עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שוב פעם מחקרים מחקרים...הכל שווה לתחת מה אתה לא מבין, עובדה שעשיתי 5X5 לפי הספר
ירדתי באחוזי שריר, ובעצימות משקלים...עובדה וזהו, מה יש למחקרים שלך לומר על זה???
ולהביא אנשים...אין בעייה אני אומר לכמה מהם להצתרף לדיון, כמו למאמן חדר כושר שלי שדיברתי איתו לפני שעה שהלכתי לחדר כושר, והתגובה שלו הייתה "חחחח למה אתה בכלל מתווכח איתם הם ילדים קטנים שלא מבינים כלום"
עזבו אין לי סיבה להמשיך בדיון הזה אתם פשוט חבורה של ילדים קטנים שחושבים שהם יודעים
הכל ולא יודעים שיט, אני לא ממשיך להגיב לדיון הזה כי הוא לא לרמה שלי.
קיצור, אחרי הדיון הסוער, שורה אחרונה: לעבור לss או לא?
מה לא הבנת ? חרא תוכנית זה לפאורליפטרים. הינה נוי תראה איזה גדול הוא 120 קילו של מסה דמיונית.
רציני או שזה בציניות?
קיצור, אחרי הדיון הסוער, שורה אחרונה: לעבור לss או לא?
איך זה שאף אחד לא שאל את מר 120 קילו כמה הסקוואט שלו? 🤡
תלוי מה הוא מגדיר כסקוואט:jester:איך זה שאף אחד לא שאל את מר 120 קילו כמה הסקוואט שלו? 🤡
תכלס אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו אני לא חושב שהוא טען שתוכנית כזאת יותר טובה מאחרת הוא פשוט אמר של להיות חסיד של תוכניות ספציפיות ועל כל אחד (במיוחד ברמות שונות אבל לא רק) תוכנית תשפיע באופן אחר והניסיון האישי של כל אחד יכול לעזור לבחור איזה תוכנית תעזור לו יותר וסתם כדרך אגב התוכנית שתעזור לכם לעלות הכי הרבה במשקלים בהכרח לא תהיה התוכנית הכי יעילה לעלייה במסת שריר.