הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לישון

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
שלום אני רוצה להתחיל ליטול בחיטוב שלי תרופה שתאפשר לי לישון 8 שעות מלאות הייתי רוצה להתייעץ איתכם מהי ההמלצה שלכם לתרופה, אני כל לילה קם 5~6 פעמים זה לא קל ולפעמים לא מצליח לחזור לישון אחרי שינה של 3~4 שעות וזה פוגע לי בכל התהליך
מאוד חשוב לי תודה: ) !

http://doctorkatend.com/what-really-causes-waking-in-the-middle-of-the-night/

אתה בדל פחמימה, סביר להניח שהאדרנלין קופץ כתגובה לרמות סוכר נמוכות וזה מה שמעיר אותך.

למקרים כאלו לעתים רושמים חוסמיי בטא מצד אחד, אך מצד שני תיווצר התנגשות עם הקלן שלך.

אני מציע לנסות כמה כדורים לשינה

אתה בדל פחמימה, סביר להניח שהאדרנלין קופץ כתגובה לרמות סוכר נמוכות וזה מה שמעיר אותך.

למקרים כאלו לעתים רושמים חוסמיי בטא מצד אחד, אך מצד שני תיווצר התנגשות עם הקלן שלך.

מי בדיוק ירשום לו חוסמי בטא אם אפשר לשאול?

מי בדיוק ירשום לו חוסמי בטא אם אפשר לשאול?
לי הציעו כשהיתה לי את הבעיה והיא אותרה במעבדת שינה 😃

פותח האשכול זוכר אותי עוד מהתקופה שבה התבכיינתי לו שאני לא מסוגל לחיות עם הפרעות השינה האלו.

אגב, אם יפנה למיון ויציין מה לקח יכולים לרשום לו חוסמיי בטא אם המצב חמור.
כמו כן, קיימים מצבים דומים שבהם משתמשים בזה

Same
תגובה קיצונית לרמות סוכר נמוכות בדם במצב שינה, כמו כן הייתי תמיד אינסומני
טוב, שמע, לא יודע מה לומר לך - "תגובה קיצונית לרמות סוכר נמוכות במצב שינה" זה בערך התיאור הכי לא שורשי לבעיה שאפשר לתת.
חבל לי שלא מצאת את המקור לאינסומניה שלך (גם זה נשמע כמו שוב פעם אבחון עצמאי)

איו ספק שאתה רוצה להיות לעזר, אבל הגבתי פה כי נדמה היה לי שאתה שוב פעם מנופף בשלטי תרופות מסוכנות בלי יותר מדי מחשבה.
הטיפים שלך בין אם אתה מכיר את השואל או לא, יכולים להכניס אנשים לקסקדה של נטילת תרופות שאין להם מושג שהם נכנסים אליה בכלל.
אחת הבעיות הקשות של רפואה קונבצ' בימינו אגב.

חוסמי בטא הן משפחה של תרופות עם תופעות לוואי רציניות (כולל הורדת רמות הסוכר בדם אגב) שניתנות במקרים מאוד מסוימים ולא אמורות להינתן לכל בחורציק שבחיטוב דל פחמימה ובמקרה גם על קלנבוטרול לשבועיים כן שבועיים לא.

טוב, שמע, לא יודע מה לומר לך - "תגובה קיצונית לרמות סוכר נמוכות במצב שינה" זה בערך התיאור הכי לא שורשי לבעיה שאפשר לתת.
חבל לי שלא מצאת את המקור לאינסומניה שלך (גם זה נשמע כמו שוב פעם אבחון עצמאי)

איו ספק שאתה רוצה להיות לעזר, אבל הגבתי פה כי נדמה היה לי שאתה שוב פעם מנופף בשלטי תרופות מסוכנות בלי יותר מדי מחשבה.
הטיפים שלך בין אם אתה מכיר את השואל או לא, יכולים להכניס אנשים לקסקדה של נטילת תרופות שאין להם מושג שהם נכנסים אליה בכלל.
אחת הבעיות הקשות של רפואה קונבצ' בימינו אגב.

חוסמי בטא הן משפחה של תרופות עם תופעות לוואי רציניות (כולל הורדת רמות הסוכר בדם אגב) שניתנות במקרים מאוד מסוימים ולא אמורות להינתן לכל בחורציק שבחיטוב דל פחמימה ובמקרה גם על קלנבוטרול לשבועיים כן שבועיים לא.
זה לא שורש, ציפרתי מאמר. זה הגורם הישיר
המקור טמון באינספור בעיות, אצלי תמיד היו את הבעיות האלו.
אז אמי יכול להפנות אותו למעבדת שינה פשוט 0.0
אגב המצב יחמיר ואותי זה הוביל לאשפוז
הצעתי.חוסמיי בטא כטיפול נקודתי בסימפטום (קפיצת אדרנלין), ולא במקור

ואתה צודק, המצב שלי לא בהכרח כמו שלי. שלי סיכן חיים, שלו לא
לכן.לא אחראי מצידי להציע לו את הטיפול שהוצע לי

מתנצל, אני לוקח את דבריי בחזרה, ומבקש מפרופ ללכת למעבדת שינה

ואשתדל להפסיק עם הצעות קיצוניות ^^'

נערך לאחרונה:
אתה תמיד יכול ללכת לרופא משפחה ולבקש כדורים אבל קח בחשבון שזה ממש ממכר ורק מגדילים את המינון עם הזמן ובלילות שאתה לא לוקח אתה מרגיש כל כך חרא .. מלטונין מעולה גם עוזר לי רצח ובלי התופעות האלה של הכדורי שינה

חסמי בטא זה בערך העיצה הכי גרועה בחיטוב.

1-כדי שיהיה קל להבין, בחיטוב אתה רוצה מטבוליזם גבוה, ולכן אתה לוקח קלן, שזה בטא 2 אגוניסט. ככה שנטילת חסם בטא, תעשה לך בדיוק ההפך מקלן, ואתה תאט מטבוליזם ותשמין בקלות.

2-תחת בטא בלוקרים, לא תוכל לקחת קלן, במידה ותרצה, כי האפיניות של הבלוקרים חזקה מזאת של האגוניסטיים.

3-בטא בלוקרים מורידים סוכר וקצב לב, ולא פעם מגיעים למיון אצלינו חולים שנטלו בטא בלוקרים עם ברדיקרדיה לא יציבה, שמצריכה טיפול ורידי באטרופין במקרה הקל. וכלה בקיצוב לב במקרים קשים שלא מגיבים לדריפ של אדרנלין/דופמין.

4-לא יודע מאיפה הסקת שכאשר רמות הסוכר יורדות אתה מתעורר, ההפך הוא הנכון, בהיפוגליקמיה אתה נעשה ישנוני עד איבוד הכרה.
רוב החולים שנתקלתי בהם בהיפוגליקמיה היו כאלו שהלכו לישון, ונרדמו אל תוך ההיפוגליקמיה ופשוט בן הזוג ראה שהם לא מתעוררים ומחוסרי הכרה.

המאמר שהבאת נכתב ע"י דוקטורית בנאטורופאתיה! לא דוקטור ברפואה. שים לב את מי בחרת לצטט להבא..

"Kate Rhéaume-Bleue is a Doctor of Naturopathic Medicine and leading health expert. Dr. Kate speaks internationally on topics related to natural medicine "

רוצה להביא טיעון? מצא אותו במקורות המתאימים ולא באתרי רפואה טבעית/נטורופאית/שיאצו רפלקסולוגית או הומיאופטית.

5-בגלל שלשינה חשיבות אדירה בפיתוח גוף, יש לראות בהשראת שינה חשיבות כמו בלקיחה של קלן או טסט או כל חומר אחר חיצוני, שכן בלי שינה טובה רמות הקורטיזול יהיו בשמים ופירוק השריר יעלה הילוך.
לכן הפתרון המתאים הוא מעבדת שינה ,למי שרוצה לדעת מה הבעיה מהשורש, אבל עד אז, לצורך שימור תוצאות סייקל יש אלטרנטיבות תרופתיות.

א- מלטונין/סירקדין, נמכר במרשם במחיר של כ-200-250 שח לחודש מתחת לגיל 50.
מדובר בהורמון השינה הטבעי שמופרש מבלוטת האיצטרובל כאשר אנחנו חשופים לשעתיים ומעלה של חושך, והוא משרה שינה.
חשיפה לתאורה, אפילו של מסך מחשב לפני השינה, מספיקה כדי לעצור את הפרשת המלטונין הטבעית, ולכן ליצור בעיות שינה.
מומללץ לפני התחלת הטיפול, לנסות פשוט להיות בחושך לפני השינה, לודא שאין רעשים בחדר החשוך, ושיהיה קריר בחדר.

גם הפעלת רפלקס מותנה לשינה יעילה, כמו ביצוע פעולה כל פעם לפני השינה: מקלחת,קריאת ספר וכו'...

מלטונין היא תרופה מאוד בטוחה לשימוש ונטולת תופעות לוואי, אך לא מובטח לך שינה טובה , אם מלטונין היא לא הבעיה מראש... לכן לא לכולם היא עוזרת.

ב-כדורי אנטי היסטמין שנמכרים ללא מרשם לצורך שינה, כמו "טונייט".
עולה כ-100 שח לכמות חודשית. לא ממכר, אך המינון המתווה של כדור אחד לא תמיד יעיל, ולעיתים נדרשים 2-4 כדורים כדי לישון.
ואז תופעות הלוואי: יובש בפה, איבוד "פוקוס" עד סחרחורות, עיפות כשצריך לקום.

ג-שימוש בנגזרות של בנזודיאזפיניים.
מאוד יעיל לשינה, עובד על כל אחד, אך מחייב מרשם רופא, ובשימוש מעל שבועים תתכן התמכרות וצורך בהלאת מינון.

לשינה קצרה של 6 שעות: בורטיזולאם 0.25 מ"ג, שים מתחת ללשון, ותוך חצי שעה אתה נרדם.

לשינה ממוצעת של 8 שעות: סטילנוקס 10 מ"ג, גם ניתן ללקיחה מתחת ללשון.

לשינה יציבה וחזקה של 8 שעות: אמביאן 12.5 מ"ג בשחרור מושהה, זה סטילנוקס,רק "חכם" יותר בצורת השחרור לדם.

מחירי נגזרות בנזודיאזפינים במרשם קופ"ח עולות 15 שח לחודש. במרשם פרטי סביב 30-40 שח לחודש.

שוב, הפתרון הוא מציאת הבעיה, אבל עד אז תוכל לגשת לרופא המטפל שלך, לדבר איתו, והוא יתן לך מרשם מתאים, והפניות לבדיקות מעבדה מתאימות.

תגשו לרופא ותהיו כנים איתו, תופתעו כמה הוא יעזור לכם כשתדברו בכנות ומכל הלב.

נערך לאחרונה:

1-כדי שיהיה קל להבין, בחיטוב אתה רוצה מטבוליזם גבוה, ולכן אתה לוקח קלן, שזה בטא 2 אגוניסט. ככה שנטילת חסם בטא, תעשה לך בדיוק ההפך מקלן, ואתה תאט מטבוליזם ותשמין בקלות.

2-תחת בטא בלוקרים, לא תוכל לקחת קלן, במידה ותרצה, כי האפיניות של הבלוקרים חזקה מזאת של האגוניסטיים.

3-בטא בלוקרים מורידים סוכר וקצב לב, ולא פעם מגיעים למיון אצלינו חולים שנטלו בטא בלוקרים עם ברדיקרדיה לא יציבה, שמצריכה טיפול ורידי באטרופין במקרה הקל. וכלה בקיצוב לב במקרים קשים שלא מגיבים לדריפ של אדרנלין/דופמין.

4-לא יודע מאיפה הסקת שכאשר רמות הסוכר יורדות אתה מתעורר, ההפך הוא הנכון, בהיפוגליקמיה אתה נעשה ישנוני עד איבוד הכרה.
רוב החולים שנתקלתי בהם בהיפוגליקמיה היו כאלו שהלכו לישון, ונרדמו אל תוך ההיפוגליקמיה ופשוט בן הזוג ראה שהם לא מתעוררים ומחוסרי הכרה.

המאמר שהבאת נכתב ע"י דוקטורית בנאטורופאתיה! לא דוקטור ברפואה. שים לב את מי בחרת לצטט להבא..

"Kate Rhéaume-Bleue is a Doctor of Naturopathic Medicine and leading health expert. Dr. Kate speaks internationally on topics related to natural medicine "

רוצה להביא טיעון? מצא אותו במקורות המתאימים ולא באתרי רפואה טבעית/נטורופאית/שיאצו רפלקסולוגית או הומיאופטית.

5-בגלל שלשינה חשיבות אדירה בפיתוח גוף, יש לראות בהשראת שינה חשיבות כמו בלקיחה של קלן או טסט או כל חומר אחר חיצוני, שכן בלי שינה טובה רמות הקורטיזול יהיו בשמים ופירוק השריר יעלה הילוך.
לכן הפתרון המתאים הוא מעבדת שינה ,למי שרוצה לדעת מה הבעיה מהשורש, אבל עד אז, לצורך שימור תוצאות סייקל יש אלטרנטיבות תרופתיות.

מדובר בהורמון השינה הטבעי שמופרש מבלוטת האיצטרובל כאשר אנחנו חשופים לשעתיים ומעלה של חושך, והוא משרה שינה.
חשיפה לתאורה, אפילו של מסך מחשב לפני השינה, מספיקה כדי לעצור את הפרשת המלטונין הטבעית, ולכן ליצור בעיות שינה.
מומללץ לפני התחלת הטיפול, לנסות פשוט להיות בחושך לפני השינה, לודא שאין רעשים בחדר החשוך, ושיהיה קריר בחדר.

גם הפעלת רפלקס מותנה לשינה יעילה, כמו ביצוע פעולה כל פעם לפני השינה: מקלחת,קריאת ספר וכו'...

מלטונין היא תרופה מאוד בטוחה לשימוש ונטולת תופעות לוואי, אך לא מובטח לך שינה טובה , אם מלטונין היא לא הבעיה מראש... לכן לא לכולם היא עוזרת.

עולה כ-100 שח לכמות חודשית. לא ממכר, אך המינון המתווה של כדור אחד לא תמיד יעיל, ולעיתים נדרשים 2-4 כדורים כדי לישון.

מאוד יעיל לשינה, עובד על כל אחד, אך מחייב מרשם רופא, ובשימוש מעל שבועים תתכן התמכרות וצורך בהלאת מינון.

לשינה קצרה של 6 שעות: בורטיזולאם 0.25 מ"ג, שים מתחת ללשון, ותוך חצי שעה אתה נרדם.

לשינה יציבה וחזקה של 8 שעות: אמביאן 12.5 מ"ג בשחרור מושהה, זה סטילנוקס,רק "חכם" יותר בצורת השחרור לדם.

מחירי נגזרות בנזודיאזפינים במרשם קופ"ח עולות 15 שח לחודש. במרשם פרטי סביב 30-40 שח לחודש.

שוב, הפתרון הוא מציאת הבעיה, אבל עד אז תוכל לגשת לרופא המטפל שלך, לדבר איתו, והוא יתן לך מרשם מתאים, והפניות לבדיקות מעבדה מתאימות.

http://m.kidshealth.org/teen/diabetes_center/treatment/blood_sugar_low.html
Dude חצי מהמארים בגוגל אומרים, זה נכתב על ידי MD, שים לב שגם.ציינתי.שזה לא בא בחשבון, רק הערת אגב

When blood sugar gets too low, the body releases adrenaline
תאר לך מה היה קורה אילו לא.היינו מגיבים כלל לרמות.סוכר נמוכות מאוד ופשוט נרדמים O:
ייתכן שאני טועה, אבל עדיין מתבסס על דעתו של MD.

נערך לאחרונה:
http://m.kidshealth.org/teen/diabetes_center/treatment/blood_sugar_low.html
Dude חצי מהמארים בגוגל אומרים, זה נכתב על ידי MD, שים לב שגם.ציינתי.שזה לא בא בחשבון, רק הערת אגב

When blood sugar gets too low, the body releases adrenaline
תאר לך מה היה קורה אילו לא.היינו מגיבים כלל לרמות.סוכר נמוכות מאוד ופשוט נרדמים O:
ייתכן שאני טועה, אבל עדיין מתבסס על דעתו של MD.

את האמת, לצערי גם MD לא תואר שמבטיח את האמת.
אני לא באמת מאלו שאכפת להם מהתואר של הבן אדם, כערבות לידע שלו.

דוגמא קלה- פרופסור קראסו, MD, בתוכנית בוקר בטלוויזיה, מספר קבל עם ועדה כמה "חלבון מסוכן לגוף ספורטאים"...
אז לצערי גם MD לא ערובה לאמת, אלא רק מחקרים קליניים, ורצוי שיפורסמו בעיתונות PEER REVIEW.

• פותח/ת השרשור

יניב מה ידוע לך על שינה רצופה ביחס ללא רצופה , נניח אני יושן 6 וחצי שעות קם אוכל שעה ואז יושן עוד שעה וחצי האם זה יהיה לא תקין כמו 8 שעות ברצף?
בנוסף, שימוש באביאן למשך שבועיים לא יגרום לי למצב חס וחלילה של התמכרות ?

את האמת, לצערי גם MD לא תואר שמבטיח את האמת.
אני לא באמת מאלו שאכפת להם מהתואר של הבן אדם, כערבות לידע שלו.

דוגמא קלה- פרופסור קראסו, MD, בתוכנית בוקר בטלוויזיה, מספר קבל עם ועדה כמה "חלבון מסוכן לגוף ספורטאים"...
אז לצערי גם MD לא ערובה לאמת, אלא רק מחקרים קליניים, ורצוי שיפורסמו בעיתונות PEER REVIEW.
לא... כי אמרת קודם שהבעיה היתה עם התואר של הסופר הקודם...

לנוחיותך, יש למטה 13 רפרנסים נוספים
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Blood_sugar_regulation
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6380304

אז מה קורה לאדם שרמות הסוכר שלו נמוכות מאוד? אלו הורמונים משתתפים?
אוליי הוא פשוט נשאר לנצח עם רמות סוכר נמוכות בלי שאף הורמון "יטפל" בבעיה?

הטענה שלי היא דבמצב עקה כשיש חוסר בגליקוגן הגוף עשוי לשחרר כמות גדולה יותר של אדרנלין על מנת לנסות להעלות את רמות הסוכר.
ייתכן שאני טועה ושאדרנלין לא קשור בשום צורה לרמות סוכר בדם, ברפרנסים של ויקיפדיה מסכימים איתי 😃

נערך לאחרונה:
יניב מה ידוע לך על שינה רצופה ביחס ללא רצופה , נניח אני יושן 6 וחצי שעות קם אוכל שעה ואז יושן עוד שעה וחצי האם זה יהיה לא תקין כמו 8 שעות ברצף?
בנוסף, שימוש באביאן למשך שבועיים לא יגרום לי למצב חס וחלילה של התמכרות ?

6 וחצי שעות זה לא אידיאלי, אבל לא נוראי.
4 שעות זה קטסטרופלי.

אמביאן לא יצור תלות בטיפול קצר של שבועיים. וגם מומלץ במהלך השבועיים לא לקחת כל לילה, אלא רק בלילות שאתה צריך לישון אבל לא ממש עייף.
יש אפשרות גם לקנות אמביאן במינון של 6.25 מ"ג, ולראות איך הוא משפיע, לפני שקופצים למינון של 12.5.

יש לקחת בחשבון את תופעות הלוואי של אמביאן.
אנשים מסוימים מדווחים על סהרוריות חמורה (ברמה של להיכנס לאוטו ולנסוע לאנשהו מבלי לזכור זאת למחרת).
בעיות עיכול וריפלוקס תוך קיבתי גם הם די תדירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית