הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קניית Adidas Powerlift 2.0

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
http://www.ebay.com/itm/New-adidas-...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3cee5d5f96

אני מעוניין לקנות את הזוג הזה בצבע הזה

הנעליים כולל המשלוח לארץ יעלה 152$ קרי 593 ש"ח.

האם חוץ מזה אני אצטרך לשלם איזשהו מס כשהנעליים יגיעו לארץ ?

ומי שהתנסה בשילוח של נעליים לארץ מה עדיף ? איביי או לקנות מרוג פיטנס ולהביא את זה עם חברה חיצונית ?

תקנה דרך הלינק הזה, תרשם לאתר ותקבל 15% הנחה.
http://www.adidas.com/us/powerlift-2.0-shoes/G96434.html
תנסה לבקש משירות הלקוחות עוד הנחה ל-75 דולר
בכל מקרה תשלח דרך buy2usa בעלות 20$

מעל 75$ תוסיף מע"מ ועוד כמה דולרים לעמלות

http://www.ebay.com/itm/New-adidas-...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3cee5d5f96

אני מעוניין לקנות את הזוג הזה בצבע הזה

הנעליים כולל המשלוח לארץ יעלה 152$ קרי 593 ש"ח.

ומי שהתנסה בשילוח של נעליים לארץ מה עדיף ? איביי או לקנות מרוג פיטנס ולהביא את זה עם חברה חיצונית ?

איך אתה סגור לגביי המידה?
מדדת בחנות נעל כלשהי של אדידס כדי להיות בטוח?

אני עשיתי מה שחנן המליץ לך והנעליים הגיעו מאוד מהר לארץ. יצא לי 400 וקצת שקלים סה"כ

קח נעל ספורט אדידס רגילה, תמדוד. זה אותם מידות בדיוק.
אני 45בנעל ספורט אדידס רגילה, לקחתי 45.5, יושב בול עם טיפה מרווח שלא יקרה מצב שפתאום הבוהן תגדל לי ולא יהיה מקום 0.0

• פותח/ת השרשור

הייתי אצל מייק ולבשתי אדיפאוור(אחחחח איזה נעל, אורגזמה!) של אחד המתאמנים שלו, אז יצא לי טוב.

תקנה דרך הלינק הזה, תרשם לאתר ותקבל 15% הנחה.
http://www.adidas.com/us/powerlift-2.0-shoes/G96434.html
תנסה לבקש משירות הלקוחות עוד הנחה ל-75 דולר
בכל מקרה תשלח דרך buy2usa בעלות 20$

מעל 75$ תוסיף מע"מ ועוד כמה דולרים לעמלות

אני צריך לדבר עם שירות הלקוחות לפני או אחרי שאני קונה את הנעליים ?

מה בדיוק להגיד לש"ל שלהם ? שאני רוצה עוד הנחה בגלל מיסים ? חחחח

ואיך אני משלב את הקנייה עם buy2usa ? קודם קונה ואז משתמש ב-buy2usa ?

הייתי אצל מייק ולבשתי אדיפאוור(אחחחח איזה נעל, אורגזמה!) של אחד המתאמנים שלו, אז יצא לי טוב.

אני צריך לדבר עם שירות הלקוחות לפני או אחרי שאני קונה את הנעליים ?

מה בדיוק להגיד לש"ל שלהם ? שאני רוצה עוד הנחה בגלל מיסים ? חחחח

ואיך אני משלב את הקנייה עם buy2usa ? קודם קונה ואז משתמש ב-buy2usa ?
אתה קודם נרשם ל buy2usa כדי לקבל כתובת אמריקאית, לפני הקנייה תפנה אליהם עם הדגם/מידה שאתה רוצה ותבקש הנחה נוספת כדי שהמחיר יגיע ל 75$, מקסימום יגידו לא. זה רק 1.5 דולר שיחסכו לך 20 דולר במע'מ

• פותח/ת השרשור
אתה קודם נרשם ל buy2usa כדי לקבל כתובת אמריקאית, לפני הקנייה תפנה אליהם עם הדגם/מידה שאתה רוצה ותבקש הנחה נוספת כדי שהמחיר יגיע ל 75$, מקסימום יגידו לא. זה רק 1.5 דולר שיחסכו לך 20 דולר במע'מ

לא הבנתי, אני צריך לבקש מאדידס את ההנחה או מ-BUY2USA ?

מזתומרת? אז למה היא כן?

היא נמכרת כנעל כזו, אבל היא לא עשויה מאותו חומר ולא באותה איכות כמו נעל אמיתית. לא תראה משקולן עם נעל כזו. הסוליה לא קשה באותה צורה והיא כן נדחסת במידה מסויימת.

@Rhino יכול להעיד על ההבדל.

היא נמכרת כנעל כזו, אבל היא לא עשויה מאותו חומר ולא באותה איכות כמו נעל אמיתית. לא תראה משקולן עם נעל כזו. הסוליה לא קשה באותה צורה והיא כן נדחסת במידה מסויימת.

@Rhino יכול להעיד על ההבדל.
שמעתי על ההבדל בינה לבין אדיפאוור למשל, חשבתי אתה מתכוון לנעל הזאת יש ייעוד אחר או משהו

שמעתי על ההבדל בינה לבין אדיפאוור למשל, חשבתי אתה מתכוון לנעל הזאת יש ייעוד אחר או משהו

לא ברור לי מה הייעוד שלה, אבל במחיר הזה הייתי הולך על vsathletics או משהו בסביבה.

לא ברור לי מה הייעוד שלה, אבל במחיר הזה הייתי הולך על vsathletics או משהו בסביבה.
הבעיה בנעליים אחרות זה לקלוע בול למידה הנכונה, לא?

אני חושב שזאת נעל שמתאימה לשלב הבא אחרי האולסטאר ולפני משו שיתאים למשקולן הארדקור 🤣

הבעיה בנעליים אחרות זה לקלוע בול למידה הנכונה, לא?

אני חושב שזאת נעל שמתאימה לשלב הבא אחרי האולסטאר ולפני משו שיתאים למשקולן הארדקור 🤣

זו נעל שמתאימה למישהו שרוצה לקנות נעל פעמיים. אין שום בעיה לפגוע במידה הנכונה. נעליי הרמת משקולות מיוצרות במידות מדויקות, ויש מדריכים (אפילו כאן בפורום) איך למצוא את המידה המדויקת שלך.

זו נעל שמתאימה למישהו שרוצה לקנות נעל פעמיים. אין שום בעיה לפגוע במידה הנכונה. נעליי הרמת משקולות מיוצרות במידות מדויקות, ויש מדריכים (אפילו כאן בפורום) איך למצוא את המידה המדויקת שלך.
קודם כל מסכים, אין ספק שזה לקנות את.זה ואחרי זמן מה להחליט ללכת על משו טוב יותר.
אבל יש הפרש כלכלי לא קטן, לא?

לגביי המדריכים, לא ידעתי.. נשמע מעניין.
אבדוק את זה

קודם כל מסכים, אין ספק שזה לקנות את.זה ואחרי זמן מה להחליט ללכת על משו טוב יותר.
אבל יש הפרש כלכלי לא קטן, לא?

לגביי המדריכים, לא ידעתי.. נשמע מעניין.
אבדוק את זה

http://www.vsathletics.com/store/VS-Athletics-Weightlifting-Shoe.html

נעל שהייתה אצלי יותר מ-5 שנים והיא עדיין בסדר.

אם הנעל עולה יותר מ75$ אתה תשלם 20$ על המשלוח + 20$ מס ולאור העלות אז כנראה שעוד 5$ ביטוח...
דרך אגב ראיתי את הנעל הזו גם ב65$.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית