה שראיתי מהתחום של ספורט אני כרגע קורא את המנגה ועוד מעט יוצאת עונה שנייה אז מומלץ ביותר

no game no life אנימה טובה מאוד משעשעת וכיפית הרבה מתו עליה וגם אני בין הטובות שיש בתחום השונן

hataraku maou-sama אנימה מצחיקה ביותר מאוד כיפית ושווה אהבתי אותה ממש

persona 4 ישלי את המשחק לויטה אני לא יודע איך האנימה עצמה אבל שמעתי מחבר שהיא בסדר סה"כ אז תנסה ותגיד לי כי לי יש את המשחק אז אני לא אצפה באנימה

ookami to koushinryou ראיתי את העונה הראשונה אני צריך להמשיך אותך מתישהו באמת, העונה הראשונה מאוד יפה קשה להתחבר אל הסדרה כי היא מאוד איטית כאילו לא מבחינת עלילה ופיתוח דמויות פשוט האווירה שם יותר שקטה ונינוחה לא כמו אנימות אקשן שיש בפרק הראשון כבר פיצוצים ומכות
נגיד ה4 פרקים הראשונים של זה יהיו לך רק דיבורים ולא משהו שיראה מיוחד אבל היא מאוד מעניינת וכיפית

זה בעיקרון מהPTW שלך

ראיתי שיש לך nichijou שם אז אני הייתי ממליץ לך לפני לראות את danshi koukousei no nichijou כי זה האנימת מקור בעיקרון ופשוט בכל סוף פרק שם היה קטע של 3 דקות עם בנות (תרגום השם אנימה זה daily lifes of highschool boys בגלל זה אני אומר קטע עם בנות בסוף) ואז החליטו לפתח את הקטע של הבנות לסדרה משל עצמה אם אני לא טועה

אם אתה מתכנן לראות fate\zero אני ממליץ לך קודם לראות את fate\stay night : unlimited blade works מכיוון שכל fate\stay night מבוסס על vn (משחק שמועבר בצורת סיפור) וzero נוצר לכאלה ששיחקו בכל המשחק כבר והמשחק מחולק ל3 רוטים (סיפורים שונים)
fate\ stay night
unlimited blade works
heaven's feel
וzero יוצא מנקודת הנחה שאתה שיחקת בשלושתם אז אם אתה לא מתכנן לשחק במשחק אני ממליץ לך קודם לראות את unlimited blade works 1+2 ואז יש לך 2 אפשרויות לחכות לסרטים של heaven's feel או לראות zero תאמת שזה לא ישנה כלכך אז אחרי ubw אתה יכול לעבור לזירו

אם אתה רוצה עוד סדרה טובה זה tokyo ghoul בעיקרון האנימה כstand alone בלי להתייחס למנגה היא מאוד טובה ואפשר להנות ממנה הרבה אבל אם אתה משווה אותה למנגה היא אדפטציה גרועה שלא נראתה כמוהה בחיים ועדיף לקרוא את המנגה אז אם אתה בקטע של מנגות תקרא את המנגה אם לא אז האנימה כstand alone תהיה מהנה מאוד
אחרי tokyo ghoul יש לך את root a שזה עונת המשך (root הסימן שורש לא יהיה כתוב לך root תאכלס)

danganronpa סיימתי לראות לפני שבועיים בערך אנימה מאוד יפה ומעניינת, פסיכולוגיה יפה מאוד
מבוסס על משחק לpsp\VITA כמו שרשמתי בpersona האנימה יחסית rushed למשחק אז קשה להתחבר לדמויות כמו שאתה מתחבר במשחק כי במשחק יש לך דיאלוגים איתם וכו' באנימה אין אותם אבל היא מאוד טובה הבאתי לה 8 אם אני לא טועה

נראלי חפרתי יותר מידי אז לסיכום פשוט אשלח לך את הmal שלי
שתראה שם סדרות שנראות לך מעניינות לפי הציון או לפי התמונה ופשוט תקרא עליהם ותחליט
וסתם שתדע בכללי את העיצוב של הmal שלי הכנתי לבד חח

http://myanimelist.net/animelist/LongAxe

נערך לאחרונה:
סליחה לא הייתי בבית
הנה המשפט החזק
On this planet you call females who have yet to become adults, girls. It makes sense then that since you'll eventually become witches, you should be called Magical Girls.

haikyuu אנימת ספורט מעולה, הראשונה שראיתי מהתחום של ספורט אני כרגע קורא את המנגה ועוד מעט יוצאת עונה שנייה אז מומלץ ביותר

no game no life אנימה טובה מאוד משעשעת וכיפית הרבה מתו עליה וגם אני בין הטובות שיש בתחום השונן

persona 4 ישלי את המשחק ל*אין לציין חנויות מחו"ל באתר* אני לא יודע איך האנימה עצמה אבל שמעתי מחבר שהיא בסדר סה"כ אז תנסה ותגיד לי כי לי יש את המשחק אז אני לא אצפה באנימה

ookami to koushinryou ראיתי את העונה הראשונה אני צריך להמשיך אותך מתישהו באמת, העונה הראשונה מאוד יפה קשה להתחבר אל הסדרה כי היא מאוד איטית כאילו לא מבחינת עלילה ופיתוח דמויות פשוט האווירה שם יותר שקטה ונינוחה לא כמו אנימות אקשן שיש בפרק הראשון כבר פיצוצים ומכות
נגיד ה4 פרקים הראשונים של זה יהיו לך רק דיבורים ולא משהו שיראה מיוחד אבל היא מאוד מעניינת וכיפית

זה בעיקרון מהPTW שלך

ראיתי שיש לך nichijou שם אז אני הייתי ממליץ לך לפני לראות את danshi koukousei no nichijou כי זה האנימת מקור בעיקרון ופשוט בכל סוף פרק שם היה קטע של 3 דקות עם בנות (תרגום השם אנימה זה daily lifes of highschool boys בגלל זה אני אומר קטע עם בנות בסוף) ואז החליטו לפתח את הקטע של הבנות לסדרה משל עצמה אם אני לא טועה

אם אתה מתכנן לראות fate\zero אני ממליץ לך קודם לראות את fate\stay night : unlimited blade works מכיוון שכל fate\stay night מבוסס על vn (משחק שמועבר בצורת סיפור) וzero נוצר לכאלה ששיחקו בכל המשחק כבר והמשחק מחולק ל3 רוטים (סיפורים שונים)
fate\ stay night
unlimited blade works
heaven's feel
וzero יוצא מנקודת הנחה שאתה שיחקת בשלושתם אז אם אתה לא מתכנן לשחק במשחק אני ממליץ לך קודם לראות את unlimited blade works 1+2 ואז יש לך 2 אפשרויות לחכות לסרטים של heaven's feel או לראות zero תאמת שזה לא ישנה כלכך אז אחרי ubw אתה יכול לעבור לזירו

אם אתה רוצה עוד סדרה טובה זה tokyo ghoul בעיקרון האנימה כstand alone בלי להתייחס למנגה היא מאוד טובה ואפשר להנות ממנה הרבה אבל אם אתה משווה אותה למנגה היא אדפטציה גרועה שלא נראתה כמוהה בחיים ועדיף לקרוא את המנגה אז אם אתה בקטע של מנגות תקרא את המנגה אם לא אז האנימה כstand alone תהיה מהנה מאוד
אחרי tokyo ghoul יש לך את root a שזה עונת המשך (root הסימן שורש לא יהיה כתוב לך root תאכלס)

danganronpa סיימתי לראות לפני שבועיים בערך אנימה מאוד יפה ומעניינת, פסיכולוגיה יפה מאוד
מבוסס על משחק לpsp\VITA כמו שרשמתי בpersona האנימה יחסית rushed למשחק אז קשה להתחבר לדמויות כמו שאתה מתחבר במשחק כי במשחק יש לך דיאלוגים איתם וכו' באנימה אין אותם אבל היא מאוד טובה הבאתי לה 8 אם אני לא טועה

שתראה שם סדרות שנראות לך מעניינות לפי הציון או לפי התמונה ופשוט תקרא עליהם ותחליט

תודה 😃
אבדוק אותם!
סליחה לא הייתי בבית
הנה המשפט החזק

persona 4 ישלי את המשחק ל*אין לציין חנויות מחו"ל באתר* אני לא יודע איך האנימה עצמה אבל שמעתי מחבר שהיא בסדר סה"כ אז תנסה ותגיד לי כי לי יש את המשחק אז אני לא אצפה באנימה

זה בעיקרון מהPTW שלך

fate\ stay night
unlimited blade works
heaven's feel

עברתי על העמוד שלך והתחלתי מULTIMATE DUO
הפרק הראשון היה נחמד, נראה איך יהיה ההמשך 😃

אני מבין שיש לך הרבה זמן חופשי במכינה שאתה רואה אנימה כל היום?

אני מבין שיש לך הרבה זמן חופשי במכינה שאתה רואה אנימה כל היום?
אתמול היה המבחן במתמטיקה. המבחן הבא שלי יהיה רק עוד חודש+ אז יש לי קצת זמן להרגע בינתיים, במיוחד שעכשיו יש לי חופש עד יום רביעי בגלל החג. הפעם האחרונה שראיתי אנימה חדשה הייתה לפני בערך 3 חודשים

אתמול היה המבחן במתמטיקה. המבחן הבא שלי יהיה רק עוד חודש+ אז יש לי קצת זמן להרגע בינתיים, במיוחד שעכשיו יש לי חופש עד יום רביעי בגלל החג. הפעם האחרונה שראיתי אנימה חדשה הייתה לפני בערך 3 חודשים
טוב תהנה 😛

מקס יושב רואה אנימה מגרבץ ומדפדף בlbs כל היום.

חרשן אני אפילו לא רואה במהירות כזו פרקים...
כשהתחלתי לראות את ואן פיס ראיתי את כל הסדרה (בזמנו היה משהו כמו 600 פרקים בערך) בחודש בערך. 20+- פרקים ביום. היה מאוד משעמם בצבא 😃
מקס יושב רואה אנימה מגרבץ ומדפדף בlbs כל היום.
פשש איך אתה מכיר את הלו"ז שלי כל כך טוב?

כשהתחלתי לראות את ואן פיס ראיתי את כל הסדרה (בזמנו היה משהו כמו 600 פרקים בערך) בחודש בערך. 20+- פרקים ביום. היה מאוד משעמם בצבא 😃

פשש איך אתה מכיר את הלו"ז שלי כל כך טוב?

כמו שראיתי נארוטו
הייתי רואה משהו כמו 20+ פרקים ביום
וגם וואן פיס היה ככה פלוס מינוס
אבל כבר הפסקתי
כי מצאתי עוד דברים ולא כל היום לחרוש על אנימה
היה לי גם לקרוא מנגות ולנהל פורום אז התחלתי לראות פחות ופחות ביום

כמו שראיתי נארוטו
הייתי רואה משהו כמו 20+ פרקים ביום
וגם וואן פיס היה ככה פלוס מינוס
אבל כבר הפסקתי
כי מצאתי עוד דברים ולא כל היום לחרוש על אנימה
היה לי גם לקרוא מנגות ולנהל פורום אז התחלתי לראות פחות ופחות ביום
טוב חייב לציין שאני דיי מאוכז מABSOLUTE DUO. זה פשוט העתק לא מוצלח של SWORD ART ONLINE. בחור מיוחד שמנסה להגן על כולם וכל הבנות מתאהבות בו. זה לא שהאנימה גרועה, פשוט דיי מיציתי את הקונספט הזה כבר ב2 עונות של SAO אז זה קצת מבאס... אני חושב שאני אביא לזה 5 בניקוד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית