דיון יש לי טוטאל 640, מהם השיאים הנוכחיים? (סרטון סקוואט בפנים)

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
החברה ככה משבחים אותי על משקלי עבודה סקוואט 270 דדליפט(אחרי סקוואט) 240 חזה 130. רציתי לדעת מה המשקלים של הזוכים נגיד בקטגוריה עד 100 קילו אם מישהו יודע

מה לעזעזאל ראיתי הרגע?
אני היחיד ששם לב שהסקוואט נראה יותר רע מאיך שמלמדים אותו בקורס מאמנים?

אני לא יודע אם זה באמת 260 או לא, אבל זה לא רלוונטי. רבע/חצי סקוואט הוא לא מדד לכלום. הסקוואט המלא שלו יכול בתיאוריה להיות גם 210, אבל הרבה יותר סביר להניח שמדובר על הרבה פחות ממה שנוטים לחשוב כאן.

מלכתחילה זה יכולות הטלקינזיס שלי אמרו לי שסקוואט שגבוה מהדדליפט ב-30 ק"ג לא יהיה עמוק, וכשראיתי שעלה סרטון מיד הנחתי שמדובר בחזרה חלקית עם חברים תומכים. ובהנחה שאנחנו קונים את ה-240 דדליפט ומניחים שהוא לא מתאמן על סקוואט מלא, אני חושב שאנחנו מאוד נופתע (כלפיי מטה) מהמספר של הסקוואט המלא שלו. יש אנשים שמושכים 240, מתאמנים על סקוואט מלא ושופפים באיזור ה-170-180.

רק אומר.

הסקוואט באמת נראה גרוע, אבל לא נראה כמו חצי סקוואט. אולי חסר לו טיפה, אבל לא חצי.

הסקוואט באמת נראה גרוע, אבל לא נראה כמו חצי סקוואט. אולי חסר לו טיפה, אבל לא חצי.
למען האמת הגזמתי והתבלבלתי מעט, המינוח חצי סקוואט לא היה נכון, התכוונתי לאמצע כאן:
http://oi59.tinypic.com/ivdf69.jpg

בכל אופן, הזווית מאוד לא טובה ככה שבהנתן זווית רלוונטית יותר, אני יותר מאשמח לקחת את המילים שלי בחזרה 😃

• פותח/ת השרשור
חברים יקרים! קודם כל שבוע טוב ומבורך! הסקוואט היה בהחלט 90 מעלות בגלל זה אני שם את המוטות בצד בכדי להגיע אליהם ככה אני יודע כמה אני יורד.שום עזרה לא התקיימה כאן! לא יודע בנוגע לזווית אבל בהחלט תנועה מצויינת לעניות דעתי שוב זה משקל שלרוב אני לא עובד איתו אז לא תיכננתי לרדת יותר מ90. אני חושב שיש פה הרבה דעות של ילדים שלא מבינים באימונים ובטוח שלא עושים משקלים כבדים..ראיתי שמי שמבין ראה תנועה נכונה(תום..) ושוב אזכיר מטרתי לא היית להראות את עצמי אלא לשאול שאלה

אני חושב שיש פה הרבה דעות של ילדים שלא מבינים באימונים ובטוח שלא עושים משקלים כבדים..ראיתי שמי שמבין ראה תנועה נכונה(תום..)
אני רוצה רק להקדים ולומר שהידע שלי ב PL שואף בערך לכלום, ושהכח שלך בהחלט מרשים, אבל, מעצם היותי חבר בפורום הזה מזה זמן מה, אני קצת מכיר את הנפשות הפועלות. לא מעט "ילדים שלא מבינים באימונים", מבינים בכל הקשור לסקווט לא פחות מתום (ויסלח לי תום). חלקם מתחרים ומגיעים לתוצאות יפות.
אגב, בין דפי הפורום הזה מסתתר לו ילד בן 16, שהמישקלים שהזכרת כלל לא זרים לו, ואני מדבר ברמה של שלוש נורות לבנות.

חברים יקרים! קודם כל שבוע טוב ומבורך! הסקוואט היה בהחלט 90 מעלות בגלל זה אני שם את המוטות בצד בכדי להגיע אליהם ככה אני יודע כמה אני יורד.שום עזרה לא התקיימה כאן! לא יודע בנוגע לזווית אבל בהחלט תנועה מצויינת לעניות דעתי שוב זה משקל שלרוב אני לא עובד איתו אז לא תיכננתי לרדת יותר מ90. אני חושב שיש פה הרבה דעות של ילדים שלא מבינים באימונים ובטוח שלא עושים משקלים כבדים..ראיתי שמי שמבין ראה תנועה נכונה(תום..) ושוב אזכיר מטרתי לא היית להראות את עצמי אלא לשאול שאלה
שמע מאיר, אין שום ספק שאתה חזק בצורה יוצאת דופן, אבל לא תמיד יש קשר בין ידע לכוח.
זה שבן אדם לא מרים משקלים כבדים, לא אומר שהוא לא מבין ב"איך סקוואט אמור להראות".
ולמען האמת גם לפי דעתי יש מה לשפר בטכניקה שלך בסקוואט.
ד''א אני מודה שאני גם לא שולט לגמריי בטכניקה בסקוואט, ולפעמים היא מתפקששת לי..

בואו פשוט נסכים שיש פה בנאדם עם כוח מפלצתי שצריך מישהו מתחום הפוארליפטינג שפעם אחת יבוא אליו ויראה לו איך עושים סקוואט שעובר תחרות. אני לא רואה עוד סיבה להמשיך את הויכוח המפגר הזה.

אני חושב שיש פה הרבה דעות של ילדים שלא מבינים באימונים ובטוח שלא עושים משקלים כבדים
"כבד" הוא מושג יחסי,ואל תתנשא, ה"ילדים" האלה יכולים לפי מה שאני רואה ללמד אותך דבר או שניים על תנועה נכונה בסקוואט.

אין שום קשר בין גובה המוט בתחתית להאם שברת מקביל או לא.
ועוד יותר אין קשר בין חזק וחכם / מבין באימונים.
אני אשמח שתספר לנו בין מה למה אתה חושב שיש 90 מעלות?

אתה ממשיך לומר 90 מעלות,
סקוואט תקני זה פחות מ90 מעלות בין הירך לשוק...

סקוואט תקני גם לא נמדד לפי הזווית ירך-שוק, אלא לפי הזוית רצפה-ירך.

הגדרה:
תהי α הזווית הנוצרת בין ציר הירך לבין מישור הרצפה.
הסקוואט מוגדר אמ"מ
0° > α
. כלומר, אם
0° < α
הסקוואט אינו מוגדר.

@coldfire @Tom

נערך לאחרונה:
אתם סתם טוחנים מים , פותח האשכול יש לך פוטנציאל טוב , אבל צריך ללטש אותך .
חפש באיזור שלך אדם\מדריך המבין בטכניקה תקנית ונכונה ותלמד , בהתחלה כנראה תרד במשקלי עבודה אבל זאת ירידה לשם עליה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית