הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית 5X5

• פותח/ת השרשור niv
  • פורסם בתאריך

niv

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-67
50
0
האם מקבלים גם גדילת שריר בתוכנית?
כמה אחוזה בערך מתוכנית רגילה? (אם אתם מעוניינים לראות את תוכנית שלי פתחתי אשכול ופירסמתי אותה לא מזמן)
והאם זה לא קצר מדיי? מה הקאטצ' בתוכנית הזאת?

תודה.

איזה "ה"? מה אתה רוצה? עושה רושם שבאמת יש לך בעיה.

יש לך בעיה בדיון בלי קשר לשגיאות כתיב שיש או אין לך, אני בד"כ לא שם לב לדברים כאלה אם הם לא בולטים מאוד. מה שאני כן שם לב אליו זה יכולת לגבות טענות ולהתייחס לנימוקים של אחרים.

שוב פעם מחקרים מחקרים...הכל שווה לתחת מה אתה לא מבין, עובדה שעשיתי 5X5 לפי הספר
ירדתי באחוזי שריר, ובעצימות משקלים...עובדה וזהו, מה יש למחקרים שלך לומר על זה???
ולהביא אנשים...אין בעייה אני אומר לכמה מהם להצתרף לדיון, כמו למאמן חדר כושר שלי שדיברתי איתו לפני שעה שהלכתי לחדר כושר, והתגובה שלו הייתה "חחחח למה אתה בכלל מתווכח איתם הם ילדים קטנים שלא מבינים כלום"
עזבו אין לי סיבה להמשיך בדיון הזה אתם פשוט חבורה של ילדים קטנים שחושבים שהם יודעים
הכל ולא יודעים שיט, אני לא ממשיך להגיב לדיון הזה כי הוא לא לרמה שלי.

אם השאלה מי יכול להביא יותר אנשים גדולים וחזקים עם מסה (ללא שימוש בהורמונים ) אני מנצח .
אבל זה גם לא אומר כלום , הבעיה מאחורי תוכניות מפוצלות שאין מאחוריהן שום הגיון , תשאל את עצמך למה אתה צריך לחלק את הגוף לשרירים למרות שהגוף שלך לא פועל ככה .
מתי אתה מעלה משקל בהרמה מסויימת ? איך אתה מחליט על נפח האימון והתדירות שלו .
אני מבטיח לך שמה שאתה עשית ב10 שנים של אימון אני עשיתי בשנה וחצי , שגם בהן הייתי חצי שנה ליצן .

נערך לאחרונה:
ניב כדי להבין אם הבנת מה הלך פה

תרשום מי בעד 5X5 ומי נגד ? (מבין כל מי שהגיב ב 2 דפים האחרונים)

הרגע שהבנתי שהוא מבלבל את המוח הוא הרגע שהוא אמר ש5x5 רק פגעה לו במשקלי עבודה
באמת... איך משפרים את הסקוואט בצורה הכי יעילה? אם עושים סקוואט פעם בשבוע או 3 פעמים בשבוע?

• פותח/ת השרשור
אוקיי, נראה לי שאני יעבור לSS בזמן הקרוב, השאלה מה ההיגיון בכל כך מעט סטים?

זה נכון בעיקר אם אתה סופר כל מיני משחקים ודברים לא רציניים שאולי עושים במה שאתה מגדיר תוכנית רגילה. אם תשווה בין העבודה האמיתית תראה שהפערים לא כאלה גדולים. בכל מקרה, כשעובדים קשה זה אימון לא קל ובטח שלא קצר.

שורה תחתונה - קיבלת מספיק עצות, יש מספיק מידע פה בפורום ובפורטל מאמרים. עכשיו תעשה מה שאתה רוצה.

תכלס אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו אני לא חושב שהוא טען שתוכנית כזאת יותר טובה מאחרת הוא פשוט אמר של להיות חסיד של תוכניות ספציפיות ועל כל אחד (במיוחד ברמות שונות אבל לא רק) תוכנית תשפיע באופן אחר והניסיון האישי של כל אחד יכול לעזור לבחור איזה תוכנית תעזור לו יותר וסתם כדרך אגב התוכנית שתעזור לכם לעלות הכי הרבה במשקלים בהכרח לא תהיה התוכנית הכי יעילה לעלייה במסת שריר.

תכלס אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו אני לא חושב שהוא טען שתוכנית כזאת יותר טובה מאחרת הוא פשוט אמר של להיות חסיד של תוכניות ספציפיות ועל כל אחד (במיוחד ברמות שונות אבל לא רק) תוכנית תשפיע באופן אחר והניסיון האישי של כל אחד יכול לעזור לבחור איזה תוכנית תעזור לו יותר וסתם כדרך אגב התוכנית שתעזור לכם לעלות הכי הרבה במשקלים בהכרח לא תהיה התוכנית הכי יעילה לעלייה במסת שריר.

מה שרוצים ממנו זה נימוק , נסיון אישי יכול להיות מוערך שהוא בא עם איזשהוא הסבר .
לתוכניות מפוצלות אין שום בסיס שעומד מאחוריהן חוץ מהרעיון המפגר שצריך לאמן כל שריר בגוף בנפרד .
צריך לעקור את "האמונה " שכולנו שונים ועל כל אחד יעבוד משהוא שונה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית