הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אישה העלתה במשקל רב לאחר השתלת צואה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
השתלת צואה זה לא משהו חדש היום ויש אפילו "בנק צואה" והוא משלם באופן דיי מכובד למשתתפיו (כ-600 דולר למנה - יש מתנדבים?).
אישה שהייתה במשקל תקין, קיבלה השתלת צואה ממתנדב בעל עודף משקל רב (obese) ולאחר כ-18 חודשים היא העלת 15 ק"ג

http://www.idsociety.org/FMT_Weight_Gain/

לא מבין, אני תורם את הצואה שלי ואז משתילים אותו איפה בדיוק? ואיך זה תורם לאותו אדם שמשתילים אליו את הצואה שלי?
ריבונו של עולם, זה צואה.

לא מבין, אני תורם את הצואה שלי ואז משתילים אותו איפה בדיוק? ואיך זה תורם לאותו אדם שמשתילים אליו את הצואה שלי?
ריבונו של עולם, זה צואה.
אני מניח שאת החיידקים בצואה זה מה שצריכים.

נערך לאחרונה:
לא הבנתי מה הסיבה של העלייה במשקל..
הרכב חיידקי מעיים? זה עד כדי כך משפיע על חילוף חומרים?
😕

@Arik

ידעתי שזה משפיע , אבל לא חשבתי שזה ברמה הזוo_O

פעם הייתי אמורה לשתתף בניסוי במכון ויצמן לגבי הרכב חיידקים במעי
פרשתי בנקודה בה אמרו לי מה התפריט היומי שלי שכלל פאקינג חבילת שוקולד מריר לארוחת בוקר! איכס. רק בגלל שאני טבעונית רצו להתעלל בי. לאנשים רגילים פשוט נתנו לאכול לחם עם חמאה.
אבל הכל יצא לטובה,מי יודע אולי היו מחדירים לי חיידקים משמינים 🤮

אבל הכל יצא לטובה,מי יודע אולי היו מחדירים לי חיידקים משמינים 🤮
יום אחד ימצאו חיידקים מרזים, ואז הדיאטות ימותו.
את יכולה לדמיין מה נשים אנורקסיות ובילדרים לפני תחרות יוסיפו לתפריט שלהם 😃

אני מחכה שיתחילו להשתיל צואה כדי לטפל במחלות מטבוליות. אני סקרן לדעת אם אם יש עוד מחלות שלא יודעים שהן קשורות לחיידקי מעיים ועוברות מהתורמים למטופלים.

• פותח/ת השרשור
אפשר לתרום יותר ממנה אחת?
ואיפה תורמים?
תלוי כמה תוכל ייצר:
http://www.boston.com/health/2014/1...ou-per-dump/FMMhBXMKyFNTRXKoThmnpM/story.html

לא מבין, אני תורם את הצואה שלי ואז משתילים אותו איפה בדיוק?
לוקחים את הצואה שלך, מבודדים בה מרכיבים מסויימים (חיידקים בעיקר), שמים את התרכובת בקפסולה ואז מי שצריך לוקח את זה כמו כדור רגיל לכל דבר.

הרכב חיידקי מעיים? זה עד כדי כך משפיע על חילוף חומרים?
כנראה שכן. עד כה זה נוסה בבעלי חיים, בעיקר בעכברים והראה תוצאות מאוד מוזרות בהקשר של המון דברים לא רק השמנה. כתבנו על כך בפורטל לפני זמן מה:
https://www.kilogram.co.il/4591/מיקרוביוטה-החיידקים-שמנסים-לשגע-את-גו/

אישה שהייתה במשקל תקין ... העלתה 15 ק"ג
- זה מצטרף לכמה מחקרים עם תוצאות דומות על עכברים (או עכברושים). הולך ומסתמן שחיידקי המעי יהיו הלהיט של העשור הקרוב, ואפשר לשער שספורטאי צמרת יפתחו ליין של גלולות צואה שלהם. בתיאבון!

- זה מצטרף לכמה מחקרים עם תוצאות דומות על עכברים (או עכברושים). הולך ומסתמן שחיידקי המעי יהיו הלהיט של העשור הקרוב, ואפשר לשער שספורטאי צמרת יפתחו ליין של גלולות צואה שלהם. בתיאבון!
עכשיו, במבצע! ג'יי קאטלר, אחרי עצירות של יומיים!

נו. ואחר כך יתחילו ויכוחים בפורומים של פיתוח גוף, אם יש חלון הזדמנויות חראבולי. צריך לחרבן חצי שעה מהרגע שקמת, או שמה שחשוב זה כמות החרא בסוף היום.

האשכול הזה מסריח! ברשותך אני עובר לעניינים פחות אנליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית