הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית חגורה בפעם הראשונה

GreenApe

משתמש מתחיל
58
27
נק' מוניטין:
42
58
27
בשעה טובה שהתקופה הארורה הזאת ממש עוד מעט מאחורינו ונוכל לחזור להתאמן, החלטתי שהגיע הזמן לקנות חגורה. בגלל שזאת הפעם הראשונה שלי, יכול להיות שהשאלות קצת בסיסיות, אבל אשמח לעזרה כדי להיסגר על הדברים.
אני מחפש חגורה שתתאים לסקאווט ולדדליפט. התקציב גמיש, ומוכן להשקיע בשביל חגורה שתעשה את העבודה ותחזיק כמובן לאורך זמן. אני לא בחור גדול - 1.72, 70 ק"ג, היקף טבור כ-95 ס"מ ("37). אין לי שום כוונה להתחרות,אם זה משנה משהו.
ממה שהצלחתי להבין יש 3 חברות מומלצות: Pioneer, Inzer and SBD. אני מניח שיש בעיה של משלוח לארץ, אז זה פקטור די רציני בהחלטה.
איזה עובי מומלץ? 10 מ"מ מספיק או שעדיף 13 מ"מ? אני פוחד שהחגורה תהיה מאסיבית מדיי בשבילי.
מה היתרונות / חסרונות של Leaver ו-Prong? אם אני הולך על אבזם, אז מה השיקולים בבחירה של אבזם יחיד או אבזם כפול?
הבנתי שלפיוניר יש מנגנון סגירה במרווחים של "1/2 (Pioneer cut). מישהו התנסה בזה? האם זה מומלץ?
אם יש משהו נוסף שאני צריך לדעת עליו ושכחתי לשאול, כמובן שאשמח לטיפים בכל מה שאפשר.

תודה רבה!

רק pioneer, לא שהשאר רעים, הם פשוט יקרים ולא מציעים יותר איכות ביחס לpioneer

יש לי pioneer cut וזה אחלה.

משלוח לא יקר, חגורה איכותית מאוד.

האמת הייתי הולך על 10ממ אם אתה מתאמן מתחיל, בעיקר כי 13 ממש מעצבן ולא נוח. אבל זו דעה אישית כבר - אני כרגע משתמש בpioneer cut 13mm

ופעם השתמשתי בחגורה של רוג 10ממ אם אני לא טועה שעדיין אני אוהב מאוד לתרגילי עזר

פיוניר פשוט נותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר.
אתה יכול ללכת על הpioneer cut או הPAL שאמור בקרוב להיות אפשר להזמין אותו עם כל חגורה, וכרגע אפשר להזמין אותו רק בנפרד בתוספת של איזה 60 דולר.
לגבי פרונג - רק סינגל. אין שום סיבה אף פעם להשתמש בדאבל פרונג. אין שום סכנה שזה ישתחרר פתאום.
לגבי מנוף נגד פרונג:
היתרון של מנוף הוא סגירה ופתיחה קלים יותר של החגורה.
החיסרון הוא שבשביל להחליף חור צריך מברג - זה נכון לכל חגורה חוץ מsbd, וכמעט נכון לPAL כי יש לך 6 חורים לנוע ביניהם למעבר לזה אתה צריך מברג, אבל בשביל שבשגרה לא תצטרך להחליף חור כי פתאום היום אתה קצת יותר מלא הנוזלים הם עושים את העבודה.
החיסרון השני של מנוף זה שזה חלק שיכול להישבר בסופו של דבר. לרוב החברות יש אחריות וישלחו לך חדש אם יקרה לו משהו, אבל זה משהו שכדאי לדעת.
ובכללי יש אנשים שלא אוהבים את המנגנון של מנוף ומעדיפים פרונג.
דעתי האישית היא שהpal זה החגורה הכי טובה שיש היום בשוק ואני מחכה שיהיה אפשר כבר להזמין אותה ואז אמכור את החגורות שיש לי עכשיו (sbd 13mm ואינזר 10 מ''מ פרונג)

רק pioneer, לא שהשאר רעים, הם פשוט יקרים ולא מציעים יותר איכות ביחס לpioneer

יש לי pioneer cut וזה אחלה.

משלוח לא יקר, חגורה איכותית מאוד.

האמת הייתי הולך על 10ממ אם אתה מתאמן מתחיל, בעיקר כי 13 ממש מעצבן ולא נוח. אבל זו דעה אישית כבר - אני כרגע משתמש בpioneer cut 13mm

ופעם השתמשתי בחגורה של רוג 10ממ אם אני לא טועה שעדיין אני אוהב מאוד לתרגילי עזר
אני עכשיו ממש בבאסה שלא הכרתי את החברה הזאת לפני שקניתי את INZER שיש לי כרגע:Confused:
אולי אזמין שיהיה חגורה ספייר:sarcastic:

שקניתי את INZER שיש לי כרגע
אצלנו ב'יצחק ציוד לא בע''מ' נשמח לקנות ממך את החגורה

לגבי פרונג - רק סינגל.
לגמרי
במיוחד אם הכרס הולכת לפנייך (כמו אצלי)
לחגורה ראשונה הייתי הולך על 10
זה מה שעשיתי
לא התחברתי לקונספט של 10
ומאז היא אנדרטה בחדר

אתה מוזמן לבדוק את החגורה שיש לי בבית (METAL השחורה)
האינזר חדשה ונשארת איתי:stop-26:
עריכה: אבל החגורה הזאת היא 10 כולל האינזר שלי

למה לעזאזל שתזמין חגורה של פיוניר / SBD / אינזר?

כולה חגורה ראשונה, במקסימום תקנה RDX.

לגמרי
במיוחד אם הכרס הולכת לפנייך (כמו אצלי)

זה מה שעשיתי
לא התחברתי לקונספט של 10
ומאז היא אנדרטה בחדר

אבל אתה 120 קילו, הוא 72. שים עליו חגורה של 13 ממ הוא יתקפל לשניים.

למה לקנות rdx רק בשביל למכור אותה אחרי וזה ולקנות פיוניר?

כי היא עולה 150 ש"ח, והיא משרתת אותי נאמנה כבר קרוב לשנתיים.

אם אתה לא מוכן להשקיע 150 ש"ח בשנתיים כדי לראות אם אתה בכלל זקוק למשהו יותר טוב זו בעיה אחרת.

תקנה גם את המכונית הכי טובה בשוק כי חבל לקנות מכונית רגילה ואז למכור כדי לקנות יותר טובה בעתיד.

אתה גם קונה בחיטוב בגדים במידה אחת מעל מה שאתה צריך כרגע כדי שיהיה לך למסה? (חבל לזרוק ולקנות אחר)

שאתה מחפש לקנות בית אתה מחפש 5 חדרים שיהיה מקום לילדים שיהיו לך בעתיד? כי חבל לקנות 3 חדרים ולמכור כדי לקנות 5 חדרים בעתיד.

ואפשר להשליך את הדוגמא הזו עוד על עשרות דברים.

קודם כל תנסה, אם תרגיש שזה מה שאתה צריך ובאמת הRDX לא נותנת מענה אז תחליף למשהו יותר טוב.

מי שקונה ומנסה משהו פעם ראשונה והולך על ההכי יקר מההתחלה כנראה שיש לו בעיה קלה של צרכנות שגויה.

או שמצא דיל טוב,כמוני

אין שום בעיה אתה יכול למצוא דיל טוב ומתגמל וכדאי לך להזמין.

הבחור פה לא מצא דיל אלא שואל במילים אחרות "מה הכי טוב שיש היום" - שזו לדעתי צרכנות של ילד בן 8.

אין שום סיבה לקנות משהו שבחיים לא ניסית ואתה לא יודע אפילו אם אתה צריך וישר ללכת על הכי טוב בשוק,
אני בספק שהוא ירגיש הבדל בתור התחלה בין סוגי חגורות.

כי היא עולה 150 ש"ח, והיא משרתת אותי נאמנה כבר קרוב לשנתיים.

אם אתה לא מוכן להשקיע 150 ש"ח בשנתיים כדי לראות אם אתה בכלל זקוק למשהו יותר טוב זו בעיה אחרת.

תקנה גם את המכונית הכי טובה בשוק כי חבל לקנות מכונית רגילה ואז למכור כדי לקנות יותר טובה בעתיד.

אתה גם קונה בחיטוב בגדים במידה אחת מעל מה שאתה צריך כרגע כדי שיהיה לך למסה? (חבל לזרוק ולקנות אחר)

שאתה מחפש לקנות בית אתה מחפש 5 חדרים שיהיה מקום לילדים שיהיו לך בעתיד? כי חבל לקנות 3 חדרים ולמכור כדי לקנות 5 חדרים בעתיד.

ואפשר להשליך את הדוגמא הזו עוד על עשרות דברים.

קודם כל תנסה, אם תרגיש שזה מה שאתה צריך ובאמת הRDX לא נותנת מענה אז תחליף למשהו יותר טוב.

מי שקונה ומנסה משהו פעם ראשונה והולך על ההכי יקר מההתחלה כנראה שיש לו בעיה קלה של צרכנות שגויה.
לא מסכים לגבי החגורה. לדעתי, עדיף להשקיע בחגורה טובה כבר מההתחלה.
עשיתי את אותו הדבר שקניתי RDX בהתחלה ואח"כ החלפתי.. הייתי מעדיף להשקיע בחגורה טובה שתשמר יותר משנתיים.

לא מסכים לגבי החגורה. לדעתי, עדיף להשקיע בחגורה טובה כבר מההתחלה.
עשיתי את אותו הדבר שקניתי RDX בהתחלה ואח"כ החלפתי.. הייתי מעדיף להשקיע בחגורה טובה שתשמר יותר משנתיים.

וואלה אומר לך הכי אמיתי, יש לי RDX המון זמן, בשימוש גבוה מאוד והיא במצב מעולה.

מחזיקה יופי, שאף אחד פה לא ימכור לוקשים כאילו היא מתחילה להיפרם אחרי שנתיים.

אז עדיף שהוא גם יקנה מעכשיו את הנעלי ליפטינג הכי טובות בשוק? חבל לבזבז זמן עם אולסטאר ושטויות.

וואלה אומר לך הכי אמיתי, יש לי RDX המון זמן, בשימוש גבוה מאוד והיא במצב מעולה.

מחזיקה יופי, שאף אחד פה לא ימכור לוקשים כאילו היא מתחילה להיפרם אחרי שנתיים.

אז עדיף שהוא גם יקנה מעכשיו את הנעלי ליפטינג הכי טובות בשוק? חבל לבזבז זמן עם אולסטאר ושטויות.
Rdx עם השנים הרגיש לי פחות טוב, לא יודע כ"כ להסביר.
פשוט גם עכשיו אחרי כמה שנים שהשתמשתי בחגורה של GOMETAL אם אני לא טועה או פשוט METAL קורה אותו הדבר.. עברתי לאינזר וזה עולם אחר לגמרי.
לגבי נעליים אני מסכים לגבי האולסטר אבל לי אישית יש בעיה אם ארצה לבצע HB או פרונט סקוואט מבחינת טווח תנועה בקרסוליים(ניסיתי פיזיותרפיה המון והרבה דברים אבל בגלל פציעות מרובות, באיזור ה8-9 ונקיעות חוזרות במהלך הצבא בלי אופציה להחלים)אז במקום לחפש נעלי ליפטינג יחסית זולות הלכתי על הכי טוב שפשוט היה יקר, קניתי את ה Adidas adipower שהיא עלתה לי 900 שקל בסאל ספורט וזה נעל שיותר מ4 שנים אצלי והיא במצב טוב מאוד. מן הסתם גם שהנעל מצויינת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית