הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן

yuvalyemini1

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום אני בת 19, אני מתאמנת מעל שלוש פעמים בשבוע בכדי להוריד שומן ולחטב את הגוף אך כתוצאה מהאימונים הגוף שלי נהיה יותר מוצק והשומן לא ירד. קראתי שקלן עוזר בשריפת שומן, האם הוא מומלץ לבחורה בגילי?

שלום אני בת 19, אני מתאמנת מעל שלוש פעמים בשבוע בכדי להוריד שומן ולחטב את הגוף אך כתוצאה מהאימונים הגוף שלי נהיה יותר מוצק והשומן לא ירד. קראתי שקלן עוזר בשריפת שומן, האם הוא מומלץ לבחורה בגילי? ואם כן איפה ניתן להשיג?
מומלץ? קלן מסייע להאצת התהליך כשאת מצוייה בגירעון קלורי מתאים.
בפורטל קילוגרם תוכלי למצא מספר מאמרים שיסייעו לך למצא את הדרך ליעד שהגדרת.
תרופות המסייעות להרזיה קיימות למכביר אך הן אף פעם לא "מומלצות".
קלן בפקודת הרוקחות ואינה מצוייה בבתי המרקחת. מה שאומר שניתן להשיג אותה רק באמצעים שאינם חוקיים במידה מסויימת. חוקי הפורום אוסרים קנייה/מכירה/הפנייה לסחר של תרופות.

כמו שהגבתי בפרופיל שלי, את מנסה למצוא פתרונות קסם לרדת במשקל בזמן שאין לך את הבסיס הכי אלמנטרי שזה תפריט תזונה ותוכנית אימונים "לפי הספר". אם את חושבת שתבלעי כמה כדורים והם יגרמו לך לאבד שומן, את טועה. בהינתן גילך הדיי צעיר נראה שאת קצת רוצה לקפוץ מהר מידי למים ומוכנה לעשות "הכל כדי לרדת במשקל, גם אם זה אומר להרוס את בריאותי".

בואי נצא מנקודת הנחה שתקחי עכשיו קלן ונניח תרדי במשקל למשקל היעד שהקצבת לעצמך. מה יקרה כמה שבועות לאחר שתפסיקי להשתמש בקלן עם תפריט תזונה לקוי שהיה לך מלכתחילה כי איתו לא הצלחת לרדת במשקל? ניחשת נכון, את תחזרי למשקל הקודם ואולי אף תעלי עוד יותר כפיצוי על עוגמת הנפש. כך שקלן בטווח האורך לא יעזור לך גם אם יש קוצים בישבן ואת מוכנה "לעשות הכל כדי לרדת במשקל". קלן זה לא משחק ילדים ויש כללים מאוד ברורים כיצד לקחת אותו אחרת את תהיי תלויה בתרופות כאלו ואחרות כל ימיי חייך בשל נזק תמידי לקולטנים (רצפטורים) בגופך שחשובים לתפקוד התקין של גופך. אם את רוצה לרדת במשקל, במקום להשקיע מאות שקלים על קלן אני ממליץ לך לפנות לייעוץ מקצועי בנושא תזונה ואימונים אצל מישהו שמתעסק בתזונה לספורטאים/מתמחה בירידה במשקל עם אימונים (משמע, לא אצל התזונאי/ם בקופ"ח - אם כי אני מכיר כאלו שהם יוצאים מין הכלל, רובם לא יעזרו לך להגשים את מטרתך לצערי).

בהצלחה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית