עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
די עצוב לי שאנשים עדיין לא מבינים למה SS זה BIG YES למתחילים...
היה מן עליהום על לעשות SS ושום דבר אחר לא טוב תסתכל מתחילת השרשור אם הבנתי לא נכון אז SORRY
זה נאמר בהקשר של מתחיל, עם התחשבות ברמת המתאמן כמו שאמרת. אף אחד לא אומר שכולם צריכים לעשות את התוכנית.
אם זה נאמר בהקשר שהוא מתאמן מתחיל אז סבבה (גם אני בעד) וכנראה שלא הבנתי , לי זה היה נראה שאנשים אומרים SS ויהי מה ושלתוכניות מפוצלות אין יותר מקום בעולם(בלי שום קשר לרמת המתאמן), לפחות יצא מזה דיון מעניין.
אם זה נאמר בהקשר שהוא מתאמן מתחיל אז סבבה (גם אני בעד) וכנראה שלא הבנתי , לי זה היה נראה שאנשים אומרים SS ויהי מה ושלתוכניות מפוצלות אין יותר מקום בעולם(בלי שום קשר לרמת המתאמן), לפחות יצא מזה דיון מעניין.
לא הבנתי מה רנדומלי זה שלא מכריחים אותך לעשות קפיצה במשקל כל אימון \ שבוע ?הבעיה העיקרית שלי היא הדרך בה אתה מתקדם בהן , כל עוד אתה עובד בתוכנית שההתקדמות נעשית באופן רנדומלי או לא נעשת בכלל , אז התוכנית כנראה דפוקה .
לא הבנתי מה רנדומלי זה שלא מכריחים אותך לעשות קפיצה במשקל כל אימון \ שבוע ?
לא הבנתי מה רנדומלי זה שלא מכריחים אותך לעשות קפיצה במשקל כל אימון \ שבוע ?
לא חייב הוספת משקל , אבל כל עוד אין תכנון מראש ...
מה עוד שיש הבדל די גדול בין להתקדם בפרפר בשיפוע שלילי מאשר להתקדם בבנץ'.
מה ההבדל?
נו באמת איזה תכנון צריך אני בא להתאמן אתה חושב שאני צריך שיגידו לי (בתוכנית) תעלה משקל
אם אני יכול אני מעלה אם לא אז זוכר שבאימון הבא אני צריך לעלות
קודם כל נניח ואני לא מעלה בסט הראשון אז אני כבר אדע בסט השני אם אני מסוגל או לא.אתה נביא? אתה לא יכול לדעת אם אתה יכול לעלות משקל אתה צריך לנסות.
נו באמת איזה תכנון צריך אני בא להתאמן אתה חושב שאני צריך שיגידו לי (בתוכנית) תעלה משקל
אם אני יכול אני מעלה אם לא אז זוכר שבאימון הבא אני צריך לעלות
קודם כל נניח ואני לא מעלה בסט הראשון אז אני כבר אדע בסט השני אם אני מסוגל או לא.
במקרה שטעיתי יש ספוטר שיסגור איתי את החזרות האחרונות BIG DEAL
אחלה דרך להתקדם , הספוטר שלך בטח בחור חזק .