עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין סיבה לעשות גם תוכניות A או AB , אם הן נבנות באותו הגיון של התוכניות מפוצלות הקלאסיות .
הבעיה איתן הן לא רק התדירות ,נפח או עצימות .
אלא גם בחירת התרגילים , טווח החזרות וכו..
הבעיה העיקרית שלי היא הדרך בה אתה מתקדם בהן , כל עוד אתה עובד בתוכנית שההתקדמות נעשית באופן רנדומלי או לא נעשת בכלל , אז התוכנית כנראה דפוקה .
נכון לעכשיו מעטים הפעמים שיוצא לנו באמת לעזור אחד לשני (אלא אם כן כשל היה מתוכנן)
ואנחנו עולים במשקלים מאימון לאימון (שוב ברור לי שזה רק אומר שאנחנו בשלבים מתחילים) אבל זה גם אומר שהתוכנית עובדת ואנחנו כן מתקדמים ,להגיד שתוכניות כמו AB* הם שכונה כי אנשים שמתאמנים בה הם ילדים קטנים שלא יודעים מתי הם צריכים לעלות משקל לעומת תוכניות אחרות ש "מכריחות אותך לעלות משקל" זה מראה על חוסר בגרות.
נכון לעכשיו מעטים הפעמים שיוצא לנו באמת לעזור אחד לשני (אלא אם כן כשל היה מתוכנן)
ואנחנו עולים במשקלים מאימון לאימון (שוב ברור לי שזה רק אומר שאנחנו בשלבים מתחילים) אבל זה גם אומר שהתוכנית עובדת ואנחנו כן מתקדמים ,להגיד שתוכניות כמו AB* הם שכונה כי אנשים שמתאמנים בה הם ילדים קטנים שלא יודעים מתי הם צריכים לעלות משקל לעומת תוכניות אחרות ש "מכריחות אותך לעלות משקל" זה מראה על חוסר בגרות.
עם כזה סימוכין (מה גם שהכתבה השניה בכלל לא אומרת את מה שאתה טוען) הייתי מתבייש לחזור.
מתוך הכתבה השניה
Beginners should start out with a full body routine and move up to a split routine after they've proven that they can stick to a workout plan. A split routine can sometimes be more demanding and might cause a beginner to quit before they see any results. Again, whichever option you end up choosing, know that it is better than doing nothing. Exercise, no matter how it is done, usually has positive effects.
אה, ערבבתי בין הסדר שלהם. הראשונה לא אומרת את מה שאתה טוען.
ט
כנראה בגלל זה אני כל כך גדול וחזק 😃 יותר מאחרים,
.
יאללה, שים סרטון שלך מרים משהו.
לגבי השאר, נכנסת לדיון עם טענה ש5*5 זאת תוכנית גרועה שרק ירדת ממנה במשקל ובכוח, לא?
טוב חחח אני רואה שזה כמו לדבר לקיר...אחי שהיה לך ערב נעים, אני שלא כמוך יודע להקשיב ולקבל עצות גם שאני לא חושב שהם נכונות אז אני בודק שואל קורא ולומד, כמו במקרה הזה,
כנראה בגלל זה אני כל כך גדול וחזק 😃 יותר מאחרים,
אמרתם שfull body הרבה יותר טוב ושמפוצלות זה חרא...בדקתי שאלתי לא מצאתי לאמת, נכון שfull body זה לא חרא של תוכנית(ולא שאמתי את זה מעולם) פשוט היא לא יותר טובה.
חחח וכן המקורות ממש מפוקפקים...ידעתי שאי אפשר לסמוך אל אנשים עם תארים מוכחים מאוניברסיטאות אייבי ליג.
נכון כי התחלתי אותה אחרי שכבר הייתי כביכול מתאמן מתקדם, והיא יותר מתאימה למתחילים,
למרות שגם מתחילים יכולים לעשות מפוצלות כי אני גם התחלתי עם מפוצלות(עם קצת יותר קבוצות שרירם) אבל מפוצל
סוף שבוע אני מעלה תמונות, אני צריך עוד לצלם את עצמי עושה 160 קילו חזה בפוור ליפט
זה באמת משנה כמה משקל הוא עושה ? זה יתן יותר משקל לתשובה שלו ?נשמח לראות סקוואט או דדליפט .
זה באמת משנה כמה משקל הוא עושה ? זה יתן יותר משקל לתשובה שלו ?
כרגע לפחות ממה שאני מבין הבעיה שלכם שבתוכניות המפוצלות הקלאסיות לא אומרים לכם תעלו משקל כל X זמן ושאתם לא מצליחים תעשו X וכל מיני דברים שאתם יכולים להחליט עליהם פחות או יותר לבד לפי ההתקדמות שלכם.
זה באמת משנה כמה משקל הוא עושה ? זה יתן יותר משקל לתשובה שלו ?
כרגע לפחות ממה שאני מבין הבעיה שלכם שבתוכניות המפוצלות הקלאסיות לא אומרים לכם תעלו משקל כל X זמן ושאתם לא מצליחים תעשו X וכל מיני דברים שאתם יכולים להחליט עליהם פחות או יותר לבד לפי ההתקדמות שלכם.
טוב אחרי שהתפנה לי קצת זמן החלטתי לחפש באתרים שאני בדרך כלל קורא בהם קצת תשובות מקצועיות,
כי מישום מה כולם בפורום חושבים full body זה פשוט הדבר הכי טוב שיש ותוכניות מפוצלות זה כלום,
הכתבה הראשונה מtmuscle (האתר הקבוע שלי):
http://www.tmuscle.com/free_online_...ining_performance/full_body_vs_split_training
והשניה מstraighthealth
http://straighthealth.com/pages/articles/earticles/full-body-vs-split-routine.html
המסקנה משני המאמרים אומרת בערך דבר אחד, תוכניות full body מתאימות יותר למתחילים ומפוצלות יותר למתקדמים(אגב כמו שאמרתי בהתחלה),
ועוד דבר, קובי עזרה ועוד רבים ממאמני הכושר המובילים בארץ כולם אמרו לי אישית אותם דברים, כמו שרשומים מעלה(שלמתאמנים מתקדמים תוכניות כאלה בדרך כלל לא מתאימות).
הוא אמר שהוא בחור חזק וגדול , על פי חוקים הפורום הוא צריך להביא סרטון .
כנראה שאתה לא כל כך חכם , הסברנו לך כמה פעמים את ההגיון מאחורי עבודה על פי תוכניות קבועות , אם נראה לך שאימון אקראי עובד יותר טוב אתה מוזמן לכתוב ספרים על זה והתחיל לאמן ספורטאים ולעשות הרבה כסף .