עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לעזעזאל ראיתי הרגע?
אני היחיד ששם לב שהסקוואט נראה יותר רע מאיך שמלמדים אותו בקורס מאמנים?
אני לא יודע אם זה באמת 260 או לא, אבל זה לא רלוונטי. רבע/חצי סקוואט הוא לא מדד לכלום. הסקוואט המלא שלו יכול בתיאוריה להיות גם 210, אבל הרבה יותר סביר להניח שמדובר על הרבה פחות ממה שנוטים לחשוב כאן.
מלכתחילה זה יכולות הטלקינזיס שלי אמרו לי שסקוואט שגבוה מהדדליפט ב-30 ק"ג לא יהיה עמוק, וכשראיתי שעלה סרטון מיד הנחתי שמדובר בחזרה חלקית עם חברים תומכים. ובהנחה שאנחנו קונים את ה-240 דדליפט ומניחים שהוא לא מתאמן על סקוואט מלא, אני חושב שאנחנו מאוד נופתע (כלפיי מטה) מהמספר של הסקוואט המלא שלו. יש אנשים שמושכים 240, מתאמנים על סקוואט מלא ושופפים באיזור ה-170-180.
רק אומר.
למען האמת הגזמתי והתבלבלתי מעט, המינוח חצי סקוואט לא היה נכון, התכוונתי לאמצע כאן:הסקוואט באמת נראה גרוע, אבל לא נראה כמו חצי סקוואט. אולי חסר לו טיפה, אבל לא חצי.
אני רוצה רק להקדים ולומר שהידע שלי ב PL שואף בערך לכלום, ושהכח שלך בהחלט מרשים, אבל, מעצם היותי חבר בפורום הזה מזה זמן מה, אני קצת מכיר את הנפשות הפועלות. לא מעט "ילדים שלא מבינים באימונים", מבינים בכל הקשור לסקווט לא פחות מתום (ויסלח לי תום). חלקם מתחרים ומגיעים לתוצאות יפות.אני חושב שיש פה הרבה דעות של ילדים שלא מבינים באימונים ובטוח שלא עושים משקלים כבדים..ראיתי שמי שמבין ראה תנועה נכונה(תום..)
שמע מאיר, אין שום ספק שאתה חזק בצורה יוצאת דופן, אבל לא תמיד יש קשר בין ידע לכוח.חברים יקרים! קודם כל שבוע טוב ומבורך! הסקוואט היה בהחלט 90 מעלות בגלל זה אני שם את המוטות בצד בכדי להגיע אליהם ככה אני יודע כמה אני יורד.שום עזרה לא התקיימה כאן! לא יודע בנוגע לזווית אבל בהחלט תנועה מצויינת לעניות דעתי שוב זה משקל שלרוב אני לא עובד איתו אז לא תיכננתי לרדת יותר מ90. אני חושב שיש פה הרבה דעות של ילדים שלא מבינים באימונים ובטוח שלא עושים משקלים כבדים..ראיתי שמי שמבין ראה תנועה נכונה(תום..) ושוב אזכיר מטרתי לא היית להראות את עצמי אלא לשאול שאלה
"כבד" הוא מושג יחסי,ואל תתנשא, ה"ילדים" האלה יכולים לפי מה שאני רואה ללמד אותך דבר או שניים על תנועה נכונה בסקוואט.אני חושב שיש פה הרבה דעות של ילדים שלא מבינים באימונים ובטוח שלא עושים משקלים כבדים
זה מחייב רק אם השם שלו זה ילדחלש@מאיר
זה מחייב שילד הוא חלש? יאאלה פורש עד שאין לי 21.
אין שום קשר בין גובה המוט בתחתית להאם שברת מקביל או לא.חברים יקרים! קודם כל שבוע טוב ומבורך! הסקוואט היה בהחלט 90 מעלות בגלל זה אני שם את המוטות בצד בכדי להגיע אליהם ככה אני יודע כמה אני יורד.שום עזרה לא התקיימה כאן! לא יודע בנוגע לזווית אבל בהחלט תנועה מצויינת לעניות דעתי שוב זה משקל שלרוב אני לא עובד איתו אז לא תיכננתי לרדת יותר מ90. אני חושב שיש פה הרבה דעות של ילדים שלא מבינים באימונים ובטוח שלא עושים משקלים כבדים..ראיתי שמי שמבין ראה תנועה נכונה(תום..) ושוב אזכיר מטרתי לא היית להראות את עצמי אלא לשאול שאלה
אם כבר אז קטן מ180 (מקביל זה לא 90 מעלות)הסקוואט מוגדר אמ"מ 90° > α .